💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 289
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 900
  • Някъде в Матрицата
Тази игра я има всяка година и би трябвало кандидат-играчите да знаят това. И има достатъчно време да измислят начин, по който да помнят цветовете. Мартин добре им каза, че ако нямат вече изградена система, то преди играта е късно да я измислят.
Шанса на зелените мъже беше победата. Но уви. Изнензда ще е за мен, ако коалицията изпрати някое от момичетата.

# 901
  • Stockholm
Който и да си отиде утре, ще е загуба. Да не забравяме и че все още разиграват Блатото като опция за последния.

# 902
Хм, защо пък паметта да има общо с глупост или интелект. Според мен е въпрос на тренировка.

# 903
Капитан Стан Завинаги! 😀
Момченцата-Математици срещу опита на сервитьора! 🤓
Такъв е живота!

# 904
  • Варна
Излязохме аз и Каролис 😁
аз обаче отпадна преди Силвия и Полипенко

# 905
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пак не се знае, предния път толкова много изоставаше и накрая спечели
Така е. Много зависи каква е играта. Но с по-силни противници вероятността става по-малка, а той не е от най-силните играчи нито като издръжливост, нито като чиста сила, нито на плуване, нито на пъзели.
Гешев затова толкова много държеше да е срещу него, защото го смята за най-лесно преодолим опонент. Чак и парите си похарчи, сакън да не стане нещо различно от това, което си е наумил.

# 906
  • София
Е браво на Стан, благодарение на сервитьорството победи СМГ-то... Къде го чукаш, къде се пука

# 907
Направо да пускат big brother.  Няма нужда да излъчват съвет с пределно ясни номинирани Joy

# 908
Как ще е глупав Стан Grinning Той просто е живял в Америка, и те тук така си говорят - политкоректно и малко повърхностно дори.

# 909
Ако в живота ви липсва тъща или свекърва? Има тишина, която искате да запълните с нещо?

Пуснете си Раду. Той ще замести липсата.

# 910
Анджи ме изненада приятно, въпреки че е ясно кой ще е на елиминации. Добро детенце, но при наличие на коалиция е ненужно.

# 911
Ей това мъничкото ще го изяде главата от гордост и чест. Дано не я слушат, да си стрелят по мъжете докато могат. Дано слушат Силвето

# 912
На Силвия и мина живота на лента пред очите Joy

# 913
А така. Браво. Това, което чакат тоооолкова хора от мноооого време. Зелените паднаха. Заради "тъпите" жени, нали...😆
Нека има всеобщо парти🥳🥳🥳
Анджи🌟

# 914
А така. Браво. Това, което чакат тоооолкова хора от мноооого време. Зелените паднаха. Заради "тъпите" жени, нали...😆
Нека има всеобщо парти🥳🥳🥳
Анджи🌟
Ами горед долу да. Така го казвате все едно те нямат вина за загубата

Общи условия

Активация на акаунт