💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 340
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 125
Анджи наказанието на финала ще избие рибата.  Взима 3 пъти по две минути и направо на чека Joy

😁😁😁 Може да полегне до басейна, докато Димо каже "-Иииииии, край!". Да стане, да се поизтупа от пясъка и да вдигне чека високо!

Това в сферата на шегата, но може пък точно Анджи да ни изненада приятно още на следващата игра.

# 1 126
3 жени на финал, добутали само с коалиция до там?! Сериозно?! Страхотно за гледане ще е. Tired Face

# 1 127
Дяволо, наистина ли се чудиш защо изпратиха Силвия на пангара, а не Виктория? За мен, въпреки че тук някой се опита да ме убеждава, че Анджела е сивият кардинал, Силвия е в основата на коалицията на жените и то само, защото Раду й разкри спатиите за начина й на игра пред всички. И до ден днешен не може това да го преглътне.
По същият начин, както номинираха Джаферович, за да резнат главата на ламята, това се опитаха да направят и със Силвия. Защото, дайте да си говорим истината, ако Силвия я няма, другите три ще спихнат и ще почне да ги тресе страхът кой ще дойде от блатото и няма ли една по една да ходят в тази посока.
И моля, нито Караолис, нито Калоян са толкова тъпи, че да гласуват против Силвия само, защото Раду не я понася и им е заповядал да го направят. За разлика от някои, аз не мисля, че са безмозъчни симпове или каквото там беше.

# 1 128
  • София
Дяволо, наистина ли се чудиш защо изпратиха Силвия на пангара, а не Виктория? За мен, въпреки че тук някой се опита да ме убеждава, че Анджела е сивият кардинал, Силвия е в основата на коалицията на жените и то само, защото Раду й разкри спатиите за начина й на игра пред всички. И до ден днешен не може това да го преглътне.
По същият начин, както номинираха Джаферович, за да резнат главата на ламята, това се опитаха да направят и със Силвия. Защото, дайте да си говорим истината, ако Силвия я няма, другите три ще спихнат и ще почне да ги тресе страхът кой ще дойде от блатото и няма ли една по една да ходят в тази посока.
И моля, нито Караолис, нито Калоян са толкова тъпи, че да гласуват против Силвия само, защото Раду не я понася и им е заповядал да го направят. За разлика от някои, аз не мисля, че са безмозъчни симпове или каквото там беше.

Аз не виждам проблем, че номинират Силвия. Факт е, че ако тя отпадне женската коалиция е до там. Виждам обаче противоречие в думите на Раду - момичетата НЕ трябва да гласуват за мъже, защото щели да отслабят племето, а мъжете могат да гласуват за най-силната им жена, защото така ги устройва. Тоест те да отслабят племето не е проблем. Ето това ме дразни лично мен, а не това че видиш ли са опитали да изгонят Силвия.

# 1 129
  • софия
Леле, що перушина хвърчи из темата.....банда, какво ви става, бре, яко сте изперкали... Joy JoyHug

Всички участници си играят играта и то успешно според мен.
Правилни или грешни, но  всеки си има своите ходове, позиции, мнение.

Абе, с две думи- харесвам участниците, харесвам им ходовете, харесвам ги на арената.

Само за Митака му е яд - просто ей така,  изпратен на блатото, без право на помилване....Trollface

В този формат винаги са отпаднали силни играчи без време. Това е играта.
Други силни продължават напред.

Харесва ми сезона - с всички рокади и сюжетни линии. "Дайте ми обрати, затова съм тук, ще ги играя" -дет викаше някой Stuck Out Tongue Winking Eye

А, имам си любим синхрон, да не повярваш -на Пелипенко Grinning
"Чакат ни вечер да се нагласим, по цял ден слушат женски разговори.... Предизвикателството за нашите мъже, това сме ние" Grinning Heart

# 1 130
Защо толкова държат зелените жени да стигнат "по-далеч" при положение, че някои от тях осъзнават, че няма как и посмъртно да спечелят играта тази година.
Какво ще  докаже и какво ще постигне, защото това което заявяват като цел във визитките са празни приказки.

И аз това се питамммм 😊

В живота е добре да се обграждаш със силни и можещи, от които да научиш нещо, да са ти стимул и пример за развитие, или аз не съм в ред?!

А тия, дето се обграждат със слабаци, как ги наричаме...?

Ох, забравих, това просто е игра.

И нямало връзка с реалния живот.

