💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 429
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 495
Колкото да ми е анти Кралев, много е отслабнал горкия 🙃 Малкото Анджи и то само кожа и кости 🙁. Изобщо тоя сезон всички изпосталяха, като се сетя в предните някои направо дебели бяха спрямо сегашните -Гатьо, Алекса, Симеон, Красима...да илюстрирам

Аз се обособих за кого съм 🙂- 1.Борисенко, 2.Анджи

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 23:58 от araselia

# 496
Блестяща Маги! Страхотна, без грешка го мина това трасе.Браво! Напълно заслужена победа.

Жалко за Венци ! Успех в живота и със семейството. Изключително достойно цялостно представяне и глътка свеж въздух в еднотипните напомпани мъжки участници.

Малко горчиво оставане на Анджи. Но евала на момичето тези топки с лост тежаха сигурно колкото нея. А Анджи срещу ласото част 2 отново е с победа за ласото. Почти хващам бас, че ласо ще е и нейната лебедова песен.

Много се радвам за Борисенко. Вечният втори този път с безапелационна победа. 37 дни. Ужас. Съсипаха ги тези храбри. Още повече ми се качва в очите, че въпреки блатото е запазил чувството си за хумор и чистосърдечността си.

И малкото борбено момиченце ,което ми скри шапката - Крамарска. От къде го извади този въздух, четири двойни плувания до понтон и после минаване с куки , а и за миг не се забави. Голяма. Сто процента продукцията я изтърва в битката с бягането. С тази издръжливост щеше да е пожар.

И най- накрая след пет сезона да гледам нещо различно - сплотена женска коалиция. ( на Джаф не я броя там и Лефтерчето удряше гръб, и Валери, пък и продукцията ) Много ме радват, защото ми е писнало все едни и същи натренирани мъжкари да гледаме всеки сезон, които искат да си мерят мускулите на финал. Аман. Мен изцяло гладиаторски битки не ми се гледат. Взеха да ми се сливат финали, полуфинали , че още малко и участници.

А Сините трябва обезателно да  почерпят зелените жени , че им пратиха Калоян иначе можеше пак да не стигнат до пъзел. Сега поне леща ще хапнат.😁

Определено най- силният женски каст за мен е този сезон. Може би само Анита засега ми е излишна.
Мъжкият каст ми е еднотипен с минали сезони ( може би без Павката, Борисенко и Венци ) ,но пък жените ми пълнят душата. 

П.П. Аз не се учудвам за жените" супер чудо",най - вероятно общо Виктория ( 184см все пак)  и Полипенко са на почти и същи кила с двойката на Раду и Анджи. А и на първата двойка и беше най- трудно тикането на количките защото нямаше утъпкани коловози.

# 497
Микяй често е по- слаб от Павката в игрите, да не говорим колко е двуличен и многоличен. Още страда по Гризлито, макар уж да се разочарова от него. Дано Борисенко посочи Анита, но едва ли, тя дойде последна, слаба е, какво от това, че идва от блатото?

# 498
Браво на Маги за капитанската. От началото си казах, че тя е една от най-добрите, ама заради характера й не ми е сред фаворитките. Но се представи страхотно и днес.
Много съм учудена от слабото представяне на Анджи. Но се радвам, че остава.
Жалко за Венци- един от добрите герои. Неговата "коалиция" го жертва и си го казаха.

На втората битка- браво на Крамарска. Истински боец. Димитър- разочарование. Имам чувството, че иска да си ходи. Та той се разхождаше по плажа.
Борисенко ще избере да махне Павел най-вероятно. Изказването на Анита, че Павел бил най-слабото звено- нелепо. Поне малко на човек трябва да му стане неудобно.

Утре на съвет- зелени. От доста време се мъчат да съсипят това племе. Все някога ще им се получи. Само не знам как ще се издържи дудненето на Раду.

