💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 242
  • 1 586
  •   2
Отговори
# 1 230
Ами браво на Караолис, много разумно постъпи. Много ми е странно как не потъват тези чукове като ги мятат във водата

# 1 231
Този пъзел не е труден, само е въпрос на време, а Гешев има много.

# 1 232
20 тухли на главата, варел на гърба, гюлета за двата крака, и в ръцете по една купа със шкембе чорба и да скачат и минават през препятствията

# 1 233
Гешев хитряга. Грошове иска. Добре. Интересно става при него.

# 1 234
Караолис взима наказание на елиминация😱 скандално!!!

# 1 235
Караолис стъпи на пясъка и падна. Каза го на Димо, но Димо го върна.... Случаеност.. Не мисля.

# 1 236
Много слаб Караолис. Няма място в това предаване, което е само за силни мъже.

# 1 237
Геша тооолкова браво реди. И той като Павката

# 1 238
Гризлито си е силен ,не виждам кой може да го победи в този сезон ,освен някой по-ловък участник и по-добър пъзелист

# 1 239
И според мен е недопустимо да се иска/респективно да се дава наказание на елиминация. Ако не можеш да минеш елемент, сори, значи не ставаш.
Жал ми е за Караолис, силова битка наистина, много изостава, но ако иска да си почива, ще го прави вкъщи или в резиденцията, ако се спаси.

# 1 240
Само на мен ли ми направи впечатление как тънко се подсмихваше Виктория прашката на масата, преди да реши, че й е време да похапне баница

# 1 241
Не трябва да се дават наказания на елиминация. Правило, ама да важи за всички.
Който и да си тръгне ще е жалко.

# 1 242
В конкурентното предаване жилетките бяха процент от теглото, а не с еднакво тегло на човек 90 кила и човек 60 кила.  Това тук определено не е честно.

# 1 243
Караолис стъпи на пясъка и падна. Каза го на Димо, но Димо го върна.... Случаеност.. Не мисля.
Караолис минаваше по грешен начин с лодката на баланса при първия тур, но Димо му каза, че греши едва след като беше минал. Това много го забави още в началото. Яд ме е за това момче, яд ме е на жените от племето. Вече дори почвам да разбирам  мрънкането на Раду.
 И аз коментирах вкъщи, че тези жилетки ощетяват физически по-леките състезатели. В бокса, в борбата, във вдигането на тежести има категории.

# 1 244
  • София
Караолис взима наказание на елиминация😱 скандално!!!
Взема пример от съотборничката си Анджи 😉

Общи условия

Активация на акаунт