💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 166
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 395
Продукцията, ако чете коментари догодина пак ще ни натресе с Манита, Моники и Виолети. За сефте толкова способни жени в един сезон да са вкарани и толкова да са оплювани , че не се изпращали сами на елиминации. Изглежда публиката не иска да гледа силни жени за да не развалят славният път на мъжете към финал.
Дяволче не е ли време да пуснеш анкета кой искате за победител, че да отсеем фаворитите, Че то голям "рев" падна, че злите жени номинираха Караолис да не е бил спряган за финалист знам ли !?

# 1 396
Караолис отпадна защото не си взе черния печат като му го даваха. Направи същата глупост като Крамарска. Не са му виновни жените, които си играят много правилно. Да, жените имат право да се борят в предаване в което всеки момент може да се контузят тежко в някоя битка или да си докарат някое заболяване от гладуването. Не са длъжни да бутат никой напред. Animal Pig

# 1 397
  • София
Малко по-нататък.
Друга ще е анкетата в понеделник, но съвсем скоро ще има и за фаворити за победата. Тук за последното ме е страх, да не разбера нещо. Не случайно изобщо не пускам анкети да прогнозирате, както в миналото, когато от анкетите ставаше ясно какво ще се случи и аз не ги поглеждах. А как да не ги поглеждам като трябва да си 'скрийншотвам' после.
Нали бях правил анкета преди време и близо 70% от редовните потребители четат и в спойлерната тема и явно гласуват на база какво знаят от там, а това нещо няма как да не изкривява и мнението.
Ако един човек не знае абсолютно нищо според мен ще коментира по един начин и ако знае да речем кой е победителя или кои са на финал по друг начин ще си формулира мненията, дори и да се опитва да безпристрастен. Просто това последното е трудно да се получи, защото човешкия мозък не работи така.
Та за това не правя такива анкети да питам за победител, кой ще спечели еди кой си дуел и т.н.
Но да, все пак ще трябва да се предстраша и да пусна анкета за това който искате да спечели.
Добре, не следващата, а по-следващата анкета ще е такава, уф.

# 1 398
Тъкмо дотогава може да са отпаднали останалите ми фаворити🙂

# 1 399
А бе и аз чета спойлерната, ама всеки сезон този които искам за победител не е. 😔 Затова е хубаво в анкетите да се абстрахират гласуващите от какво знаят и да пуснат глас за този който наистина искат да спечели, дори и вече да е отпаднал.
В случая ми е интересно заради женската коалиция и как си представят повечето ,че ще се развие играта. Защото и Светлин и Венци отпаднаха, Димитър е на блатото. Все силни мъже, ама най- големият трън изглежда са жените и отпадналият Караолис.

# 1 400
  • Бургас
Аз предлагам в следващия сезон като сложат "любимите" ми 20 килограмови жилетки на мъжете да не им дават да ги свалят от началото на играта до самия ѝ край. Минаване по халки - с жилетката, плуване- пак с нея! Така де, какво ще си играят на облечи-съблечи! Кой оцелее - оцелее! Кой изплува- изплува! Достатъчно кандидати да се гаврят с тях чакат на опашка и напират да влязат за да си рискуват здравето за 5 минути съмнителна слава!

# 1 401
  • София
Diavolo, относно следващата анкета, имай предвид, че следващата седмица ще бъде последната в която ще имаме три племена, така че единият въпрос мисля че е ясен Joy

# 1 402
Добре де ама само две седмици по-рано, Караолис беше виновен и пое отговорност да отиде на елиминация. И наистина беше виновен.
Защо тогава принципния Раду не го номинира? Жените също не го номинираха, просто защото в йерархията го слагаха на 2 място след Раду.
И тогава кои отидоха на битка? Силвия и Калоян.
А да ви напомня ли, че точно в тази седмица Силвия беше големия герой със супер представания на терен и всички я хвалиха. Ние, участници, продукция (и имаше защо).
И кой мисли повече за племето? Вижте логиката и мисленето.
Значи Силвия (приемаме, че е лидера на жените) до последно пази Раду и не го номинира и винаги е казвала и е била честна с нас, че за нея той е най-добрия и най-важния за племето.
Раду смята Силвия за единствено достойна да е в голямата игра, но стреляше по нея.
Т.е. мъжете чистят най-силната жена, а жените чистят от най-слабия към най-силния (според тяхното виждане, ние на хартия няма как да знаем на една сложна битка на терен кой ще победи Калоян или Раду). Т.е. кой мисли повече за силата на племето?

Това, че не го номинираха жените си е тяхно решение, но Караолос не се отметна от думите си. Преди 2 часа казва едно, след 2 часа съвсем друго.
То не може и тАко, и вАко, и душата в рая 😀

# 1 403
Освен жилетките, които ме изнервят на общо основание, също съм впечатлена и от куките, с които минават халките. Може догодина да вържат на куките пискюли, на пискюлите - звънчета ей така, да има. И разбира се, варелите, които ми навяват асоциации за клошари, само дето тези са боядисани като по общински проект за разкрасяване на нещо, което по-добре да го няма всъщност.

