💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 099
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 45
Не съм гледал първите 2 сезона (както и повечето зрители), трети съвсем отгоре-отгоре. Но вече почва цялото предаване на ми прилича на случайна крос фитърска зала, в която някакви вманиачени двайсеиняколко годишни си мерят ... силите. Абсолютно еднотипни битки, половината каст се познават от преди предаването, една трета влизт от 3-4-5ти опит.
От време на време има някой "външен", случайно дошъл да потренира в залата им - напр шахматистката, Наталия, някой щангист или борец, някой от Америката,... Та го пускат и той да мине по трасето между кросфитърчетата...
Като прибавим и все по-ограничената социална игра и плаващи правила - не съм убеден че ще ги догледам дори и тази година.

# 46
Но вече почва цялото предаване на ми прилича на случайна крос фитърска зала, в която някакви вманиачени двайсеиняколко годишни си мерят ... силите. Абсолютно еднотипни битки, половината каст се познават от преди предаването.

Именно. Наблюдаваме нещо като кросфитърска секта. Нима не се изисква воля, за да се научиш да работиш с грънчарско колело? Или да риташ футболна топка? Или да въртиш обръч? и хиляди други неща. Вместо това игрите се повтарят и хората си строят по домовете трасета, змиорки, кръстове - напълно откачена работа. А и какъв пъзелист е този, който е научил пъзелите наизуст и от него се изисква бързина, а не ум? Както всяко нещо и това заби. Нужен е истински рестарт и никакви повторения повече. Иначе са чао.

# 47
Пък Добрин и Мартин се рекламират като хора, които могат да подготвят други за игрите. Не е ли малко рано за такива подготовки? Или скромността краси човека? Satisfied

# 48
Казано по друг начин, това което се върти на последните страници - ИВ се превръщат в рутина за състезателите, а импровизациите са запазена арена за продукцията.

# 49
Игри на волята за България ми навява асоциации с Мис свят Венецуела😉😵💫😀: Правят се гърди, д….а, корем… устни, екстеншъни…гладува се…. Тренират от малки за това…Цял набор експерти около тях, салони и зали, школи за подготовка, бивши ги готвят…
На финал, разбира се, никой не е доволен, печели този, който Продуцентът хареса…
Изобщо ИВ ми е Мис свят🙃 Да не забравя и екзотичните локации🤨🙂
Опорочи се и тази чудесна идея!

# 50
  • На Изток от Рая
Благодаря и аз огромния труд на Diavolo и Soney за изчерпателната информация и труд!
Гласувах за Анджи и Раду като играчи на седмицата.
Не знам какво да очаквам от AS, ако го направят след 3,4 години. Част от играчите от сезон 3 и 4 ще гонят 40-те😀. Вече не станаха ли много "треньорите", които искат да подготвят играчи за игрите, ако не се лъжа и Бисер имаше някаква такава реклама, а той реално имаше само 2 битки на арената.

# 51
Аз пък искам Кралев , да излезе утре от блатото.  Sunglasses

# 52
  • Germany
Та в този ред на мисли да кажа, че любимият ми играч от всички сезони (не съм гледала само 1-ви) е Любо. Нито е най-силен, нито е най-умен, но се справяше добре. Все си дялкаше и майстореше разни неща, когато бяха на реката. Въобще 2, 3 сезон имаше разнообразие от хора, а и не се познаваха предварително.

# 53
Е колко да е била добра Пенелова щом почти я бях забравил. Значи с нищичко не ме е впечатлила Simple Smile

Ми бая добра си беше. 😃 Просто не беше запомнящ се характер.
Както Миряна си е добра на пъзели тази година например, обаче тъй като не е интересен играч с голямо самочувствие, никой не и го признава.

# 54
  • Stockholm
Корицата е уникална Blush В All stars задължително трябва да участват сготвените от продукцията и приключили преждевременно Светлин, Цецо, Тодор сезон 2, Морунов сезон 3, Юлиян сезон 1 не можаха да го сготвят по време на игрите, но те бяха и други продуценти. Сещате ли се други?

# 55
Аз пък искам Кралев , да излезе утре от блатото.  Sunglasses
Еййй, все скандалът те влече.Sweat Smile

# 56
  • София
И едни бързи прогнози преди да започне епизода.
Малее днес е и финала на Диви и красиив, 3 часа. Ужас.

Кпаитани:
Гешев, Анджи и Венци

Силните на резиденцията, Храбрите на стопанството и Дръзките на дивия плаж

Добрата успеваемост продължава, ако че правя и грешки, то няма как. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 02:45 от Diavolo

# 57
Мен Радостина не ме впечатли. Отделно има много писклив глас. Нямам желание да я гледам.
То, човек каквито и мераци да има, продукцията ги попарва.

# 58
Гешев ми прилича по-скоро на 43, отколкото на 33-годишен.

# 59
Я па Гешев.
За какъв се взе.

Общи условия

Активация на акаунт