💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 387
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ей като каза "кубчета, залепени за масата" се сетих, че снощи бях подготвил една снимка която изглежда чупи законите на физиката JoyJoy

# 571
Ей като каза "кубчета, залепени за масата" се сетих, че снощи бях подготвил една снимка която изглежда чупи законите на физиката JoyJoy

Поредното доказателство за саботаж срещу Краля. Цикатрезитът не е хванала просто тук и това е резултат...

# 572
  • София
Откъде тръгна това сравнение между Фифо и Раду, че загубих нишката?
Чел съм много нелепи неща, но това е в топ 3 със сигурност.

# 573

Че и двамата несправедливо ги обвинявали в сексизъм.

# 574

От това, че и двамата са набедени сексисти.

# 575
  • София
Ахаа, добре.
Да, има допирни точки и разбирам, че има спор.
Ами не, не съм съгласен, защото Филип никога не се е подигравал на жените, нито ги е обиждал. И въпреки че 3 пъти беше пращан на битка не е правил драми, нито се е тръшкал. Момчето просто отиваше и си печелеше битките. След това във фаза 2 стана силен с добра позиция и Жени отиде при него да му се моли да играят заедно. Как само се обръща палачинката. А после дойде и Гого и изработиха Мишето и после дойде и Жоро и елиминираха Жени, която допусна и груб стратегически ход, като не купи гласове подценявайки момчетата.
НО отплеснах се. Фифо никога не е обиждал жена, докато Раду го прави по 10 пъти не епизод. И Раду говори със иронично-снизходителен тон. Трябва да си слепец, за да не видиш, че този човек органически не понася жените в Игри на волята. В кухнята или спалнята няма проблем, но не и да са там и да му се пречкат.

# 576
Джаферович, наравно с другите кокошки от коалицията й, набедиха Фифо за женомразец и сексист и това беше една от причините да го пращат все него на елиминации. Разбира се замаскирано с традиционното лицемерно "Той е много силен играч и със сигурност ще се върне". За тяхна жалост той изръшкваше де що имаше опоненти и наистина се връщаше всеки път. Май само 1-2 пъти му се размина ходенето на елиминации.

# 577
  • София
Фифо е човек на Кралев, не става ли ясно посланието на снимката?! Много са си близки, почти колкото с Венци и другите блатници! Grinning

# 578
  • София
Като си говорим за Краля, сега попаднах на "официално" съобщение от подкаста на Нова Joy
"Поради очакваният огромен интерес към интервюто след далечното, но неименуемо приключване на участието на най-добрият играч сред бизнесмените и най-добър бизнесмен от играчите в Игри на Волята, Негово Величество Симеон Кралев-Слънце, както и невъзможността за техническо обезпечаване на всички желаещи да го гледат във рално време от страна на малки и непрофесионални оператори на съдържание като Гугъл, Амазон, Микрософт и други, от Нова Тв предоставят възможност на милиардите си фенове за предварително записване, което да предостави достъп преди всички до така ценното съдържание, включващо невероятно-проницателните размисли на един великан на Българската Реалити Вселена. Само сега срещу минималната сума от 2.99 Евро, може да резервирате свое копие от нашият подкаст, което може да гледате и слушате еднократно в удобно за вас време (но след излъчване на последният епизод с Неговото участие). Предлагаме също така и пакетна оферта: от 15.99 Евро, които ви позволява да си пуснете видеото 10 пъти, а само срещу 29.99 Евро на месец имате неограничен достъп до цялото съдържание, включващо специални бонус сцени (С малък шрифт: Видеото може да бъде възпроизвеждано не повече от три пъти на ден, защото от толкова много блясък от екрана, зрителят може да получи зрителни и звукови халюцинации. Важат допълнителни условия и ограничения съгласно общите условия публикувани на сайта на Нова Тв )

# 579
  • Stockholm
Еми много добре се е справил Фифо. Кралев си имаше добра физическа подготовка.

# 580
Като си говорим за Краля, сега попаднах на "официално" съобщение от подкаста на Нова Joy
"Поради очакваният огромен интерес към интервюто след далечното, но неименуемо приключване на участието на най-добрият играч сред бизнесмените и най-добър бизнесмен от играчите в Игри на Волята, Негово Величество Симеон Кралев-Слънце, както и невъзможността за техническо обезпечаване на всички желаещи да го гледат във рално време от страна на малки и непрофесионални оператори на съдържание като Гугъл, Амазон, Микрософт и други, от Нова Тв предоставят възможност на милиардите си фенове за предварително записване, което да предостави достъп преди всички до така ценното съдържание, включващо невероятно-проницателните размисли на един великан на Българската Реалити Вселена. Само сега срещу минималната сума от 2.99 Евро, може да резервирате свое копие от нашият подкаст, което може да гледате и слушате еднократно в удобно за вас време (но след излъчване на последният епизод с Неговото участие). Предлагаме също така и пакетна оферта: от 15.99 Евро, които ви позволява да си пуснете видеото 10 пъти, а само срещу 29.99 Евро на месец имате неограничен достъп до цялото съдържание, включващо специални бонус сцени (С малък шрифт: Видеото може да бъде възпроизвеждано не повече от три пъти на ден, защото от толкова много блясък от екрана, зрителят може да получи зрителни и звукови халюцинации. Важат допълнителни условия и ограничения съгласно общите условия публикувани на сайта на Нова Тв )
Нека, нека... Посланието на Краля трябва да стигне до всеки пейзан в кралството, било то и платено. Нещо за книжката с поговорките не се ли чу? Цена?