# 1 404
Жените-чудо не са харевани не защото са коалиция, не защото гласуват по калъп, а защото са хлъзгави, не впечатляват и имат слаба и много кофти социална игра. Нито са лидерки по характер, нито могат да се изразяват. Набедената им лидерка е лабилна и е всичко друго, но не и лидер, сивия им кардинал е с представи за себе си, които са далеч от действителността, Виктория е супер хлъзгава, Пелипенко студена и донякъде безскрупулна. Да не говорим, че изобщо не са и толкова сплотени и там имаше драми когато бяха в по неизгодна позиция. И Виктория и Пелипенко бяха готови да се обърнат против Силвия защото ги дразнеше. Мъжете не прецениха добре Виктория и направиха голяма грешка давайки и капитанството.
Силвия - "Аз не искам да съм капитан, но ще гласувам за себе си."
Анджи - "Искам да поема вината и да гласувате за мен на съвета, твърда съм." Идва съвет и решаващ неин глас - "Ще извърша саможертва и ще гласувам за Караолис."

Това което Караолис каза след отпадането си, че е имало други които са заслужавали да са там вместо него, беше от гледна точка на точно тази седмица и той го спомена. Защото точно тази седмица той бе единствената причина те да са на резиденцията, той беше основната причината да не останат последни на първата номинация (гребане и пъзел),  а на края се справи и най-добре от всички във втората номинационна битка с плочките. Изпращането му бе несправедливо, но логично, аз не затова не харесвам жените-чудо, а заради съвсем други неща. Просто момичетата са изгубили представа за реалността и са изгубена кауза.

# 1 405
  • Stockholm
ТикТак, топ!

Искам да призная, че една от причините да не се хванем тука за косите по време на епичната битка  "За и против коалицията на Жените-чудо", са свежите обзори на tfn2k, които идваха точно навреме, директно преди избухваща  ескалация и омиротворяваха агитките на отбор Раду и отбор Виктория-баницата, пренасочвайки всеобщия афект към теми, които са не по-малко важни.  Не мога да не цитирам това: "Термитър - най-пластичният войник стъпвал някога на тази арена и Филмарска - най-емоционално стабилната жена влизала някога в риалити". JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 16:43 от silsto

# 1 406
Какво са подписвали и защо никой не казва нищо по този въпрос? Битките за All stars също ми струват по договор.  Голяма измама е всичко, аабсолютен факт.

Че са подписвали едни договори с много страници е факт. Но няма договор, който законно да те спира цял живот да пазиш тайна. Даже в корпоративните договори има клауза за 3 или 5 години поверителност.  Доживотно мълчание може да изисква само държавата в особено случаи, свързани с националната сигурност. Ама и там след време се разбира истината (сещам се за Тюринг). Никой ли не се е консултирал с адвокат за давност и кои ограничения са незаконни? Според мен ако някой напише една книга "Истината за ИВ" ще спечели доста пари.

# 1 407
Жените хлъзгави, слаби социално, безхарактерни и в конфликт, ама държат пълна четворка. Раду стабилен, стратег, социален доминант, в мир и хармония със всички — сам.

# 1 408
Сега гледам Кралев в Събуди се. Изгледах и подкаста с Ваня. Евала му правя въпреки всичко.
Много достойно се държи. Споменава, че някой неща са преекспонирани, което ни е ясно на всички, но не се оправдава само с монтажа. Със сигурност баща му голямо конско му е изнесъл, но явно е имало някакъв резултат. Осъзнава, че е прекалил и че другите не са заслужавали такова държание и обиди от негова страна.
Далеч съм от мисълта, че се е променил коренно и че ако влезе в Ол Старс ще го видим като съвсем различен човек, но със сигурност има някаква градация.
Като го сравня с изявите на други лоши герои след отпадането им от риалититата, направо е цвете. 🤣

Аз не мога да разбера мотивацията на Кралев. Защо е вътре? За него 100 000 лева не са никаква примамка, поне не такава, която да си струва жертвите. Разбирам да беше влязъл за да изгради имидж - да се държи почтено и обрано, да не прави интриги и компромиси и да отпадне достойно с вирната глава... Но неговото мрънкане и мишкуване само му създадоха негативен образ. Нищо чудно, че баща му е сърдит.

# 1 409
Повече пари в дългосрочен план получават като поддържат култа към "Игри на волята". Тренировки, зали, книги как да влезем, разпознаваемост, подкасти и т.н. Докато една истина, разказана веднъж какво ще постигне? Бърз кратък успех и до там. Един стига да я прочете, да разкаже какво пише и приключва интереса. Не само самото предаване, но и всички участници, минали, настоящи и бъдещи, имат полза да поддържат тайната.

Общи условия

Активация на акаунт