💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 457
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 345
Венци хвърляше по едно око към Маги и горе долу успя да нареди нещо. Сега вече след като Маги събори пъзела си,Венци седи и се върти

Силвия реве все едно е умрял някой

# 346
  • София
Айде Венци уйде...

# 347
Еми не е комплексен играч Френският
легион.Микяй и той същия.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:58 от Еlpida

# 348
Венци саботира и иска да отпадне. Няма друго логично обяснение. Той дори не прави опит.
Само гали кубчетата.

# 349
Стига де, те т'ва са 20 кубчета бре. Мисля Павката на такъв се качваше на масата да го нарежда.

# 350
  • София
Много е странно с това коментиране на Ралица чрез войс оувър. Скриптирани реплики и фалшиви реакции.

# 351
Венци ми прилича на Валери. И двамата развалят нареден пъзел и се чудят как да се замотат, за да останат последни и да отпаднат.  А Ралица така коментира сякаш знае предварително края на битката.

# 352
Еми съжалявам, харесвам Анджи, не искам да си ходи, но това бавене на Венци реално ли е ? Трудно ми е да повярвам, че това редене е реално...

# 353
Аууууу Пепиленку с грим е направо убийствена мацка.

# 354
Еми съжалявам, харесвам Анджи, не искам да си ходи, но това бавене на Венци реално ли е ? Трудно ми е да повярвам, че това редене е реално...
Колкото беше и на Валери в 4-ти сезон.

# 355
  • София
Венци си е типичен войник...изпълнява команди, не мисли, няма поглед над нещата и може да е най-бърз и силен на трасето, но няма друго за показване.
Браво на Анджи, много борбено момиче..

# 356
  • Germany
И аз това си мисля. Не мога да повярвам, че това е истинско. 20 големи кубчета за слепи и Венци стои, и се мота…

# 357
Емиии това е.Френският легион е аут.Много ми беше симпатичен, но това беше.Яд ме е,но е факт,че в тази игра освен груба сила и издръжливост трябва и акъл

# 358
  • Брюксел / София
Аз не мога да повярвам, че Венци така се забатачи: не видя ли, че има контур… Нямам думи: ами да се отдалечи 2 крачки и да го погледне. Ако не е в състояние да нареди този елементарен пъзел, не заслужава да е в играта.

# 359
Аз по принцип съм за жените, ама много нагласено. Венци стои и я чака да нареди пъзела.🙄

Общи условия

Активация на акаунт