💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 434
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 480
  • Буркина Фасо
започва кокошка-кючек  rotfImbo 

# 481
Е, Анита е по-зле от Павел Joy И е доста лабилна май

# 482
Моля оценете епизод 34 вторник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.  Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 483
Ура, утре ще е любимата ми битка- кокошка кючек!

Микяй ми става много неприятен. Павката бил най-слаб. А силата на Микяй в какво е добър?

# 484
Може ли някой да ми обясни защо Борисенко влиза при сините? Нали им пратиха Калоян вчера? А на зелените им взеха 1 човек без никаква причина, не трябва ли там да иде? Тия трансфери започнаха са ми стават непонятни.
При зелените нали знаеш, че трябва да се пази женската коалиция на всяка цена?
Определено целят да ги пратят на плажа да пеят амазонски песни, че да се изпълни твоята поука. Laughing
Един мъж нямаш да им повлия на вота, както не повлия и Калоян. Но един мъж по-малко ще ги отслаби, каквато е и целта.

# 485
  • София
Син към Борисенко: Ето там е душа.
Анита: Той знае.

От къде знае? Wink

Знае, защото оригиналните храбри останаха втори на 1-вата териториална за сезона и отидоха на стопанството.
Следваща игра загубиха и останаха последни и отидоха на блатото.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 22:58 от gg__

# 486
Ех Измекяй , Измекяй ....как натопи другарчето, да не остане той нарочен.

# 487
Анито до Гешев наистина придоби самочувствие . Скри се от пъзела , не пое отговорност , а влезе с претенции да замести Деси на пъзелите. Хич не и отива да дава оценки.
От ден първи Павката си гради стратегии , но според него нямал такива.
Борисенко със сигурност е водил и разговори с Гешев , така че едва ли Микяй е единствен източник на истории и инфо за племето , но това дават.
Раду пак ще се излага с коментари следващия епизод.

# 488
Aз малко изоставам, но евала на Крамарска, не само е голям сладур, но е и боец. Отнесе Кралев на физическата част - и го надплува, и на халки и баланс го би, хем е жена.

# 489
Ура!
Борисенко се радва искрено. Като малко дете. Браво. Изстрада влизането в племената. Дано се задържи.
Сега, ако прати Анита ревлата (заслужено) на блатото, да не е вечният номиниран.

Кокошка кючек! Раду е 90% прав на синхроните.
Играта утре роди легенди в предни сезони. Да видим сега.

За Краварска адмирации.

# 490
  • София
Гледам си вчерашния коментар-2 на 0 за мен. Дали да не пусна тото. Нееее, много са плоски сценариите вече. Утре предричам кокоши съвет.
Жалко за Венци, но се очакваше, както и влизането на Борисенко. Добре че слип дууп не влезе. И имунитет ли няма вече? Крамарска за пореден път забележителна. Попилява го най-комплексния.

# 491
Венци беше моя фаворит, след него е Димитър, после Борисенко и накрая Павел. Вероятно никой няма да изкара още много.
Посмях се на новия Слип...
Почти не гледам, с едно око от време на време...много е вяло всичко...нищо интересно

# 492
  • София
Вече за битките да си кажа:

Противно на много мнения, аз предпочитам да има наказания, когато не може да се премине даден компонент. Когато е отборно - писала съм го вече, харесвам повече опцията да трябва други от племето, поне двама, да преминат вместо него, но когато са индивидуални - опция остава само наказание с изчакване. Доводът ми: скучно ще е да гледам един или двама в игра (племе или индивидуален играч все тая), а третият/третите си висят на едно място. В сезон две гледах финал от един, защото опонентът зацикли на елемент, а в сезон 3 мисля (на една номинационна май) пък гледахме 2 племена да играят, а третото си седеше на едно място. Не позволиха смяна, не дадоха наказание и в резултат играта беше скучна. Има компоненти, които не предполагат наказание - плуване (но дават жилетка поне) и финалния - там и да не се справиш, ами просто не печелиш съответната игра.

Капитанска - Браво на Маги! Не бях за нея, но браво на момичето. Страхотно се справи. Венци - физически топ, явно е имал причина/желание да излезе вече, браво за цялостно представяне. Анджи - яд ме е, че се представи слабо, но се радвам, че остана.
Блатни - Супер се радвам за Борисенко, евала на Крамарска и дано остане в сила краткото разбирателство между четиримата, малко след пристигането на петия човек там и на съвета да изгонят него.
Борисенко вече няма за кого да праща слаби, та остава да видим с коя от двете коалиции ще заиграе и дали все пак няма да избере да изгони "силен" от другата.

# 493
Димо коментира като на мач, атрактивен е.
Сега обаче вече няма да има много желаещи да са капитани май.
Едва ли вече ще има такава елиминациона битка. Пък и винаги два гласа на съвета голямо изкушение
Не е изключено. По спомени имаше сезон с 2 капитански битки с директна елиминация. Тук нищо няма да ме учуди.

# 494
  • София
Не е изключено. По спомени имаше сезон с 2 капитански битки с директна елиминация. Тук нищо няма да ме учуди.
В сезон 4, капитанските елиминационни бяха 4: първо отпадна Валери, после Елица, Мирела и Генчо,

Общи условия

Активация на акаунт