💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 113
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 60
Гешев изперка. Чест, обаче, че им го казва в очи.
Калоян искам да заиграе с Павел и Мики. Дами излезнат криви сметките на Гешков. Ццццц.  Някак ми се виждаше на финала..... Язък.

# 61
Много ми харесва този открит разговор в Дръзките, раздвижиха се нещата при тях. Сега като дойде и Калоян при тях съвсем в наново ще тръгнат и ще е интересно

Тайно се надявам и на Кралев да отиде при Силните🙈

# 62
  • Stockholm
Гешев може би продукцията го кара да се държи така, за да раздвижи играта. На Димо мед му капе от устата като го нарича Гризлито. Не е естествено това поведение и супер измислена тази симпатия към Анита.

# 63
Добрин: "Явно Миряна е доста добра в математиката" Да, Добри, невероятна математичка е, способна е да сметне 100+100=200 Unamused

# 64
Оф, този Ол Старс дано да е скоро, че то ясно за участниците и възрастта и формата им, ами ние зрителите няма да останем такива, дето ги знаем.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Добчо не надценявай Миряна.  Това ,че на теб ти е трудно ,да сметнеш 100+100 не означава, че е добра по математика

# 66
Гешев везните кърти! Искрено се забавлявам.

Павката: Добре, а това не прави ли Маги и Анита номинирани?
Гешев: Всъщност може, ама някакси, трябва да си ти.

# 67
Тези "силни" мъже много пазят жените. Май искат да им е лесно на финала.

# 68
Толкова ли не става ясно, че с Анита не само се познават извън игрите, но и имат уговорка

# 69
Кралев се подмазва на Борисенко ,партия били .Той Борисенко вече неще да ги гледа Laughing

# 70
Е, как Мартин не знае какво се е случило, а Кральольо знаеше, че Благой го няма.

# 71
Е, как Мартин не знае какво се е случило, а Кральольо знаеше, че Благой го няма.
Ми той Кральольо като обикаля чуждите племена и ги дебне изотзад, разбира всичко JoyJoyJoy

# 72
Предлагам Павел и Микай да придърпат Маги и да номинират Гешев и Анита. Нямат друг полезен ход.

# 73
  • София
Гешев избърза с този разговор. Беше сигурен, че Светлин ще се върне.

# 74
Благодаря за новата тема - брилянтно оформление, както винаги.
Тъй като изпуснах епизодите в петък и събота, днес гледах на запис.
Много ме е яд, че играч като Светлин напуска състезанието, а Кралев е още в играта. То бива промени на правилата, бива, ама продукцията вече прекалява. Според мен, ако Кралев не беше на елиминация, никой нямаше да ходи на блатото, но както и да е. Кралев така или иначе няма шанс. Ако Борисенко се спаси на играта, останалите ще стрелят по Кралев на съвет. Умрях от смях, като изнагля да моли Стан за храна. А и беше крайно време Стан да яде, след като отстъпваше на всички преди него.
Много се радвам, че наглярът с една мозъчна гънка Благой най-накрая се разкара. И без това беше на Блатото поради сценариите на продукцията.
Гешев здраво обърна палачинката, но ще е леко нас.ан като Светлин не се върне. Интересно след влизането на Калоян как ще се разиграят картите.
Тия четирите зелени коалиционни партньорки какво очакват да постигнат със заточването на Калоян при сините не ми е ясно. Само дано не са вечни абонати на плажа заради това решение.
Предстои да видим.

Общи условия

Активация на акаунт