💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 119
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 350
Кармолис плака, защото рязко осъзна, че хората са подмолни и неблагодарни. Welcome to the real world Joy

# 1 351
Като им отпадне Караолис ще видим какво ще правят без пъзелист. Представям си Пелипенко, Анджи или Виктория на пъзел.

Е, как ,какво ще правят.Ще им дойде от блатото, мъж, пъзелист и т.н. А, че ще прати някоя от тях на това място, няма драма, ще стиснат зъби, какво толкова

Добре де, хубаво.Ама на тяхно място какво бихте направили?Всеки си гледа собственият интерес.Това е индивидуална игра, не отборна.Всеки гледа да се задържи колкото се може повече време в играта.Какво трябва да направят?Някоя да се жертва и да отиде на елиминации вместо мъж?Да, за нас зрителите сигурно това ще е по-добре, но за нея?От къде на къде и защо самае рискува да излезе от играта?За да върви племето напред?Какво е интересува племето, ако тя вече е извън играта.Ама другата седмица можело да изгонят някоя от тях.Може, но ще е другата седмица, а не днес, а може и да не я изгонят.Дали е слаб играч, дали е силен всеки се бори да остане ако може и ден повече и от неговата гледна точка си е напълно оправдано.Не ми харесва че отпадна Караолис, но не мога и да обвиня някоя от жените, че не се жертва и да отиде на елиминации вместо него. Не му е майка, ще да предпочете доброто за Караолис пред собственото си добро.А дали е женска, дали е мъжка коалицията е все тази.Принципа е един и същ, гониш хора от другата коалиция, за да не изгонят теб.
А, защо се използва думата жертва?
Пълни глупости са това. Нали слагат всички в малкия си джоб? Отива, печели и се връща.  Или си знаят дамите, че приказват колкото да си правят вятър на устата Joy

# 1 352
Сега гледам Кралев в Събуди се. Изгледах и подкаста с Ваня. Евала му правя въпреки всичко.
Много достойно се държи. Споменава, че някой неща са преекспонирани, което ни е ясно на всички, но не се оправдава само с монтажа. Със сигурност баща му голямо конско му е изнесъл, но явно е имало някакъв резултат. Осъзнава, че е прекалил и че другите не са заслужавали такова държание и обиди от негова страна.
Далеч съм от мисълта, че се е променил коренно и че ако влезе в Ол Старс ще го видим като съвсем различен човек, но със сигурност има някаква градация.
Като го сравня с изявите на други лоши герои след отпадането им от риалититата, направо е цвете. 🤣

# 1 353
Кармолис плака, защото рязко осъзна, че хората са подмолни и неблагодарни. Welcome to the real world Joy
Караолис плака, защото го беше яд, че отпада. Съвсем разбираема емоция.
Около него всички бяха с ясно изразени намерения и никой не е играл подмолно. А не бива да очакваш в игрите някой друг да се яви вместо теб на елиминация, защото ти е благодарен. Това там можеше да направи единствено голям негов приятел или любим човек. Такива той нямаше. А и в игрите по принцип, такива случаи са голяма рядкост.
Както и в живота.

# 1 354
Някоя жена реве - публиката: "оффф, писна ми, само реват тия, егати кокошките досадни"
Някой мъж реве - публиката: "о неее, горкото детенце миличко сладичко"

Както и да е, изненадах сама себе си на анкетата - на всички тръгнали си гласувах че са ми безразлични, само Краля го изпратих с добро впечатление - защото за мен накрая той беше комедиен герой, изобщо не можех да го приема насериозно😀 иначе загубата на Светлин миналата седмица беше много по-несправедлива и тежка, отколкото вчера на Караолис. Светлин беше наистина кандидат-финалист в моите очи и е много жалко, че отпадна толкова рано, но нямаше късмет и той.

Павката го харесвам като човек, може би защото основно такива са хората, с които общувам и имам усещането че го познавам заради това.

# 1 355
Пак долни лъжи. Вие съвсем почвате,да си измисляте. Маги и Анджела, като реваха всички  тук им съчувстваха.  Да Крамарска получи неодобрение, но само защото 100 пъти си сменя мнението . Нека бъдем обективни

# 1 356
Някоя жена реве - публиката: "оффф, писна ми, само реват тия, егати кокошките досадни"
Някой мъж реве - публиката: "о неее, горкото детенце миличко сладичко"
Странно ми беше и неговото реване, но е единично. При жените един път, втори път съчувстваш, но после имам чувството, че особено някои наводниха де що има.
Чак се бях замислила как се функционира нормално с такива реакции и дали са и извън играта такива. В предишни години толкова много сълзи ли е имало масово?

# 1 357
Комбинирам мненията от темата + фейсбук, като там са дори по-полюсни, отколкото тук. Но и за Маги си спомням най-вече оплюване, че не можела да реши с коя коалиция да играе, та не знам кога някой ѝ е съчувствал. Но Крамарска я разбиха, Силвия постоянно я хулят, че реве, по едно време и за Малвина тръгнаха хули, че щеше са се разплаче Митко като го пратиха на блатот. Та не знам Вие, господине, какво четете и помните, но май замитате доста неща под килима.

