💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 191
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 945
  • Някъде там...
Анджи се изложи. Не знам защо наричате Раду популист, като нейното беше по-грозно.
И ще ви изненадам, но в случая съм на страната на мъжете.
А речта накрая на Анджи беше супер зловеща - като си тръгне мъж, ще дойде друг от блатото. Амазонки.

# 946
Как ли би реагирала Силвето на слипчето на Кралев? Joy
И той щеше да е извън дефилето Joy или подгряващ на шоуто Joy

# 947
А то пък един слип-празен Relaxed

# 948
Когато изгубиха залога Ралица много хитро попита първо Караолис, кого избира, защото неговият глас можеше всъщност да поразбърка нещата, ако беше гласувал за Пелипенко, Виктория можеше и да размисли докато ѝ дойде ред. Той обаче има симпатии към Пелипенко, има си приказка с Виктория и гласува за Силвия. Сега и двете му върнаха жеста, Виктория разбира се индиректно, за да може на по-късен етап евентуално да има вратичка обратно.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 22:42 от sunrise_sunset

# 949
Раду защо така го е страх да ходи на елиминационна? От 1 седмица ходи като буреносен облак и намила как жените щели да ги пращат на битка. А междувременно в другите племена мъжете сами изявяват желание да ходят? Ще излезе, че зелените мъже са най-страхливи и искат жените да се самономинират, за да ги спасят.

# 950

Ееее, сега Grinning При някои от нищо става нещо Joy Joy

# 951
При вариант на отпадне някой зелен, ще им докарат някой блатен. Който да трябва да изпрати някой от зелените на блатото. Така че е напълно възможно скоро тази женска коалиция да се разпадне. Така че дишайте спокойно, господин Президент😆

# 952
  • Варна
Ей, видяла си го😁

# 953
Караолис е силно надценен - за пореден път го доказа в играта, а Стан незаслужено подценяван в темата, на мен не ми е изглеждал глупав, но коя съм аз, съфорумците разбират много по-добре от мен кой е умен и кой не е.

# 954
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма те тия жени, малко им остава загубят ли един от мъжете си. После разпръснати по племената какво ще правят, първи гърмят те. Миналата година видяхме всички какво стана с Амазонките, коалиция само от жени не става за стигане до финал. Анджи, първо да  мисли, после да говори, че така доста олеква.

# 955
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много тъпо от страна на Анджела. Да беше си мълчала, сега се изложи като кифладжийка, като се отметна от думите си. Тъпо! Тъпо се изказа и за развитието на племето като останат без мъже. Изобщо... симпатиите ми към нея намаляват с изключително бързи темпове.
Караолис не заслужава да е на елиминация тази седмица. Но Виктория гласува отново с женската коалиция, защото така й изнася в момента, иначе ги беше отписала, когато жените бяха малцинство.
Много ще ме е яд да си тръгне някой от четиримата номинирани, докато Виктория си стои. Няма да прокопсат жените с това самочувствие, което демонстрират.

# 956
  • Stockholm
Ето това се казва "на всяка цена". Тук вече Силвия се показа като човек, който гази като танк, дори и знаейки, че е невъзможно някоя от тях да спечели формата, а за момчетата е възможно. Съжалявам за Караолис, отлично представяне. Дано гръцкия ген му подскаже, в случай че не е пръв в битката за оцеляване, да остане последен, за да го експортират поне на блатото.

# 957
  • София
И аз съм на страната на мъжете...Не се ли виждат какво представляват женките, специално Виктория е с излишно самочувствие и се надценява,  с нищо специално не е блеснала, не е ходила на индивидуална битка и додрапа на магия дотук. Полипенко е същата история... посредствени са и двете..

# 958
При вариант на отпадне някой зелен, ще им докарат някой блатен. Който да трябва да изпрати някой от зелените на блатото. Така че е напълно възможно скоро тази женска коалиция да се разпадне. Така че дишайте спокойно, господин Президент😆
Аз си дишам спокойно, през цялото време. За разлика от някои други Joy
Продукцията, която разкара Калоян за да се ширят жените,  няма да допусне нещо такова спокойно

# 959
Абе ние и тази седмица ги бяхме прежалили пък какво се случи? Разбира се, че шансовете им да оцелеят напред в играта се повишават, когато са в комплект, а не намаляват. Тази математика, че разединени ще са по-силни не я разбирам. Да не се делят е единствения им шанс.
Особено ако оцелеят и четирите до двете племена. Ако зелените не се разпаднат, а приемат нови членове.

Общи условия

Активация на акаунт