💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 456
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 465
  • Дубай
Браво на Борисенко...Абсурдно е да не можеш да наредиш този пъзел, моята 5годишна дъщеря би се справила.
Мачкай, Борисенко! Отива при сините, кого ли ще отпрати?!

# 466
Може ли някой да ми обясни защо Борисенко влиза при сините? Нали им пратиха Калоян вчера? А на зелените им взеха 1 човек без никаква причина, не трябва ли там да иде? Тия трансфери започнаха са ми стават непонятни.
Не.Бройките трябва да са равни.Сега ще иде при Дръзките и ще прати 1 към Блатото

# 467
  • София
Може ли някой да ми обясни защо Борисенко влиза при сините? Нали им пратиха Калоян вчера? А на зелените им взеха 1 човек без никаква причина, не трябва ли там да иде? Тия трансфери започнаха са ми стават непонятни.
При зелените нали знаеш, че трябва да се пази женската коалиция на всяка цена?

# 468
Нали , ако е пратен при зелените има опасност да прати някоя от любимките  на продукцията от женската коалиция на блатото.  Тъкмо махнаха Калоян ,за да имат те пълна власт там

# 469
  • Някъде в Матрицата
Ами то последния отпаднал от елиминация беше Венци. Или капитанската елиминация не се брои за елиминация?

# 470
'Павел е най-слабото звено в племето' - каза най-слабото звено в племето 😀

# 471
Син към Борисенко: Ето там е душа.
Анита: Той знае.

От къде знае? Wink

# 472
Жабешки и костенурчески яйца падали от косата на Борисенко Joy Не мога, какъв персонаж! Радвам се, че влезе да ни забавлява Grinning Grinning

# 473
Ето защо стърчи косата на Борисенко. Има яйца от жаби и костенурки в нея

# 474
  • Stockholm
Ах, какви криви усмивки на всичките, на Микяй, на Павката, на Анита за Борисенко Joy

# 475
  • София
Син към Борисенко: Ето там е душа.
Анита: Той знае.

От къде знае? Wink

Е той този душ си личи отдалеч. 😀

# 476
  • Варна
Павел бил слабото, но Анита също е много слабо звено.

# 477
  • Дубай
Най-слабия бил Павел точно Анита да го казва...Е, тя не видя ли  себе си в последната битка, тя беше най-слабата

# 478
Айде сготвиха Анита Joy

# 479
  • Брюксел / София
Павката наглее: прецака дръзките на поне две игри заради пъзела.
На арената може да се поспори кой е по- слаб Анита или Павката.

Общи условия

Активация на акаунт