💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 551
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 555
Много ме хвана яд, че отпадна Венци - надявах се да го гледам на финал. Но най - неприятно ми е, че критерии не са справедливи. Вчерашната игра е комбинация от няколко компонента, които трябва да преодолееш последователно, за да финишираш. Защо, ако не можеш да преминеш куките, т.е. един от компонентите, може да го прескочиш с 2 минутно наказание (което изобщо не е много), а друг компонент ще те оставят и един час да се мъчиш с него (както е пъзелът). Защо да не може срещу двуминутно наказание да ти подредят едната страна, после за още две минути - другата... Просто за мен няма логика в тези наказания - всички компонентни трябва да можеш да преминеш, защото на всеки различно нещо му е непреодолимо - за Анджи това бяха куките, за Венци - пъзелът. Но само единият играч имаше възможност да пропусне това, което го затруднява. 

# 556
Не мисля, че Венци не можеше да нареди пъзела. Щом е трябвало да излезе, направиха го да е правдоподобно. Голям късмет извади Анджи, пътничка си беше при други обстоятелства.

# 557
Съжалявам, че отпадна Венци. Много достоен играч. Но за жалост си личеше, как умишлено се бави на пъзела. Във физическата част без усилие и с лекота премина всички препятствия. Но на пъзела просто изчакваше Анджела да стигне до него и да го нареди. Пирова победа за нея.
Погледнах в инстаграмите на участниците - винаги ми е било интересно, когато има напуснал участник, да прочета поздравите към него. Винаги има такива. Ами... към Венци нямаше. Към Маги имаше, към Борисенко също, към Крамарска дори, но не и към Венци. Единствените поздрави всъщност бяха от Крамарска и Васил /брата на Момчил/.
И още нещо - самият Венци е пуснал стори /клипчета/ с намигване:
Скрит текст:
Скрит текст:
/до края на видеото нарежда кубчето/

# 558
Шансът Венци нарочно да отпадна вчера е наистина голям, но щеше да изглежда по-добре, ако действително беше намалил малко темпото на останалите компоненти, вместо да забива така зверски на пъзела накрая, защото сега поне половината зрители го мислят за идиот. Миналата седмица същото с Димитър - стреляше с прашката по пилците, личеше си, че нарочно се подмотва, защото явно планът беше да вкарат Стан или Борисенко в играта, и се забързваше единствено, когато Благой го изпревареше. Много са очеизваждащи подобни маневри, не знаят (или не искат) как да паднат правдоподобно.

Сега се сетих и Раду как им вика 'кокошки' на жените. Това ако не е сексизъм, не знам какво е. Прилича ми на първия ми шеф, който казваше, че наема жени във фирмата единствено защото е задължен по закон.

# 559
Шансът Венци нарочно да отпадна вчера е наистина голям, но щеше да изглежда по-добре, ако действително беше намалил малко темпото на останалите компоненти, вместо да забива така зверски на пъзела накрая, защото сега поне половината зрители го мислят за идиот....
Ами аз не мисля, че имаше накъде повече да забавя темпото Венци на физическата част. Просто с лекота минаваше навсякъде. Не е тичал, вървеше от компонент на компонент, но понеже лесно минава и на нас ни изглежда, че бързо е минал.

# 560
Всички бяха нарочили Фифо за сексист, защото играеше срещу жените. Никой не отчете, че те също играеха срещу него и Чакала.  Това е имал предвид този, който е коментирал, а не че могат изобщо да бъдат сравнени. Раду е супер дразнещ понякога, но не и сексист.
Извода - не лепете етикети на хора, които не познавате добре. И това с този сексизъм много модерно стана да се обвиняват мъжете.

Както казах и по-горе, фактите не отговарят на подобни твърдения. Раду се е държал с всички по подобен начин и се е държал така най-вече и основно със Силвия, тъй като и тя е лидера на опозицията.

Sure, Jan.

Ако според теб отношението към коалицията щеше да е същото, ако бяха четирима мъже, не мисля, че има как да намерим истината в спора.
Какво щеше да му е отношението? Щеше да им прави евала, докато го гласят за елиминации ли? Естествено, че отношението му няма да е абсолютно същото като по образец, но това е нормално. Както ти имаш едно отношение към жена и друго към мъж това важи и за другата страна. Абсолютно съм сигурен, че дали мъже или жени, той пак ще търси причини всячески да напада всеки изправил се срещу него. Единствената разлика е, че може да пипа малко по-внимателно към мъже, защото инстиктивно ще се чувства по-заплашен, но разликата няма да е толкова фрапантна колкото си мислиш.

