💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 593
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 135
Мартин изобщо не го възприемам като мъж Grinning

# 136
Браво на Гешев и кума. Добро минаване засега

# 137
Ма да няма жени в игрите бе?! Да вкарат 50 хамали от строежите някъде и да бутат до 120тминимум. Но понеже са вътре и им се играе и имат акъл да не са просто бушони сега ще мъкнат докато им се крещи колко са глупави

Нали? И аз това си викам. Има още дълго да слушаме колко са тъпи жените. Направо викам да се самопредлагат и да правят път на всички мъже, че нали за това са влезнали🙄

# 138
Миряна пак изтрещЕ

# 139
По този въпрос за женската коалиция видях една огромна грешка в двамата зелени мъже. При гласуване за капитан трябваше и двамата да си дадат гласа за Пелипенко, за да станат гласовете 3:3 и после Виктория трябва да избира. Така потенциално можеше да се пробват поне да забият клин между жените

Сега трудно ще забият клин между жените. В еуфория са и си мислят, че са страхотно умни и добри.
Надявам се до две седмици да се саморазпаднат.

# 140
  • Някъде в Матрицата
Силвия и Караолис - много добре.
Микяй и Маги бяха страхотни.

# 141
Гешев с Анита  играят Stuck Out Tongue  А Миряна какво крещи на екс капитан Стан ,това да не и е Кралев да го овиква

# 142
Еми, Калата е класи над Мартинчо. Мартин има такъв недорасъл вид, не ми е много мъжки 😀
На Миряна пак не са ѝ дали хапчетата. Мине се не мине и пак крясъци. 😂

# 143
Тва Анита за чий влезе.  Мани Ву Нанг Тъ имаше по-добри представяния от нея

# 144
Тея Пелипенко и Виктория какво направиха, бе Joy По-малко килограми ли са им сложили? Направо излетяха Joy

# 145
  • Germany
Калоян май го пратиха при сините, да хапнат и те, че са се окопали на този плаж … 😆

# 146
  • На Изток от Рая
Гешев сега дали ще има доводи за номинация с/у Анита. На Виктория и Пелипенко да не са им махнали половината чували

# 147
  • Някъде в Матрицата
Анита с циврене ленти не се минават.
Пелипенко и Виктория - браво бе. Да не са им махнали някоя торба? Димо: "Ами това е - женска злоба" 🤣

# 148
  • София
Не очаквах от двете зелени девойки това, направо ми скриха шапката.

# 149
Няма сила на света , която да ме убеди, че голямото пиле и Попиленко бутат еднаква тежест с другите

Общи условия

Активация на акаунт