# 581
  • София
Нека, нека... Посланието на Краля трябва да стигне до всеки пейзан в кралството, било то и платено. Нещо за книжката с поговорките не се ли чу? Цена?
Няма да е само една, а цяла поредица. Също така книгата на Игрите "Готов за победа" в следващите издания ще бъде прекръстена на "Готов за подгласник на Краля" JoyJoyJoy

# 582
Ахаа, добре.
Да, има допирни точки и разбирам, че има спор.
Ами не, не съм съгласен, защото Филип никога не се е подигравал на жените, нито ги е обиждал. И въпреки че 3 пъти беше пращан на битка не е правил драми, нито се е тръшкал. Момчето просто отиваше и си печелеше битките. След това във фаза 2 стана силен с добра позиция и Жени отиде при него да му се моли да играят заедно. Как само се обръща палачинката. А после дойде и Гого и изработиха Мишето и после дойде и Жоро и елиминираха Жени, която допусна и груб стратегически ход, като не купи гласове подценявайки момчетата.
НО отплеснах се. Фифо никога не е обиждал жена, докато Раду го прави по 10 пъти не епизод. И Раду говори със иронично-снизходителен тон. Трябва да си слепец, за да не видиш, че този човек органически не понася жените в Игри на волята. В кухнята или спалнята няма проблем, но не и да са там и да му се пречкат.
Ами не съм съгласна напълно. Филип е изключително възпитан, за да сипе обиди, но имаше доста често иронично-хапливи коментари относно жените и техните способности като цяло, както и подценяването им. Той държеше всеки път на номинации да се пращат жени, ако правилно си спомням. Но това не пречеше да е много добър и подготвен на терена. Намирам поведението за Раду за сходно, но не толкова фино.

# 583
Ако си мълчиш като Караолис си бета. Ако говориш и се противопоставяш като Раду си и сексист, и бета. Joy Общо взето си крив, когато си тръгнал срещу жени независимо какво правиш. В момента на зелените момчета се случва това, което се случваше и на Фифо. Той, дръзна да се изкара като по-силен от жена на някой друг синхрон, което е биологичен факт от физическа гледна точка и беше веднага оприличен като женомразец по социалните мрежи. Интересно как точно в този форум се мрънкаше колко голяма нужда от мъжка сила имаха "Амазонките" миналия сезон и как тези момичета били прецакани от продукцията, защото нямали мъже в племето.

Сега се мрънка, че Раду бил казал подобно нещо, което много хора тук също са казвали и са се оплаквали, че е така. Силните взеха Резиденцията заради Караолис и заради забавянето на Павел. Липсата на Калоян при зелените веднага се усети. 10-15 минути преднина на пъзела за Дръзките е доста голяма разлика. Това, че те изведнъж от най-слабото племе взеха 10-15 минутна преднина след идването на Калоян предполагам е просто съвпадение и няма нищо общо с отслабването на зелените. Кое по-точно от това, което Раду каза е грешно или предразсъдък? Да, Раду е хаплив и със сигурност е тръгнал яко на контра на жените, но все още не ми е даден адекватен довод защо аджеба е сексист?

А, като цяло разговорите за "бети" и "алфи" са повлияни от разни псевдо гурута по интернет, които набраха популярност преди няколко години и единствената им цел е да правят пари, именно от неуверени хора, които им се връзват на глупостите. За мен един истински алфа мъжкар, който е уверен и е най-добрата версия на себе си не говори за бети и алфи най-малкото, защото не изпитва тази нужда. Това са нападки тип Кралев. Той е човек, който постоянно има нужда да се изтъква колко е тегав и колко са слаби другите. Като цяло, повечето мъже не са "алфи". Алфа мъжкарите не са много и са рядкост. Повечето мъже са бети и няма нищо лошо в това. Пак си остават мъже. Не виждам, как това е нещо толкова лошо, че да се изтъква постоянно. Вълкът си остава вълк, дори да не е лидер на глутницата.

Раду много кефи на синхроните - казва всичко 1:1 и е много прав за всяка ситуация, най-вече за "жените чудо" и ""железното Анджи". Естествено феновете на "клуб Силвия" няма как да го харесват.

Гоним Калоян - ревем, изоставаме 15 минути на трасе - величаем се колко сме силни след победата на Караолис, ползваме наказания на трасе, затворени сме с по 1-2 обиколки, но сме "жените чудо" Laughing

Вчера 45 годишната зряла жена лидерка реве в несвяст за нищо - 20 годишни момиченца я успокояват, Анджи и тя потъна в сълзи невярвайки че беше размазана, иначе Крамарска е ревла и цивра.

Дотук Маги и Крамарска се очертават за най-силните жени за сезона, жалко, че Крамарска е извън племената и пропусна яки игри на които щеше да блесне.

# 584
Извинявам се, говоря от мое име само, но аз не съм клуб Силвия. Макар да отчитам колко е добра на терен, има много неща в играта й, които не ми харесват. И тук изобщо не става въпрос за клубове и разни такива фантасмагории.
За мен лично е абсурдно човек да харесва Раду и поведението му. Ама отчитам факта, че има хора всякакви и този човек явно също си има фенове. На мен ми е противен, сори. И то не заради някакъв си клуб. Просто ми е негативен и натоварващ образ🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт