💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 516
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 315
Във френският легион не ги ли учат да стрелят
Че той и Димитър се изложи на битката със стрелба на Блатото.

# 316
Маги супер стрелба

# 317
Маги е желязна. Дано и на пъзел да е добра.

# 318
Много ми е странно Ралица да коментира. Оценявам Димо много.

# 319
  • Брюксел / София
Анджела нещо се дъни: на приказки е силна, ама в тази комбинация от играчи издиша. Разочароващо!

# 320
Никакъв шанс не виждаш за Анджела да спечели, забавянето ѝ е твърде голямо. Хиляда наказания...
Честно казано изобщо не ми прави впечатление кой коментира, явно си е написан сценарий дори с възклицания. На Ралица гласът е доста по-приятен за мен поне.

# 321
Стрелянето с прашка, не е като стреляне с оръжие и мерник/оптика😉
Искам малката маймунка да спечели.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:45 от Тумбел Нехранимайски

# 322
Тъкмо пускам битката и само като чух, че ще има пъзел и почнаха да ми се въртят някакви мисли, че ще гледаме Валери момент днес за жалост Cry Все пак си спомняме как Венци стигна първи до пъзел на блатото на битката, на която Кралев (май) успя да влезе и нищо не направи на пъзел. Онази битка със слайдинг пъзела, на която Стан почна да си ги вдига и реди Joy

# 323
Страшно е дразнещо с тези наказания на елимимационна битка и изобщо тази вечер много компромиси за Анджела.

# 324
Ралица коментира тази битка,защото явно Димо е пуснат да си види новородената дъщеричка

# 325
Аз пък си мисля, че Венци ще отпадне. Честно казано, от тези играчи никой не искам да отпадне Sad

# 326
  • Germany
Е добре де, този пъзел даже не е труден…има си надпис по средата…какво толкова го гледа Венци 🙄

# 327
  • Брюксел / София
Венци все едно никога не е виждал пъзел: никаква мисъл, чак се дразня.

# 328
  • Някъде там...
При положение, че битката е елиминационна, как може да дават наказание?! Или минаваш елемента или не. Ако накрая Анджела след няколко наказания остане, а отпадне някой от другите двама, просто няма да е честно!

# 329
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Като ги гледам Венци и Магдалена как гледат тези пъзели като обли камъни, направо ме хващат нервите. Не виждам какво толкова сложно има - 20-тина парчета, гледаш контур, гледаш картинката... Не е неврохирургия, егати. Голямо въртене на тия кубчета. Rolling Eyes
Не искам Венци да си ходи, обаче не знам дали ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт