💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 141
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 975
Раду е пълен истерик

# 976
За мен оплакванията на мъжете, че женската коалиция само ги номинира, се равняват на оплакванията на жените, че мъжката коалиция само ги номинира. Кофти е да си на пангара, и двете страни имат право да се защитават в случая.

# 977
  • Брюксел / София
Тези 4ри “кокошки” ги чакам на финал. Ама, се съмнявам, че ще са там, така че успех на женската им коалиция Wink

# 978
За мен факта, че заради тази голяма женска коалиция има шанс такъв участник като Раду или Караолис да отпадне ме ядосва. Просто не е честно.

# 979
  • Stockholm
Зелените жени рязко паднаха в очите ми. Сега с удоволствие ще гледам, когато една по една започнат да капят, понеже никоя от тях не представлява нищо. Има нещо, което се нарича Сократовски морал, който всяка завършена личност би трябвало да притежава. Отсега нататък четирите ще бъдат едно досадно присъствие, докато безславно изчезнат.

# 980
Ех, горката Анджи как изпитва страх от битки! Добре, че на Раду и Караолис не им пука! Абе мъже, бе!

# 981
  • Варна
Тоя голям манипулатор...
Прави се на три и половина...
Никой не може да си промени мнението
Ама от какъв зор Анжи да се самономинирана.
Колкото няма принос тя за тазвечерната игра токолова и Раду.
Може и да не е спечелила капитанска битка, ама отстрани Венци от играта изцяло.
Точно като в детската градина беше тая вечер наистина...Ох, Ами аз съм виновна..
Ами за какво пък да си виновна?!

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 22:32 от don domat

# 982
Мъжете смъртно обидени, че си позволяват да ги пращат на елиминация! А Анджи беше на елиминация оняден и си спомням колко спокойни бяха и тримата капитани, даже надъхани.

# 983
  • София
Разликата между Раду и Анджи е, че Раду много целенасочено се опитва да манипулира хората чрез натиск и популизъм, а Анджи просто e несериозна и изобщо не мисли. По принцип мислещият печели.

Не мисля, че е несериозна. Напротив, но тук идва и житейският опит. Все още не може да се противопостави на такива като Раду, то не е и лесно.

А в крайна сметка Раду като е такъв мъж, да спре да трепери и да ходи да се бие и да докаже,че е голям и да продължи нататък. Жените имат прово да са в коалиция, също както и мъжете.

# 984
За мен факта, че заради тази голяма женска коалиция има шанс такъв участник като Раду или Караолис да отпадне ме ядосва. Просто не е честно.

Да тъпо е с коалиции, най редно е да се пращат тия заряди които се губи, не подобни куци коне да стигат до челна 10-ка.

# 985
Еха, Раду обяви открито война на Силвия!
Че то досега какво беше? Любов? Simple Smile))

# 986
За Павел ще ми е най-мъчно, ако отпадне.

# 987
Тук много се изписа за величието на женската коалиция. Според  мен самото разбиране  за такава е противоестествено. Ако беше работещо,  Господ нямаше да направи два пола. Какъв е  смисълът на женската коалиция? Някой може ли да изясни. Какво е бъдещето и? Малко аритметика показва, че ако останат 4 ще ги претопят по племената и там няма да има коалиция? Тогава в името на какво се упорства? Не знам дали Раду може да се определи с онова сложно има за женемразство, но само жени, които не са съжителствали с мъж, не са го обичали и не са виждали упора и доверие, могат да действат по този безумен начин. Ако Силвия имаше малко сиво вещество, трябваше да работи само и единствено за това, за което Раду пледира през цялото време и ги насърчава- победа на цялото племе. Вместо това наистина направиха кокошарник. Има сериозни научни разработки за поведението в кокошарника, които се изучават по психология. Силвия е най-вредният участник в игрите. Особено за племено на зелените. Жал ми е за Караолис, защото е свестно момче- стискам му палци и желая успех!

# 988
То няма лошо, особено ако някоя от тях четирите е добра пъзелистка.Защото видяхме какво става със сините, като нямат пъзелист.Сега ако отпадне Караолис, ще сънуват резиденция.Чакат те от блатото мъж да дойде, а да им дойде на акъла, че този от блатото праща някой от племето на блатото и този някой 100% ще прати някоя от тях, къде ти.Хем глупави, хем със самочувствие без покритие.Видя се днес на плочките, колко им е акъла

# 989
Разликата между Раду и Анджи е, че Раду много целенасочено се опитва да манипулира хората чрез натиск и популизъм, а Анджи просто e несериозна и изобщо не мисли. По принцип мислещият печели.

Не мисля, че е несериозна. Напротив, но тук идва и житейският опит. Все още не може да се противопостави на такива като Раду, то не е и лесно.

А в крайна сметка Раду като е такъв мъж, да спре да трепери и да ходи да се бие и да докаже,че е голям и да продължи нататък. Жените имат прово да са в коалиция, също както и мъжете.
Да, така е всъщност. Но специално в тази ситуация постъпи несериозно за мен, но това наистина не отговаря на характера ѝ. А за такива като Раду, те са свикнали да мачкат и повечето хора да им се огъват, и наистина е много трудно да ги обориш. За съжаление, много често това е печеливша стратегия, и такива хора често бъдат описвани като "успешни". Аз като цяло ненавиждам тези коалиции, защото заради тях винаги отпадат силни и остават слаби.

Общи условия

Активация на акаунт