# 1 358
Караолис плака, защото го беше яд, че отпада. Съвсем разбираема емоция.
Около него всички бяха с ясно изразени намерения и никой не е играл подмолно. А не бива да очакваш в игрите някой друг да се яви вместо теб на елиминация, защото ти е благодарен. Това там можеше да направи единствено голям негов приятел или любим човек. Такива той нямаше. А и в игрите по принцип, такива случаи са голяма рядкост.
Както и в живота.

Ами именно де, и аз това казвам. Той имаше много наивни представи, че племето ще го оцени, защото им е важен участник и ги води до победи. Но няма такъв филм. А иначе подмолната игра той много добре я вижда навсякъде в игрите и явно е разочарован. Чак накрая се сети, че можело да бутне Павката, ама явно не е свикнал на такъв подход .. засега.

# 1 359
Не е задължително да свикне Караолис с мръсните номера, като не му идва отвътре . И слава богу да има и такива хора, че то иначе егати зверилника ,в който ще живеем

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:13 от araselia

# 1 360
  • Stockholm
Като им отпадне Караолис ще видим какво ще правят без пъзелист. Представям си Пелипенко, Анджи или Виктория на пъзел.

Е, как ,какво ще правят.Ще им дойде от блатото, мъж, пъзелист и т.н. А, че ще прати някоя от тях на това място, няма драма, ще стиснат зъби, какво толкова

Добре де, хубаво.Ама на тяхно място какво бихте направили?Всеки си гледа собственият интерес.Това е индивидуална игра, не отборна.Всеки гледа да се задържи колкото се може повече време в играта.Какво трябва да направят?Някоя да се жертва и да отиде на елиминации вместо мъж?Да, за нас зрителите сигурно това ще е по-добре, но за нея?От къде на къде и защо самае рискува да излезе от играта?За да върви племето напред?Какво е интересува племето, ако тя вече е извън играта.Ама другата седмица можело да изгонят някоя от тях.Може, но ще е другата седмица, а не днес, а може и да не я изгонят.Дали е слаб играч, дали е силен всеки се бори да остане ако може и ден повече и от неговата гледна точка си е напълно оправдано.Не ми харесва че отпадна Караолис, но не мога и да обвиня някоя от жените, че не се жертва и да отиде на елиминации вместо него. Не му е майка, ще да предпочете доброто за Караолис пред собственото си добро.А дали е женска, дали е мъжка коалицията е все тази.Принципа е един и същ, гониш хора от другата коалиция, за да не изгонят теб.
А, защо се използва думата жертва?
Пълни глупости са това. Нали слагат всички в малкия си джоб? Отива, печели и се връща.  Или си знаят дамите, че приказват колкото да си правят вятър на устата Joy
А Каролис защо трябваше да го жертват? Той и Радо изнасят битките, нужни са за племето. Би трябвало Жените-чудо вече да схващат, че е време ненужните да напускат. Докога ще дъвчем тази тема? Всеки трябвало да се бори да се задържи възможно най-дълго Joy И защо? Получават награда за всеки подарен ден ли? Хайде направете анкета кого предпочитате да гледаде на трасе- Виктория или Караолис? Продукцията отново скалъпи този конфликт и ние се връзваме тука да коментираме. Защото се видя как подпомагаха Анджи и как саботираха Караолис. Вижда се също, че тази коалиция съществува единствено заради подкрепата на продукцията.

# 1 361
Силвия спи на земята.

# 1 362
Благодаря и аз за преразказа на подкаста с Кралев! Направо си ми хареса, че си тръгна като нормален човек. В този сезон някои си тръгваха скандално.
За Караолис ми е  мъчно, че се разстрои, изобщо няма да влизам в дискусия ако беше жена, ако беше друг от четворката, ако беше друг от племето, друг от друго племе щяло ли да ми е мъчно или не. Безсмислено е. Тръгна си точно той, трогна ме и това е.
Надявам се, че е осмислил после дали си е заслужавало да не вземе предимство, а подарък за Раду. Ако не съжалява и имат приятелство навън, няма лошо. Ако се е усетил после като манипулиран и подведен, също няма лошо - ще се научи да си реди приоритетите за в бъдеще.
Че не съборил Павел от стената, аз не разбрах добре дали защото не се сети навреме, или защото му е против разбиранията за играта.
Очаквам при зелените съвсем тегаво да стане, защото Раду остана без жив слушател и може да заговори на джанките. Ако ги разбутат по племената и се падне при Гешев, ще му е много верен заради играта снощи.

# 1 363
Гледах кратко видео от фейсбук с Кральольо при Ваня ами не, не я взимам тая баница. На кого ги разправя? То дори и извинение не беше Joy опитва се да направи damage control, но просто вътре твърде добре се показа какъв е и съм убедена, че никога няма да се промени.

# 1 364
  • Stockholm
Разбра също, че продукцията са психопати.

Общи условия

Активация на акаунт