💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 289
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 215
Чисто нова игра. За първи път я дават.
Аз още си чакам да дадат пак онази битка между Гого и Лефтеров.
Би ли споделил/а за каква битка става въпрос. Не помня някога Лефтеров и Гого да са играли един срещу друг?

# 1 216
Не играха ли, когато Лефтеров отпадна? Беше във водата с препятствия. Нещо такова помня.

Би ли споделил/а за каква битка става въпрос. Не помня някога Лефтеров и Гого да са играли един срещу друг?

# 1 217
С едни дини

# 1 218
Предпочитах на елиминациите да си замине Раду или Гешев...

# 1 219
Много тежка битка .Не го виждах Павката ,ако трябваше той да играе.

# 1 220
Нали казаха ,че Кралев напуска По медицински причини, а всъщност си заминава след гласуване

# 1 221
С първата битка подсигуриха да няма втора Раду срещу Гешев, а във втората е сигурно, че нито Караолис има шанс срещу Гешев, нито Павката би имал срещу Раду. Твърде ми е нагласено днес.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:42 от sunrise_sunset

# 1 222
  • София
Еее тези жилетки са мега излишни. Не знам кому е нужно това, и без това си се изисква доста сила на тази игра.
Гешев се справя на пъзели, та ще видим малкия дали ще може да навакса там.

# 1 223
Раду имаше шанс да се изправи срещу Гешев,  трябваше просто да паднат заедно по-рано от другите

# 1 224
Жал ми е за Караолис- очевидно изостава. Но това с жилетките е мъчително. Поздравление младо  момче! Дано имаш късмет в живота! Игра достойно!

# 1 225
Караолис,  да ползва приомите на съплеменничката си Анджи и да си проси наказания.  Joy
Ахаах чу ме

# 1 226
Вървя доста по-назад от вас, но съм в шок колко е тъпа играта за спасение... безсмислена игра, основана на късмета, Димо ги вади тия числа и въобщеее не е трудно да се манипулират...

# 1 227
  • Брюксел / София
Не мисля, че Караолис има шанс: битката е прекалено силова за него.
Силвия не мога да я гледам, толкова е семпла.
Имам подобна позната: стара мома, същия маниер на изразяване и поведение, семпла интелектуално, казва нещо и се оглежда да види кой мъж я е чул, а те не знаят, че съществува. Доста натоварващ типаж!

# 1 228
Давам идея на сценаристите,следващия път вместо жилетки- по 2 варела на гърба,1 отпред и 1 на главата отгоре.

# 1 229
  • София
Караолис,  да ползва приомите на съплеменничката си Анджи и да си проси наказания.  Joy
Ахаах чу ме

Я как те чу 🤣

Общи условия

Активация на акаунт