💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 443
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 450
  • Буркина Фасо
На мъжете що не сложиха жилетки или пък на Крамарска да са по-леки топките? Не е много равнопоставена играта.
когато минава с куките над басейна трябва да и сложат жилетка за да се изравни по кг с мъжете.

# 451
Венци се спаси.
Борисенко е голяма жилка. Дано влезе сега и късното влизане в играта да не го прецака.
На Кралев да вържат една пържола отпред за стимул.

# 452
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В тази игра Крамарска се заяви като силен състезател, браво на нея! Наравно беше с мъжете и по-добра от Димитър и Десислава. Жалко, че няма да успее да се пребори за място обратно в племената!
И защо в тази битка нямаше жилетки за мъжете, къде отиде честността заради неравенството? Или само когато на продукцията й изнася има тежести? Много нечестно, отново!
За Венци много ме е яд! Направо не можех да повярвам какво гледам. Много ми е странно някой като каже "Не съм пъзелист". Какъв пъзелист трябва да си , когато става дума за пъзел с картинки, а не за логически такъв? Напасваш картинки, линии, цветове... Той гледаше като че ли за първи път вижда кубчета, направо не беше истина.
Дано наистина да е решил да си ходи, защото иначе трябва да си мисля, че никак не е умен. То дори не е и "умен" правилната дума. Освен далтонист да е бил... Наистина нямам абсолютно никакво логично обяснение за това, което видяхме.

# 453
  • Дубай
Крамарска е добра, както и Маги, както и Силвия, Анжела и тя

# 454
Браво на Борисенко!  Да живее "Сирк дьо Солей"...

# 455
Ето, и Борисенко се беше издънил на слайд пъзела, а този си го реши нормално. Най-сетне и той да види малко от играта.

# 456
Еееее, доживях!!!
Исках Борисенко в играта от самото начало, такъв образ не се изтърва Joy

# 457
Много се радвам за Борисенко. Много
И ако не слушат децата разказвайте им за блатото

# 458
  • София
Аааа пичагата как най-искрено се кефи. Евала, Борисенко Simple Smile

# 459
  • София
Бравооо на рецепциониста, а сега на кого ще остави хотела Joy
Категорично си ги победи, но и Крамарска беше топ.

# 460
  • Някъде в Матрицата
"На непослушни деца трябва да им се разказва истории за блато. Мхм" - Борисенко

# 461
Борисенко взе да благодари на цялото цирково съсловие и родата Joy

# 462
  • в моя гьол
Ох, много ми е сладък Борисенко Simple Smile Душица златна Simple Smile

# 463
Може ли някой да ми обясни защо Борисенко влиза при сините? Нали им пратиха Калоян вчера? А на зелените им взеха 1 човек без никаква причина, не трябва ли там да иде? Тия трансфери започнаха са ми стават непонятни.

# 464
Еееее, един да успее да накара Ралица да се усмихне искрено!

Общи условия

Активация на акаунт