Дали?
А защо силните и можещите да се обграждат с Вас.Защо не се поставите в позиция, вие да давате пример. Или главно е да се обгради човек само там от където да може да взема

Това са два човешки стремежа, и двата достойни. 'Взема' е образно казано. Но не ми е ясно, мен (човек - идеалист по душа и никога не харесвал 'стадото; вярвам и че не съм ощетила никого с предполагаемо мое вземане и т.н.) ли нападате? Апологетично писмо или очна ставка желаете?

😁😁🙄

# 1 131
Анджи се изложи. Не знам защо наричате Раду популист, като нейното беше по-грозно.
И ще ви изненадам, но в случая съм на страната на мъжете.
А речта накрая на Анджи беше супер зловеща - като си тръгне мъж, ще дойде друг от блатото. Амазонки.

С всичко съм на сто процента съгласна, само с Амазонки НЕ! Отвсякъде са си Секса и града! Никакви Амазонки не са!

# 1 132
ехее и тук им коалиционно разделение Grinning колкото хора, толкова мнения People Information Desk Person

# 1 133
  • Sunshine state
В Анджи има нещо неприятно, което не ми харесва. Същото се отнася и за хлъзгавата Виктория и общо взето от групичката им няма една дето да ме грабне, та да им симпатизирам. Ейй, съсипаха го това племе, значи. 🤣

# 1 134
Аз бих гледала с удоволствие финал от 3 жени. Първи сезон гледахме една котва, която изобщо не знаеше къде се намира и беше отишъл боклук по плажа да чисти. Втори сезон 100 кила мъж, който цял сезон се кри зад Тошко и Ваня, на една битка не отиде и не му се чу гласа. Но нали беше лекар във времена на ковид писано било. Четвърти слипа, къде беше със 17 патерици и 23 живота, да не би случайно да загуби. Та все си мисля, че тази свръх несправедливост от три жени на финал, ще може да се преживее някак.  Но не им го пожелавам, че за едни 100 000 не си заслужава това, което ще се излее. То за два гласа какво стана, пък камо ли финал.

Аз също им предричам плаж другата седмица, ако някой от мъжете отпадне. Пелипенко ще е капитан и най—вероятно ще отпадне или бъде пленена. Скоро им се вижда края, то всички го виждаме, не се безпокойте. До топ 8 евентуално само Силвия да стигне

# 1 135
  • софия
Аз бих гледала с удоволствие финал от 3 жени.
Ванчето, Денислава и Силвето Grinning
Как ги класираме?
Не мога да реша сякаш...

Друга тройка?

# 1 136
  • Sunshine state
От всички жени в сегашния сезон само Малвина ми харесва - спокойна, уравновесена, играе си и не мрънка.
От всички сезони като цяло само за Ваня съм стискала искрено палци. Улавям се, че повече за мъжете викам, ама те все едни жени подбират, та не съм виновна в случая. Кофти статистика, но факт.

# 1 137
  • софия
Ох, аз имам много любимки
Не ги сравнявам с мъжете, просто ги харесвам. Някои повече на арената, други на всичко
Силвето, Малвинка, Крамарска, Анджи, Маги, Ваня, Дени, Теди Маринова, Вики Пенелова, Ива, Елизабет, Жени, Зори, Елица, Катя и Йоана с2 ...... и още има май, това на прима виста само Grinning

# 1 138
Жените в отбора на Силните се забавляват, а Раду пак е недоволен. Толкова много му пречи тази коалиция, адски много го дразнят.
Интересно ми е какво очаква Раду- да плевят тревичките покрай басейна? Да ронят отсега сълзи, че ако загубят ще номинират двете момчета. Не знам дали партиен секретар, но ОФ активист- дружинник- докарва го...
По-скоро очаква жените по цял ден да седят и слушат неговите велики мисли. Не може да преживее факта, че не го приемат за мъдрия татко на племето, за какъвто той се има.

Е как да го приемат за мъдрия татко, като на практика е мрънкащата свекърва на племето😜

# 1 139
  • Stockholm
Аз забелязвам, че тези, които класифицирате като фенклуб Раду, всъщност яко го подиграваме и иронизираме, тоест обективни сме. За разлика от защитниците на Жените- чудо, които от девет кладенеца вода носят, за да отрекат факти. Ами тя самта Анджи се разстрои, като усети, че играят мръсно, но мама Силви бързо ѝ събра мислите.

Общи условия

Активация на акаунт