💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 400
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 720
Женското племе надви мъжкото племе... Но Раду и Караолис са изнесли победата, жените явно са били само за баласт😀
Само дето това "женско" племе не е изцяло женско. Да ги видим без Раду и Караолис и тогава да коментираме

# 721
Много си е прав Раду да мрънка. А зелените жени нямат връзка с действителността - те били силния пол(wtf?!) Анджи вчера пълен провал на капитанската, днес ги забави със стъпалата и нямам предвид, че бяха вързани. Раду и Караолис не знам как издържат, каляват си волята със сигурност.

# 722
Започнах да се дразня много от Анджи. Знам, че тук е любимка. Много си повярва и това промени нейното самочувствие. Издига се към висините  Simple Smile

# 723
Кралев мрънка като глезено и невъзпитано малко дете, не от лошотия толкова колкото от глупост.

Раду е като някоя зла дърта свекърва. Баш си е на място в женското племе
И го е яд, че не може да им е кралицата майка Joy И на мен ми е много смешен вече, изобщо не го взимам насериозно.

Бях забравила за Мастагарков и любовта му към знамето Joy

# 724
То надутото им изкуствено самочувствие ще им изиграе лоша шега. От високо най-болезнено се пада.

# 725
Като почнете да се възмущавате за на този голия задник, за на онзи слипа ,вече се питам дали България не се е преместила в Персийския залив? 🤔

# 726
Много си е прав Раду да мрънка. А зелените жени нямат връзка с действителността - те били силния пол(wtf?!) Анджи вчера пълен провал на капитанската, днес ги забави със стъпалата и нямам предвид, че бяха вързани. Раду и Караолис не знам как издържат, каляват си волята със сигурност.
Живи да ги ожалиш. Анджи днес забави макс минута. И да жените са силните в случая… не пол и мускули, а по коалиция. 😉И е хубаво човек да си калява волята, то най-лесно все на твойта и да колиш и бесиш

# 727
Анджи дразни много вече. Голямо самочувствие! Много си повярва, че е велика!

# 728
  • Буркина Фасо
Браво на всички, само Миряна ме дразни с превземките си. И Силвия с голия задник. Много неприятна.

А Виктория с нейния?
той не се вижда Smiley

# 729
Пожелавам ви самочувствието на кокошка кючек след една победа Sunglasses

# 730
  • София
Женското племе надви мъжкото племе... Но Раду и Караолис са изнесли победата, жените явно са били само за баласт😀
Много искам да видя само женско племе да гребе и до къде ще стигнат 😁 Добре де, какъв е проблемът да се признае, че мъжете физически са по-силни от жените? Какво сексистко и уронващо авторитета на жените виждате в това? Какъв е този комплекс?

А същевременно си противоречим постоянно. Жените са по-силни, но е редно мъжете да ходят на номинации. Ако мъжете доброволно не отидат на номинации, то обезателно са мишоци… Кое не е така?

# 731
Кво беше туй, 10 минути реклами, 2 минути епизод...

# 732
Браво на червените. Дразни ме Миряна, но се справи добре. И в морето, и на пъзела.

Браво и на зелените, и на Силвия. Добре ги водеше и добра стратегия направи, за да излезнат първи. 20те секунди не бяха проблема на Караолис. Той просто не издържа под напрежение и прави много излишни движения.

Раду няма какво да се коментира вече. То няма такова мрънкане и дуднене. Не знам как се издържа с тая вечно сърдита стринка на главата им.

# 733
Могат ли да си заколят един глиган ?

# 734
Олеее, Раду искаше на ум да разчита в следващата игра - и ей ти на! Може да покаже ум! По поръчка - тамън игра за него!

Общи условия

Активация на акаунт