💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 453
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 405
  • Брюксел / София
Борисенко страшно е отслабнал!

# 406
Борисенко, защо преписваш от Краля и слагаш слипа Joy
Искаш да му отмъкнеш фенките Heart Eyes

# 407
Тарикатът мъж видяхте ли го ,как ги изпързяла и заплува срещу понтона.

# 408
Наистина много съмнително изглеждаше това с Венци. Обаче не виждам причина да иска да отпада или да бутат умишлено в случая Анджи, тя не е особено изявена като образ. Според мен толкова си може Венци, той и на онзи пъзел с още по-малко части когато влезе Мартин уби страшно много време, пак само картинка. Стан и Борисенко щяха да са същия резултат мисля

# 409
  • Някъде в Матрицата
Аз не разбирам защо им се скара, че са облечени в екип на Храбрите. 🤣 А те какви други варианти имат тези клетници?

Да не събува слипа, моля!!! 🤣🤣🤣
Що бе.Не беше много честно от страна на Ралица.От всички останали съблече по нещо.Само от него,не

Е вече си обясняваме защо плакатът на сезона с Димо и Ралица имаше еротичен нюанс. 🤣🤣🤣

# 410
  • София
Пъзел, като за Кралев.
И пак питам защо не наказаха Кралев за сведенията дадени на друг отбор?

# 411
  • София
Имам чувството, че това плуване го добавиха само за да прецакат Димитър.

# 412
 Чувате ли се какво говорите някои от вас. Бил военен и те били прости. Венци е в една от най-елитните спецчасти. Момчето въобще не е глупаво. Или е привикан от легиона или е осъзнал,че продукцията се подиграват с него и инсценира,че играе,за да отпадне и да не плаща неустойка.Та той беше наредил пъзела на 60% и го размести вече нареденото,което бяха буквите и няма,как да го обърка.Инсценировка гледахме.

# 413
Кралев ги разбива във водата обаче 😀 явно е ял нещо, днес няма припадъци

# 414
  • София
Наистина много съмнително изглеждаше това с Венци. Обаче не виждам причина да иска да отпада или да бутат умишлено в случая Анджи, тя не е особено изявена като образ. Според мен толкова си може Венци, той и на онзи пъзел с още по-малко части когато влезе Мартин уби страшно много време, пак само картинка. Стан и Борисенко щяха да са същия резултат мисля

Нищо общо. Слайд пъзелите трябва да знаеш как се местят, иначе и да знаеш картинката няма значение. Тук беше картинка, местеща се свободно. С рамка.

# 415
Споделям малко лична инфо.
Договорът на Венци с военните е бетон и той е получил 3м. отпуск през които може да бъде повикан по всяко време. За жалост точно това се случва и той трябва спешно да замине за Африка. Договор за 20 000 евро на месец . Има неустойки ако не се яви навреме. Няма да има и обичайното медийно участие в следващите дни, което разбира се няма да бъде забелязано.
Отговор за отпадането му.

Може би това ще спре коментарите от рода на 'толкова си може" за Венци.

# 416
Едиственото логично обяснение е, Венци да е решил да си ходи, като е чул, че е елиминационна и да се нахрани като нормален човек. Обаче тогава защо ще си дава зор да стига първи до пъзела? Така че прилагаме бръснача на Окам и ... ами толкова си е можел. Жалко. Приятен типаж беше.

Хайде, стига реклами. Чакаме да видим Злольо ще се въздигне ли отново. 🤣🤣🤣
Ако е решил да си тръгне не може да се изложи на физическата част. А никой няма да го укори за пъзела, щото "мъжете толкова си могат". Направи го по учебник отпадането си.
Ха по учебник Simple Smile По учебник ще е ако на всички елементи забавиш , не се пънеш да стигнеш първи на елементарен пъзел и да изглеждаш идиот. Да не говорим , че имаше елемент с хвърлянето на куката където много повече може да се забавиш ако искаш .

# 417
  • София
Ох, този Борисенко: "Тези тарпеди!"

# 418
  • Варна
Ей човека се раздал, пък те били преди него.
Ох тоя Борисенко ми е много забавен ...

# 419
Нз защо ми е приспивен на Ралица гласа като коментатор. Може би защото Димо все пуска някакви безумни лафове, а тя просто си рецитира.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 21:54 от dakota14

Общи условия

Активация на акаунт