💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 252
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Май, май отиваме към класически обрат.
Любо ще да е новия Венци. 😉

# 1 456
Половината пъзел нареден ли им е предварително??😳😳😳

Едит: явно вървя със секунди назад, казаха, че им е нареден бил и на двамата.

# 1 457
  • Някъде в Матрицата
Снощи съм заспала преди финала на битката, та не съм гледала изпращането на Караолис.  Според мъжът ми, ако е имал още две-три минутки е щял да нареди пъзела и да е изненадата на сезона, като отстрани Гризлито. Жалко за момчето. Харесвах го.
Жалко и за Павел, че не отпадна, преди да спра да го харесвам. 🤣🤣🤣
Като гледам битката се питам защо Храбрите не послушаха Миряна? Аз Делвиса не го харесвам от момента в който продукцията го "спаси" миналата година и смятам, че незаслужено остана в играта. Аз не бих заложила на него. А ако сега вземе, че спечели - ами няма да си променя мнението.

В анкетата видях,че и Пух е включен. Със сигурност няма да го видим на кастинг битка. Това лято претърпя злополука - катастрофа с мотор и все още се възстановява.

# 1 458
Искам Пелвиса да падне.

# 1 459
  • София
Е, в крайна сметка Любо ще спечели.
Може би за съспенса са му казали да изчака Мартин, да има някаква интрига... Този филм сме го гледали.

Знам за Пух. Просто го сложих от уважение, а и този Ол Старс ще е след две години най-малко...

# 1 460
  • Някъде в Матрицата
Йес! Делвисе - подариха ти престоя в предишния сезон. Нямаш място и в Ол Старс. До-виж-да-не!! Trollface

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:30 от Ph0enix

# 1 461
Хаха как го редят JoyJoy Стан като е гладен е много серт Joy
Ууу в понеделник ще гледаме Радуви вълнения Trollface

# 1 462
  • София
Добре бе защо така не се слушат жените? Знаем много добре за силата на женската интуиция. Тук поне не говорим за мускули. Тези там ''стратези'' Капитан Америка, Хари Потър и Наркоса явно изобщо не отразяват жените в племето. Ето ви ги типичните мъже... Тая там лудата какво кряка, без мнение да е.
Аре тогава гладувайте сега и после пак на плажа.

# 1 463
Раду ще превърти играта.

# 1 464
  • София
Циркаджия.

# 1 465
Финалист от сезон 5 повръща на кастинг битка.
Да… великият ветеран не успя… Поредното доказателство как си стигна и до финала, но да не се връщаме към стари рани 😂 имаме отворени нови 😂

# 1 466
Хахахаха, Раду ще саботира племето. Много достойно, къде е моралната полиция сега? 😹

# 1 467
  • Stockholm
Ахаха, Раду яко саботира в понеделник Joy

# 1 468
Много моля , саботажът е напълно позволено средство в играта.

# 1 469
Не бе с какъв акъл ще залагаш на Мартин?🫢Тези хора предния сезон не са ли гледали.😁Да ,беше интересен играч ,но силен?Не мисля...Продукцията не веднъж или два пъти го покри  .Както и да е ,нека сега си сърбат попарата 😄

Общи условия

Активация на акаунт