А, към другите потребители говорещи за Фифо. Не знам къде са сравнявани Фифо и Раду като поведение. Два тотални различни персонажи могат да бъдат набедени несправедливо за едно и също нещо.

YoanaIv. Ангел се насочи към жените след като почнаха да се хапят с Раду. Той и Караолис се разбира с Виктория, това не е накарало Раду да го напада. Joy Joy

# 561
Лепят се етикети много, защото е епидемия сред по-възрастната част от обществото в Бг, дори и сред жени. И се приема за нещо нормално група жени да се наричат 'кокошки', да им въртиш очи, ако се разстроят нещо, да ги оплюваш, ако не са женени и с 2 деца пред 35г, да ги обявиш за тъпи, ако не се кланят на мъжете... Ключът е в отношението, а не в това как се номинират. Фифо не съм го гледала, та нямам идея кактв е. В настоящите игри като сексисти засега виждам единствено Кралев и Раду - и за двамата жените бяха начин да постигнат целта си чрез манипулации. Останалите мъже се държат с жените като с равни засега (не физически, а като човешка стойност) и нападат някоя с конкретен повод, а не само защото е жена.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 14:15 от ts_mira

# 562
Моите 2 стотинки за вчера ... Мислех, че Анджи е по-силна, цялостно не се справи на доста неща. За сметка на това Крамарска ме изненада и беше топ. За Венци и Борисенко ми е все едно, някак хората от блатото като ги дават 3 пъти и не мога нито мнение да си съставя, нито да симпатизирам чак толкова на някой. Ще го видим цирковия герой какво ще направи. Надявам се да разкара Анита, защото ми е антипатична, на Павел също ще му дойде редът...

# 563
Не го очаквах... Flushed

# 564
Въх,не,не
Сега ако и с Гого цъфне на снимка този
Ама пък като се замисля...къде другаде ще се снимат с такава височайша особа

# 565
Сигурно го е заставил и в ръката си държи нож JoyJoy

# 566

Тази концепция предполагам доста я разбират, проблема не е в концепцията а в пристрастността, когато мъжка коалиция стреля по жени, за да си запази коалицията, те биват нападани от Ралица а и от потребителките тук, че били мишки, че не искали да се бият, да бъдат кавалери и т.н.  Всеки е в правото си да отстреля друг съобразно собствените си интереси и не е редно да бъде хулен за това, както и не трябва такъв драматизъм от страна на жените, че били номинирани.

Да, пристрастията са мнооого важен фактор. Ако любимецът прави коалиция е умен и находчив, с добра социална игра, а ако е друг - той е мишка и лицемер. Но конкретно към женските коалиции отношението винаги е негативно, все едно по презумпция те не заслужават, извършват някаква измама, един вид "как смеят". Всяка женска коалиция е заклеймена и количеството обиди е доста по-голямо.
А тези дето се сърдят и вайкат като са номинирани са ми много нелепи независимо от пола. Май в този сезон няма някой чак толкова да преиграва за номинации, освен май Наталия, ама при нея дали беше заради номинацията или просто си е от логореята не знам.

# 567
Какво поредно показано на терен от Краля наблюдавахме в този епизод! След като демонстрира невиждани досега умения във водата и на суша, той отстъпи стратегически на 19тия си най-добър приятел в предаването и му даде възможност да се докосне до неща, които Кралят отдавна е покорил, като същевременно остави зад гърба си най-големия враг на кралството и го дари с един номинационен глас. Така оперират великите владетели - първо поставят хората и близките пред себе си. Най-благочестевият играч стъпвал някога на тази арена!!

Жалките опити на продукцията да го спъне по терена , намазвайки куките му с олио, слагайки му 75килограмови топки вместо 15килограмови, прашка , която стреля наобратно, кубчета, залепени за масата, нищо от това не можа да предотврати неговата цел. За пореден път Кралят победи организаторите, изпращайки човек по негов избор в племената, за да може да опъва конците на 4 фронта, а когато стигне до обединението - да има "спящи" клетки навсякъде. Просто загатна на другите участници в първите 15 минути, че е най-добрият играч, стъпвал някога на тази арена, а после просто доигра играта и остави блатните плебеи да се мъчат над неща, които той би завършил с лекота и за секунди.

# 568
Още след старта на Игрите Фифо си постна сторита с участниците, които е подготвял. Кралев беше един от тях, но беше написал, че го е подготвял за кратко или нещо от сорта.

# 569
Кральольо не му остана приятел в сезон 6, та търси другари в сезон 5. Ходи и обикаля като пчеличка от цвят на цвят.
Няма ли работа? Изпълнителен директор, голям бизнес движи, от къде време за тези воаяжи?

Общи условия

Активация на акаунт