💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 528
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 300
Ами не съм специалист по бутане на вагонетки, но си мисля, че когато двамата бутащи имат синхрон и са с еднакви сили би им се получило добре. Стан с един друг с неговата сила и ръст би избутал количката в космоса, но с Миряна не успя. Същото се отнася и за Раду и Анджи, които бяха по-бавни в тандем от Пелипенко и Виктория. Просто нямаха синхрон на силата.
Продукцията прави много номера, но да спре играта по средата и да извади демонстративно пред всички чували от количката на Пелипенко и Виктория и после да ги върне, не ми се вярва да е направила.

# 301
  • София
Не ми беше хрумнало да се вадят чували Grinning, но даже и така да е - нали това се обсъждаше още на битката Светлин - Наталия като начин да се изравнят силите, вместо да го товарят с жилетка? Значи, даже и да са махнали някакви чували, просто са дали шанс на момичетата, а те успяха да го оползотворят. (Не са ми любимки и двете, но очевидно имаха по-добра техника на бутане от Стан и Миряна или Венци и Малвина.)

# 302
Аз пък си мисля за нещо механично- като да им смажат колелата и да изчистят полепнал пясък. Дори теренът има значение- има ли наклон, има ли макар дребни денивелации или разлики в твърдостта на основата. Всичко може да е. Но и аз не вярвам тези две девойки без "помощ" да бутат.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 19:47 от victoria vassileva

# 303
  • София
Първо да благодаря за темата! Страхотна както винаги.

Чак сега успях да изгледам и да ви изчета, и съответно и аз да си кажа, макар че повечето вече сте го обсъдили.

Зелени - страхотно представяне и много досаден Раду. Факт е, че Караолис успя да навакса 11 минутно забавяне, това никой не го отрича и го поздравиха, но Раду леко пропуска момента, че основното забавяне дойде от него самия и Анджела. Тоест, ако помисли малко логично - и Калоян да беше при тях, а една от жените не, то пак щяха да са двойки мъж с жена. И най-вероятно той пак щеше да е с Анджи и съответно да имат същото забавяне. Но, не, мъже им трябвали, та мъже. Искрено се надявам да спечелят и двете номинационни тази седмица, за да го видя какво ще измисли да каже - случайност, магия и всичко друго, но не и едно - Браво момичета.

Червени - слабо преминаване като цяло, нямаха шанс да нареди Миряна пъзела с чак такова изоставане. Всъщност само Неделчо би могъл, но и за него не съм 100% сигурна чак за резиденция дали щеше, но предполагам, че стопанство поне би успял. Тоест, не мисля че Миряна има вина за пъзела, вече за преминаването и със Стан е друга работа.

Сини - чудесно преминаване на терена, Павел каквото можа направи, Микяй ми се срина още повече. Миналата седмица виновен - мълчи и гледа в земята, тази седмица - виновен е Павката уж (а къде беше Анита, нали уж пъзелистка?) и не спря да мърмори. Още по-гадното е, че вече знае за двойната игра на Гешев, знае и Маги и Анита какво са говорили и излиза сякаш иска още повече да си прикрие гърба. Тоест, ок ще номинирате от нас, но да Павел трябва да е - той дъни.

Довечера стискам палци на Анджи, малко по-малко на Венци, а за Маги ми е все тая.
От блатните - Борисенко, Димитър или една от жените да се спасят - в този ред. Последния човек там - нито искам да го виждам повече на екран, нито да го коментирам, а още по-малко да го слушам.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 19:25 от gg__

# 304
  • София
Моите бързи прогнозки за днес 😊

Маги отпада днес, а Борисенко печели на блатото.

# 305
Понеже Diavolo отвори въпроса за "простата физика", какво си мислех от първото появяване на вагонетките:
Тежестта трябва да е откъм задните колела, за да може предните да са относително повдигнати а не да заорават надолу.  Горе долу по същата причина съм писала няколко пъти че К2 (каяк двойка) се кара от един човек сядайки задължително на задната седалка

За местенето на чували при обратния курс не бях мислила, мислех, количката да се завърта за да е тежкото пак отзад и мислех, че няма как да не са се сетили, но сигурно не им позволяват. 
Сега не съм много сигурна кое е по-бързо - дали завъртането на цялата количка или местене вътре (за еднакъв краен ефект), но и в двата случая очаквам да има подобрено време спрямо тикане - "както си е".

# 306
На мен пък ми се струва много интересна тази случайност - колко наблегнаха в синхроните на мъжете в зеленото племе, че оставали само двама и отслабва отборът, и след като всички други мъже се измъчиха на вагонетките, даже и Силвито не намери чалъм как да бута по-ефективно, та точно най- слабите две жени се справиха без почивка! Според мен имаше нещо, първо за да натрият носа на Раду и подобни мъже, че не са  незаменими, и второ да покажат на нас зрителите, дето все се вайкаме, че жени не могат да спечелят толкова силови игри, че може да се случи....ама аз така само си разсъждавам.....

Значи по някое време в играта екипа е прекъснал играта, за да изкарат малко чували от вагонетката на жените, с цел Раду, Караолис и Калоян като напълно невменяеми явно, да си кажат “брех, тез жени верно не можем да се мерим с тях”? 😂

Напълно съгласна съм с написаното от Гарганела. Не случайно най-добре се представиха двете двойки с най-изравнени сили - Пелипенко и Виктория/Мартин и Добрин.

# 307
Айде пак улеснения за тези така "силни жени"
Явно тая седмица е на смяна сценаристка феминист Joy

# 308
Винци не го виждам на пъзела.

# 309
Това ласо против Анджи ли са го сложили

# 310
И пъзела против Венци Joy Trollface

# 311
  • София
И аз не го виждам Венци на пъзела, но пък кой знае? Нямам спомен да е споменавал нещо за пъзели.

# 312
Вече и по змейките има варели Joy

# 313
Магито щастлива на синхроните ,май ще има радост

# 314
Във френският легион не ги ли учат да стрелят

Общи условия

Активация на акаунт