# 499
  • София
Не ми хареса сценария днес :/
Венци беше един от най-добрите този сезон и един от моите лични фаворити. Много радно отпадна и то по един много странен и съмнителен начин. На трасе ги скъса, нормално. Ама пъзела кошмар... Не ми се коментира пъзела. Аз лично не мога да повярвам, че не може да нареди елементарен пъзел толкова много време.
От друга страна и Анджи и Маги са ми симпатични, особено Анджи. Като цяло от тази тройка никой не исках да отпада.

Писна ми от дудненето на Раду. Страшно негативен човек, да не ги е в племето/къщата. Енергиен вампир.

Битката на блатните. Радвам се за Борисенко. Изстрада 37 дни, герой. Но и тук много съмнително поведение на Димитър. Със сигурност не е по-слаб плувец от Борисенко, а той изостана с цяла вечност. Моля ви се...
Тук специални адмирации за Крамарска. От тези, които играха тя беше по-добра по трасето от Кралев и Кантарджиева и само цирк Дьо Солей беше преди нея.

Очаквам Борисенко да изпъди обратно Анита ако иска племето му да върви и да не е на съвет, а съответно там да бъде и пушечно месо.

Утре след всичките излишни и дразнещи синхрони на сексиста Раду очаквам Силните да загубят. Те за това ни подготвят още от понеделник със специалните включвания на Раду. Дано най-големия му кошмар да се сбъдне и точно той да бъде номиниран заедно с бетата Караолис. То бива, бива ама аман от мърморковци. Можеше да е един от най-големите играчи и любимци, а сега е просто един супер-досаден чичко.
Ами не може всеки път мъжете да чистят жените. Понякога (средно веднъж на 14 години) се случва да е обратното. Приемаш го като част от играта, бориш се и чакаш своя момент за контраудар. А не се вайкаш като пред умирачка.

# 500
Браво на Маги!  Много силна победа!
Като я слушах как си шепнеше по трасето се сетих какъв музикален поздрав трябва да получи!

# 501
Споделям малко лична инфо.
Договорът на Венци с военните е бетон и той е получил 3м. отпуск през които може да бъде повикан по всяко време. За жалост точно това се случва и той трябва спешно да замине за Африка. Договор за 20 000 евро на месец . Има неустойки ако не се яви навреме. Няма да има и обичайното медийно участие в следващите дни, което разбира се няма да бъде забелязано.
Отговор за отпадането му.

Какво излиза, за втори път Анджела си вярва за подарена победа. 😀

@Дяволо, според мен доводите ти относно Раду точно доказват, че и той е бета. Ако беше алфа, нямаше да позволи да му се 'качат на главата' , а той само да мрънка. Самото мрънкане си е функция на мъж бета. Изобщо алфите този сезон къде са? Вие виждате ли ги?

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 07:15 от Mama2288

# 502
Снощи заспах малко преди края. Има ли изгонен от блатото? И посочил ли е Борисенко кой да отоде на блатото?

# 503
Не помня кога последно съм казала добра дума за Ралица, но се справи добре с коментирането, включително "иииии да!"

Отново браво на Маги, този път за правилното носене на пръта. Дали е от нейния спорт, дали е внимавала по физика, ниският център на тежестта води до по-голяма устойчивост. Борисенко също го знаеше, по принцип циркът доста ползва изводите на физиката. Гифове - след малко...

Въобще продукцията си заби многократни автоголове с оставянето на Борисенко на блатото с неговите безбройни свежарски лафове, невъзможно е да цитирам всички, дори сам от този епизод

-- Може да бъдеш не силен но пак спечелиш!
-- На непослушни деца трябва да разказвате истории за блато.

Що за тъпотия от Анита да си легне когато се решава съдбата ѝ???

# 504
Ако си мълчиш като Караолис си бета. Ако говориш и се противопоставяш като Раду си и сексист, и бета. Joy Общо взето си крив, когато си тръгнал срещу жени независимо какво правиш. В момента на зелените момчета се случва това, което се случваше и на Фифо. Той, дръзна да се изкара като по-силен от жена на някой друг синхрон, което е биологичен факт от физическа гледна точка и беше веднага оприличен като женомразец по социалните мрежи. Интересно как точно в този форум се мрънкаше колко голяма нужда от мъжка сила имаха "Амазонките" миналия сезон и как тези момичета били прецакани от продукцията, защото нямали мъже в племето.

