💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 129
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 005
Смисълът на женските коалиции е, че винаги  като се съберат няколко мъже, решават да гонят първо жените. Защото за тях те са слаби. За всичките сезони до сега рядко върви коалиция между мъже и жени до края, до финал. С онази прословутата "мъжка дума". Мисля, че единствените, които направиха това бяха Стратимир с Паулина и Вики с Алекса. Но там си направиха коалиция по двойка и нямаше кой да им се бърка с "мъжка дума". Съберат ли се двама рицари, махат жената. За това и се налага да има такива коалиции, в които жените се поддържат.
Забелязала съм обаче, че такива коалиции от жени са мразени от зрителите. Във всеки един сезон. И не разбирам особено защо? Както може да си има мъжки такива, защо да не може женски? Да направят предаването само за мъже тогава. Иначе жените ще се гледат там като пълнеж само, който трябва са си ходи по някое време.
Не я разбирам аз тази ненавист към женските коалиции, съжалявам. Жените имат право да си направят такава, така, както и мъжете.

Нали знаете как е с продукцията - където има възход, там ще има и падение. Който е бил герой, ще бъде злодей. Няма да я бъде още много женската коалиция, твърде дълго им вървяха нещата Grinning

Това и аз казвам, ама не вярват. Скоро ще им разбият нещата от продукцията. Не знам какво толкова се палят.

# 1 006
В сезон 3 Вальо и цялото синьо племе гледаха играта на другите 2 племена, защото Вальо не можа да мине халките. Не дадоха смяна, нито наказание. Анджела е помилвана да остане в играта, и то на елиминация. Венци щеше рано или късно да нареди пъзела. И вместо да застане зад думите си, дребното Анджи скача като циганско петле на панаир. Няма правила. Докато няма ще е така. Разни Виктории и Ани-Марии ще са на финал за сметка на други, които имат повече възможности.

# 1 007
Как искам желанието на Анджи да се сбъдне. Да отпадне зелен мъж утре и да им пратят силния Кралев от блатото и да са на плажа. Епично ще е...

# 1 008
  • Брюксел / София
Ама, Анджела наистина си мисли, че е силен играч. С нищо не е блеснала освен на битката с тичането. Иначе на капитанската се издъни като кифладжийка и после 2-3 пъти повтори, че отстранила Венци заедно с Маги. Ужасна липса на реална самооценка.
Единствено Силвия и то с известни уговорки може да се надява на малко по-дълъг престой, но и това не е сигурно. Силвия само в началото даде голяма заявка, но с разгръщането на играта показа само, че е адаптивна в битките, но на мн компоненти хич я няма.

# 1 009
Въпросът не е в женската коалиция. Въпросът е в това, че все още игрите са отборни и докато са отборни, да си рискуваш единствените мъже и особено пъзелиста на племето е голяма глупост.Ако някоя от тях четирите има качествата на Силвия и може да реди пъзели, нека да продължава напред. Но човек , който не можа да запомни 2 плочки да си вярва толкова, направо тотално щета

# 1 010
Някой спомня ли си Караолис като загуби  един от пъзелите си преди няколко седмици и каза, че се предлага за номинация? И после на гласуването какво стана?

# 1 011
Моля оценете епизод 36 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 1 012
Мама Силвия и татко Раду се скараха заради детето Анджи Grinning документите за развод са подписани.

# 1 013
Като изключим Силвия ако останалите 3 бяха пръснати из другите племена, досега щяхме да сме ги забравили че са участвали в игрите. Аз от Пелипенко нищичко не съм видяла. Айде Анджела там на бягането направи впечатление, Виктория плува, Пелипенко ама какво прави още там не знам, не стига че само място в племето заема ми и нагла. Всяка битка стоят и се молят Караолис да им направи обрат на пъзел, нищо че стигат последни ама накрая той на пангара..

# 1 014
Никой мъж не може да мрази жена така, както друга жена може.
Да си обективен не означава да мразиш. Какво да и харесам на една Виктория освен плуването. Ни халки, ни точност, ни лоялност, ни приказки, да не говоря и че Раду е прав донякъде, особено на халките как минаваше по прашки и я даваха, да не говорим после в лодката, еми...да каже човек Анджи да е така разбирам някак, ама ..как в другите племена жените бяха ? Обаче слипа на Кралев всички отбелязахте))) Нищо, че после и друг беше със слип, ама...за мъжете това е важно и не виждам нищо неприлично, все пак не им стърчи голо дупето. Така де.
Да направят една финална игра с наказания от 2 минути на всеки елемент и накрая да обявят победител.
По-голяма пародия от първи сезон дори. Там Юли на всяка игра беше пращан от жените и се връщаше, елиминира 2 племена , ама накрая продукцията него резна, като не се намери никой. Даже певицата стигна до топ 6, дето една тухла я наместваше 5 минути и задържа по-малко от една. Че и други изцепки, колко стояха там да ядат и пият, а други хващаха пътя , включително и силни жени от другите племена, ама...ще кажете това е играта. Накрая окапаха кат круши и за смях станаха. Вярно никой не помни  морската флота, дето щеше да се удави и победителят котва Добрин

# 1 015
Някой спомня ли си Караолис като загуби  един от пъзелите си преди няколко седмици и каза, че се предлага за номинация? И после на гласуването какво стана?
Нека да позная , нека да позная - гласувал е против себе си Yum

# 1 016
Брееейй много Зли тез зелени жени бе, трябва доброволно да отиват на елиминации да може Убавите момци - Пъзередиса и Раду да си делнат на финала по едни 45 бона. Как не ги е срам да развалят хубавата социална игра на "Великият " ," доблестен" и "умен"  Радку и не по- малко " заслужилият" Караолис. Харпии недни.
Само че остроумието не ти се получи . В тоя случай жените искат мъжете ,да ходят на елиминации вместо тях. Голямото пиле и Попиленко са наясно, че стигнат ли на елиминации са аут Joy
Не ,не е остроумие. Правя си изводи въз основа на публикации във форума. А то от елиминации ще отпаднат всички без четиримата или петима полуфиналисти. По тази логика изобщо да не играят жените ами  да им дадат по един помпон да скандират около арената. А голямото пиле е една от най- добрите плувкини които съм виждала в ИВ и определено половината мъжкари от това сезонче ще издишат след нея във водата. За мен тя има право на участие и право да се бори до където и стигнат силите. А и изглежда тя е с по- добра социална игра от мъжете, защото до сега на елиминация не е ходила.😉

# 1 017
  • Варна
Каролис е на пангара за пъзел всеки път, защото влезе с такива заявка в и реши първият пъзел.  И като си правят стратегии за игрите се предлага той да е там.
Лека нощ от мен,  то игрите какво да ги мисля, утре аз съм на пангара на работа 😁

# 1 018
  • Stockholm
Реагираме така, защото е жалко хора с потенциал на победители да отпадат заради някакви посредственяци, без значение мъже или жени. И най-глупавото е, когато някаква групичка без капацитет на финалисти чистят силни играчи, без самите да имат реални възможности  да докоснат финала.  При това дори  се забавляват с това.
Справедливо и честно беше на елиминация да отидат Пелипенко и Анджела. В краен случай Раду и Анджела, но абсолютно не Караолис. Може това да им е последната резиденция и това е най-малкото, което заслужават.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:15 от silsto

# 1 019
Анджела е много раздразнителна... Смешни.
Това си заслужават мъжете явно, да са мислили по-рано.
Виктория ми е противна, пипипенко невзрачна.

Общи условия

Активация на акаунт