💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 099
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата, Дяволо- коректен и педантичен, както винаги!👍
Харесвам анкетата- дава възможност за много анализи, стига някой от Продукцията да я види на финала на темата и обобщи мненията😉

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 11:35 от ellis

# 16
  • София
Анджи джобното динамо - първата жена в историята с точка от голямата гонитба 🥰😎

# 17
Благодаря за темата. Оформящите я като че ли всеки път полагат повече усилия, отколкото сценаристите и продуцентите на ИВ.
Наистина е така...
Адмирации за труда и времето, който полага Дяволо!

# 18
  • София
Съни и Дяволо-перфектни,както обикновено-благодаря!
Надявам се тази седмица Борисенко да влезне в истинската игра.Както се казва ред му е и му се полага.Макар да съм с едно усещане,че му възлагам големи надежди да раздвижи шоуто.
За играч на седмицата посочих Стан,много ясно Simple Smile
Чак се изненадах от себе си,но добавих и Раду.На терен той си е традиционно добър,но се оказа и много аналитичен.Как само тества с вота си Вики,браво на него.
Непопулярно мнение,но малкото Анджи леко започва да ме дразни и мисля,че това ще се развива тепърва.
Иначе -да,беше истинско удоволствие да я гледам на терен.

# 19
  • София
Много хубава тема и анкета, браво Дяволо и Сони!👍
На втория въпрос посочих всичките отговори за верни/без последните/, защото са такива...

# 20
Благодаря на Дяволо за темата, труда и корицата.
Доста хора искам да видя от първите 3 сезона, но не виждам да ги канят и за кастинг битки.
Водещите така говорят понякога, сякаш 1 сезон не съществува.
За тази вечер:
Зелени на плаж
Червени в резиденция
Сини в стопанството.

# 21
Чудесно систематизира, подробна и поднасяща много информация тема 👍👍👍
Сега ще отида да гласувам в анкетата.
И на мен ми се иска да отидат зелените квачки на плажа.
Добър ход на Раду!

# 22
  • София
За сезони 4 и 5, като най-пресни за феновете ще питам в следващата анкета, а и там ще има доста кандидати.
Идеята е да селектираме около 40 човека от първите 5 сезона.

А кога ще Ол Старс?
Няма да е през 2025 г.
Съмнявам се да е и през 2026 г. Освен ако сезон 7 не е голям провал, ама не ми се вярва...
Най-вероятно ще е през 2027 или 2028 г. Т.е. след 8 или 9 сезона на шоуто.
Няма да се учудя и ако нарочно и на мускули изкарат и 10 сезона, само и само напук на Иван и Андрей, които не спират да се хвалят, че държат рекорда за България с 9 сезона за едно ТВ риалити шоу (Фермата). Само че това дори и да се иска на Тупарев, не зависи от тях, а от телевизията.
Абе с една дума Ол Старса е с неясна година. Реалистично е да се очаква да е 2027 или 2028 г. Но евентуално може и 2026 г.
Обикновено с Ол Старс се затваря даден формат и после свалят кепенците или излизат малко почивка и след няколко години пак се връщат с нова концепция.
Не е задължително обаче. Шоуто поне засега има светло бъдеще, защото от bTV не могат и не могат да му намерят цаката.
Така че тук картата с финален Ол Старс може и да не бъде приложена, а дори да избухнат с два поредни Ол Старса. Единия класически такъв само със стари участници, а другия тип 'Втори шанс'
Ако направят пък +10 сезона, то ще могат да измислят и 'Герои срещу Злодеи' и т.н.

НО, да се върнем на Ол Старса, който ние очакваме най-много. Да видим събрани накуп любимците ни.
Лошото е, че колкото повече се отлага напред в годините, много от героите от първите сезони могат и да се откажат, най-малкото защото 'остаряват'
Започвам леко да се притеснявам дори за топ атлетите от сезон 4.

А ето и кои участници вече официално са в Ол Старс (като разбира се те нямат договор и могат да се откажат):
Фифо (сезон 4) - първият поканен и класирал се
Момчил (сезон 5)
Георги (сезон 4)
Алекса (сезон 4)
Мишето (сезон 4)
Андрей (сезон 3)
Морунов (сезон 3)
Ваня (сезон 2)
Джералдин (сезон 2)

Само 9 човека дотук?! Твърде, твърде малко.
НО, то е ясно (поне за мен), че тези кастинг битки са пунта мара. С тях повече влияят на сюжета от конкретния сезон. Не вярвам ако някой топ играч или любимец загуби кастинг битка и край, ще пропуснат да го викнат отново след това. Голяма работа като е загубил битката. Той вече се е доказал в сезона си, това е малко излишно. И обикновен се плаща на звездите за Ол Старс, ама силно се съмнявам да бъде платено на нашите участници...

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 18:09 от Diavolo

# 23
  • София
Аз си мислех, че Ол Старс ще е сега преди сезон 6. Филип и Гого примерно 2028 може въобще да не са в god mode. Доста се бави този формат.

# 24
  • София
Аз разсъждавам по-прагматично.Колко сезона бяха на Царево-5.
Сега за тази локация вероятно отново имат 5-годишен договор.

# 25
Ако Ол Старс е 2026 г. или следващи, то едва ли ще има някой участник от първите 3 сезона. Едно е да са минали 2-3 г., съвсем друго 5 и нагоре.

# 26
Не се лъжете - Ол Старс сезона зависи от рейтингите, ако преценят, че много падат ще го направят, за да се вдигнат, ако си стоят високи ще си правят редовни сезони - те бърза работа нямат.
Тези кастинг битки за мен са проформа - могат спокойно да си канят хора и без битките (а дори да са изгубили)

# 27
Чудя се как още някой не се е сетил да направи български вариант на Ninja warrior Thinking Там са само интересни и доста трудни трасета, без нуждата от допълнителна плява т.нар. "социална игра" Grinning
All stars-а на игрите се очертава да е ол пенсионерски клуб...

# 28
За Ол старс на мен ми се върти в главата, че го презентираха миналата година, че ще е след сезон 6, т.е. 2025 година.

# 29
Чудя се как още някой не се е сетил да направи български вариант на Ninja warrior Thinking

Гого е участвал в това предаване. Беше завършил май 6 или 4-ти не си спомням с точност. По паметливите да кажат.
Та заради това си участие му казваха "Нинджата".
Обаче Светлин и Добрин са на светлинни години от неговата издръжливост и подготовка.

П.с Дяволо, благодаря за темата. Страхотна е.

Общи условия

Активация на акаунт