💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 424
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 660
Борисенко е като стрела на арената.

# 661
Тази Пелипенко ще ми докара инфаркт с тези панталонки, супер дупе и крака, а дори не съм мъж Flushed

# 662
Дали е сексизъм ако кажа че показването на задника на Виктория е отвратително. По неориентиран самовлюбен човек скоро не съм виждала.
Кокоша му работа

# 663
Мартин как си закачи краката JoyJoy

# 664
Тази Пелипенко ще ми докара инфаркт с тези панталонки, супер дупе и крака, а дори не съм мъж Flushed

И аз не съм мъж, ама има баси якото тяло тази Пелипенко😆
Виж цялото дупе на Вики навън някак ми е в повече 😆

# 665
Гледам малко назад
Кралев говори за храна, на Кралев му е лошо...сефте Joy
Интересно ми е докъде ще стигне Раду. Наясно е, че ножът е опрял до кокала, яд го е, че не е вече в ролята на "благородния и справедлив лидер" и ще играе мръсно, доколкото може.

# 666
Направо дупето на Пелипенко да е следващата корица викам аз Laughing

# 667
Гледам малко назад
Кралев говори за храна, на Кралев му е лошо...сефте Joy
Интересно ми е докъде ще стигне Раду. Наясно е, че ножът е опрял до кокала, яд го е, че не е вече в ролята на "благородния и справедлив лидер" и ще играе мръсно, доколкото може.
Предричам много под дъното някъде JoyJoy

# 668
Аааа на корицата искаме Калоян🩵😍

# 669
А на корицата искаме Калоян🩵😍

Аз съм за дупето. Да гледам за стимул😆

# 670
Говорете за себе си. Аз искам Кралев по слип.

# 671
Задника на Виктория беше малко. Сега ще гледам и задника на Силвия....ама забравих че той беше екстра 45 годишен отлежал задник.

# 672
  • София
Скоро не съм ви чела, защото напоследък гледам много рядко, да не кажа хич и може да е коментирано, но колкото пъти се случи, все попадам на Деси, която непрекъснато се жалва, колко несправедливо Димитър я изпратил на блатото... Flushed
Аман, бе!
Все едно Димитър бе изпратен там справедливо... Ами Крамарска?
Толкова неприятно  същество, все едно някой и е длъжен да я пази, щото нейната неприкосновеност е задължителна! Rolling Eyes

# 673
Вчера като слушах Радуто, очаквах нещо фрапантно. А то само Силвия вика. Не чух другите жени да викат😆

# 674
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Раду е мрънкалник и нарежда с пренебрежение жените, но е прав в същността на голяма част от изказванията си. Те наистина не могат да са наравно с мъжете и това се видя най-ясно в миналия сезон с племето на Амазонките. Днес отново се забавиха заради минаването им на халките. Просто си поднася мненията по отвратително пренебрежителен начин.
Иначе жените са си прави - те са си коалиция и си играят заедно, няма да правят реверанси на Раду.
Силвия пък какъв капитан на кораба е като не може да различи ляво от дясно. Rolling Eyes А храбрите бедстват, защото Кралев го няма. Joy
Между другото, много хубаво, че са му забранили да яде джанки, че им изяде ушите на тези на блатото.

Общи условия

Активация на акаунт