Сега се мрънка, че Раду бил казал подобно нещо, което много хора тук също са казвали и са се оплаквали, че е така. Силните взеха Резиденцията заради Караолис и заради забавянето на Павел. Липсата на Калоян при зелените веднага се усети. 10-15 минути преднина на пъзела за Дръзките е доста голяма разлика. Това, че те изведнъж от най-слабото племе взеха 10-15 минутна преднина след идването на Калоян предполагам е просто съвпадение и няма нищо общо с отслабването на зелените. Кое по-точно от това, което Раду каза е грешно или предразсъдък? Да, Раду е хаплив и със сигурност е тръгнал яко на контра на жените, но все още не ми е даден адекватен довод защо аджеба е сексист?

А, като цяло разговорите за "бети" и "алфи" са повлияни от разни псевдо гурута по интернет, които набраха популярност преди няколко години и единствената им цел е да правят пари, именно от неуверени хора, които им се връзват на глупостите. За мен един истински алфа мъжкар, който е уверен и е най-добрата версия на себе си не говори за бети и алфи най-малкото, защото не изпитва тази нужда. Това са нападки тип Кралев. Той е човек, който постоянно има нужда да се изтъква колко е тегав и колко са слаби другите. Като цяло, повечето мъже не са "алфи". Алфа мъжкарите не са много и са рядкост. Повечето мъже са бети и няма нищо лошо в това. Пак си остават мъже. Не виждам, как това е нещо толкова лошо, че да се изтъква постоянно. Вълкът си остава вълк, дори да не е лидер на глутницата.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 10:25 от Иван С. 659770

# 505
  • София
Снощи заспах малко преди края. Има ли изгонен от блатото? И посочил ли е Борисенко кой да отоде на блатото?

Няма изгонен от блатото. Борисенко е в двоумение - Анита или Павел, очакваме днес решение.

# 506
Той Борисенко тежи по-малко от Крамарска, като гледам. Само жилетка му трябваше. Smiley А и щяха да им се счупят куките. Тази игра както видяхме от капитанската, може да се спечели от всеки.

На мъжете що не сложиха жилетки или пък на Крамарска да са по-леки топките? Не е много равнопоставена играта.

# 507
Отново браво на Маги, този път за правилното носене на пръта. Дали е от нейния спорт, дали е внимавала по физика, ниският център на тежестта води до по-голяма устойчивост.

Съвсем вярно, но само неколцина имаха сили да носят пръта ниско (с натоварване на бицепса), а останалите бяха длъжни да го сложат на рамо. Неслучайно някога момите са носили от чешмата менците с вода на кобилица на рамо/на рамене. А да се носи тежест на сгънат бицепс за по-дълго време е трудно и болезнено. Аз торта съм носила така, дето има няма 3-4 кила, какво остава за този прът с кълбата, дето тежи десет пъти повече.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 10:24 от Черна станция

# 508
Всъщност, има подкаст с Венци.

Споделям малко лична инфо.
Договорът на Венци с военните е бетон и той е получил 3м. отпуск през които може да бъде повикан по всяко време. За жалост точно това се случва и той трябва спешно да замине за Африка. Договор за 20 000 евро на месец . Има неустойки ако не се яви навреме. Няма да има и обичайното медийно участие в следващите дни, което разбира се няма да бъде забелязано.
Отговор за отпадането му.

# 509
  • София
Май излиза, че все пак племето на блатото си е четвърто - всеки влезе дори за малко. Честито на Борисенко, радвам се за него. Крамарска е машинка, но не е за такъв тип предаване, с тази наивност до глупост. Жалко за Венци, но ако си има други планове..

Общи условия

Активация на акаунт