💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 495
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Сега, понеже наблюдавам има доста чакащи с нетърпение зелените да загубят, за да кажат "ей, видяхте ли ги тея тъпи жени не могат нищо сами", утре е денят😆
Зелените нямат хора за тая игра. Със сигурност ще загубят.
Ами да, за там си трябва мъжка сила JoyJoyJoy
Макар, че без Краля (който в хола си е тренирал и тази игра), шансовете на храбрите нямаляват значително, но въпреки това 'Кокошка кючек" утре са обречени Joy

# 751
Абе тези сините не са ли 5 мъже? Как я загубиха тази битка?

# 752
  • Stockholm
Прасенцата бяха много сладурчести. Блатните вече са станали толкова лениви и апатични, че дори  не се изплашиха Joy

Утрешната игра е досадна, но все пак се вижда кой колко умствен багаж има. Някой помни ли кой победи миналата година? Често жените се справят много добре  с фотографската памет, но аз ще стискам палци на Мартин и Караолис, въпреки че Караолис се паникьосва по принцип. Докато Мартин  ми е някаква скрита лимонка. Много премерено играе и си пази потенциала.

# 753
Кралев сигурно на кръста я е тренирал утрешната битка. Да е максимално ефективно, две в едно. 😂

Аз развих Стокхолмски синдром и ми липсва с нацупените устнички 🙈

# 754
Абе тези сините не са ли 5 мъже? Как я загубиха тази битка?
Е как защо? Не е ли съвсем ясно? Заради двете жени в племето! Жените като губят е щот са тъпи и слаби. Мъжете като губят е заради тъпите жени Joy че и разголени на всичкото отгоре! Мъжете могат да се показват по СЛИП. Жените обаче са вулгарни и без достойнство Trollface

# 755
  • София
Сините не бяха ли с една жена или се бъркам...то постоянно напред-назад, не мога да им хвана спатийте Laughing

# 756
Леле една -две победи на дори не изцяло женско племе и тука полудяхте Joy

# 757
  • Stockholm
Еми нямаха добра стратегия. Освен това са объркани с тези проблеми с коалициите. Гешев преживява загубата на Анита. Павката се чувства предаден. Борисенко изпитва чувство на вина. Магито несигурна и тя. Микяй се чуди на кой стан да тъче, за да не го номинират.Не им е стабилен микроклиматът и това се отразява.

# 758
Аз върнах да гледам ,то 80% мрънкането на Раду 😂 на пангара щял да е, нямал бил грошове ,ами откъде да има като не е ходил на битка, да иде тъкмо да се сдобие ,нали е голямата работа ,нищо работа за него ,или само пред жените се репчи 😜

# 759
Раду в началото ме кефеше , като игра , но наистина е супер нарцис и невротик , грубиянин. Все по-ужасен става . Като искаше мъжка коалиция да не беше гонил Ангел . Тея жени за какво са се мъчили досега , да му отстъпят мястото по право .
Има едно мазохистично удоволствие и клюкарство да се подема рефрена на продукцията към Кралев. Но освен вкъщи се е готвил и при Фифо . Самият  Фефо  каза , че не е мрънкал , не имал претенции , изпълнявал е тренировките си и дълго време не е разбрал , че е от по-заможно семейство. Но факт е ме самочувствието и надменността  му пречат да види как  продукцията си го подхлъзва и го прави омразен и смешен.
Павката освен в ролята на викач на лодка и разказвач на сезона не се изяви с нищо . Направо комично беше играчът , който освен стратегия нищо не показа , да заяви  че Борисенко не обичал само социалната игра и трябвало да се присъедини към тяхната коалиция.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 00:33 от gerido

# 760
  • Някъде там...
Мен пък Раду ме забавлява. Смях се с глас на "кокошка кючек". Blush

Против банските в дупето. За банските тип слип нямам претенции. Дали защото съм на повече годинки и имам спомен как това беше основното мъжко облекло на плажа или защото около мен има много плувци, които си тренират ежедневно с такива...

# 761
  • софия
За Гешев днес Надкастарите имаха интересна конспиративна теория. Че се е почуствал набелязан от продукцията за гонене и е решил, че като образ ако седи в удобната коалиция от ден първи е скучен, та е решил да раздвижи нещата в племето. Та един вид играе против тях. И има логика за мен, то човек като им знае плаващите правила, е хубаво да си прави застраховки
Hands V
ха, и аз това мисля за играта на Гешев. Grinning
А и той самият каза, че за него "ден едно" на ИВ е бил преди година, когато е спечелил кастинг битката. Започнал е подготовка. На всички фронтове. Grinning
И продукцията не е пропуснал. Grinning
Аз определено започнах да го харесвам откак се раздвижи и обърна фронта. Предпочитам го в незавидната му позиция сега, вместо част от тройната коалиция. Микяй така и не го харесах, а Павката ми е ок, заради синхроните които дава. Със сигурност Павел е човекът със стратегия от самото начало,  както и с игра за публиката - всичките му синхрони са актьорски етюди. Но го харесвам де. Нямам проблем че Гешев и Павката се изправиха един срещу друг - по интересно е за мен. Grinning  Сега съм за Геша. Grinning

При червените Марто подаваше на пъзелистката Миряна цели сглобени на земята части от пъзела. А и плуването му е силно - води с няколко дължини, втора игра го наблюдавам баш за плуването. Определено си крие възможностите. Ама и от продукцията го покриват сякаш, интересно....

Добри го харесвам аз. Hands V

Кралев пак има "нов съюзник"  - Анита. Joy
Ще ме умори ..... Joy

Митака, ех грешно са го преценили от продукцията, жалко.  Гледам все искат да го подбъзикват, ама той отиграва адекватно и не им се вписва сякаш.
"Аматьори" вика Joy
И аз така , ама за продукцията. Trollface

Харесвам си зелената амазонска четворка. Grinning стискам им палци да се запазят до сливането.

# 762
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Павел откъде измисли, че на два се гребе? Раз е символ на замаха, на гребането, два е паузата... И аз бих се объркала.
Ти вече си се объркала, също като Гешев. Всъщност Павел обясняваше точно, че на едно се гребе, на две се вдигат веслата, но Гешев беше разбрал обратното. Как става това - нямам представа. Даже натърти Павката, че няма никаква логика на две да се загребва, докато слушаше тъпите оправдания на Гешев.
И пак Павел се почувства отговорен, въпреки че никой не го слушаше какво брои, а Гешев също го намира за виновен, въпреки че гребеше наобратно и на пъзела също не направи нищо.

Съвсем откачи Гешев, чуди се каква глупост да измисли. Хубаво се опитва да обърка и матира продукцията, обаче играе нелогично и от много врътки в момента е сам-самичък. Не вярвам да стигне много далече така.

Блазе му на Кралев, не стига, че още един силно негов човек пристигна на блатото, а и храна им дойде на крака. Grinning

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 17:49 от Reinа

# 763
  • София
Добре си броеше Павката, Гешев гребеше неадекватно. Най-малкото не вижда ли, че се се разминава.

# 764
Любима битка утре. Обаче ей, тези амазонки - жени- чудо как хитро са го измислили - да разконцентрират мъжете противници като им размътят умовете коя кого си е харесала, ей хитра стратегия, ей!!! Stuck Out Tongue Winking Eye искам да видя и новите "посетители" на блатото как ще се приемат, или пък ПР  изпраща на Краля най- сетне храна, че им писна да го слушат, ама следващата битка за излизане е, кой ще успее да си хване вечерята...Joy

Общи условия

Активация на акаунт