💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 135
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Stockholm
Павел мръснишки действа. И това, че дори му мина през ум да удари задник на Караолис, за да падне, е много неспортсменско.

Гешев и Раду- феноменална координация, супер феър плей. Разкошни. Направиха тази мъчителна игра приятна за гледане.

# 1 186
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Добре де, Караолис има къде да стъпи, ако се премести малко по-наляво, обаче стои стъпил върху Павел, а от страната на Павел повечето пръчици са прибрани.
Ами и аз нямаше да му пусна гювеч да минава. Павката в началото започна толерантно, иначе наистина можеше да го бутне още преди 10 минути, когато го изкоментира на синхрона.

# 1 187
Павката играе по-мръсно от двамата. Сега иска и на главата на Караолис да стъпи. Жалко, по принцип му симпатизирам.
Раду и Гешев - евала за начина на игра. Говорят си, гледат на другия да не му е мега гадно, сработиха се някак си.
Жива да не бях, Кралев най-накрая си тръгна. Гледаше ужасено, докато Анита го ковеше. Чак не вярваше какво чува. А Анита днес беше абсолютно права в анализа си за играта му.

# 1 188
Павката в началото започна толерантно, иначе наистина можеше да го бутне още преди 10 минути, когато го изкоментира на синхрона.

Toва с бутането е нож с две остриета. Падащия може да се хване за съперника и да паднат и двамата. Не съм убеден че правилната стратегия е противопоставянето.

# 1 189
Павел толкова го харесвах в началото. Сега все повече не го харесвам. Не знам защо, има нещо в него, което не ми допада.

# 1 190
Павел се опитва да стигне до колче, което е от другата страна на Караолис, който не го пуска да мине, затова се бутат така.

# 1 191
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Павел мръснишки действа. И това, че дори му мина през ум да удари задник на Караолис, за да падне, е много неспортсменско.
Защо да е неспортсменско? Той само каза, че е можел да го направи, но просто не би играл така.
За мен Караолис започна пръв да се бута, какво да направи Павел, да падне доброволно?

Toва с бутането е нож с две остриета. Падащия може да се хване за съперника и да паднат и двамата. Не съм убеден че правилната стратегия е противопоставянето.
То и аз не съм убедена, просто отбелязвам, че ако е искал, можеше да се пробва. Сам каза, че е имал такава възможност.

# 1 192
Симпатизирам на Караолис повече.

# 1 193
Абе мръсничко си игра ПаФката.  Знае си, че е слабак и иска да спаси д-то

Караолис не настъпи нарочно Павел по пилешкото му краче.  Просто се оправдава рапъра сега

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 20:53 от me_for_president

# 1 194
Много не се ориентирам в стратегиите тук.  Защо Павката продължава да е на стената? Мисля, че Гешев и Радо не искат да играят един срещу друг засега. Жал ми е за Караолис, но трябваше да се сетят да се кооперират с Павел- по-леки са и можеха да издържат много. А ма де акъл де.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:04 от victoria vassileva

# 1 195
Дотук чудесно. Стискам палци сега и за Геша

# 1 196

Гешев и Раду- феноменална координация, супер феър плей. Разкошни. Направиха тази мъчителна игра приятна за гледане.

Именно, много тъпа игра. Поне да бяха казали, че ще е борба, а то на практика се налагаше да си помагат, което е странно, или да се саботират, което е неспортсменско.

# 1 197
Ох, без малко да пророня сълза 🥹-Раду и Каролос били като роби, давали всичко пък не ги оценявали, да ти се скъса сърцето 🤡 Ей неблагодарни жени ,на ръце трябваше да ги носят тез красавци 😜

Тая толкова обсъждана нощничка на Силвия е потник с къси панталони,къде е шокиращото за тия толкоз големи мъже  🤔 ,аз очаквах нещо прозрачно тип комбинизон

# 1 198
Много ми беше смешна тая битка, Павел и Караолис такива прегръдки, такава любов - и двамата се хванали на общо 3 пръчки в средата🤣

# 1 199
Много ми беше смешна тая битка, Павел и Караолис такива прегръдки, такава любов - и двамата се хванали на общо 3 пръчки в средата🤣

Силвия и Капитан Стан на тая битка би било епично Grinning Без това иска да се търка в него... Тази игра е идеална. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт