💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 229
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Една от най-неприятните ми битки, с цялото хамалско влачене, дърпане, мъкнене, та и аз се напрягам с тях, докато гледам и се моля някой да не припадне. Но за продукцията явно идва твърде лекичка, така че я да ги закичим с по 20 кила отгоре, ей тъй, щото имаме!
Много жалко за Караолис, уважавам интелигентните хора, още повече възпитани и добронамерени. Още по-жалко, че така се разстрои, дано не го е държало дълго, не си заслужава тази глупост! Успех напред в живота!

Ах, да, и точно тази битка подбрали за снажния Мартин!! Гледам, до тъмно са се мъчили...

Кралев ще ми липсва с безценното си присъствие, а още повече обзорите на нашия съфорумец! Grinning

# 1 321
  • софия
Даммм, колкото по-подготвени са участниците, толкова по-гадна ще е продукцията към тях. Trollface

Ех, не очакваше Карото да отпадне толкова рано. Разстроих и аз заради него - високи цели, знае и може, вярно малко пренавит сякаш, но си имаше своята  игра. Падна жертва на сюжета и не го очакваше.
Нямаше как да го спаси Раду - малко късно се усети на къде подбутват сюжета.
Леле, дори и него успяха да разплачат за Караолис. Confused

Гешев затова го харесах след рокадите - тяхната тройна коалиция беше абсолютна скука и той разбърка навреме нещата. Даже подозирам, че и Павката е включен - той е великолепен в актьорските си синхрони. Grinning В момента всеки негов синхрон е тематичен и разпалва още повече разделението между двамата доскоро най-близки другари - ох, разкошен сюжет. И не е на продукцията. Grinning

Радвам се, че Геша остана.

Не съжалявай, Никола! Hug
Имаше силните си моменти, както и неизбежните грешки. Добро представяне, един от любимците ми! Hug

От блатото и четиримата искам да влязат. Hug
Никакъв шанс, нали.... Cry

# 1 322
Всичко написано за нечестната надпревара е вярно, НО нали знаем, че не е луд Хасан, че яде баница. Луд е който му я дава. Та как да съжалявам хора, които са гледали 5 сезона и пак сами се натискат да излязат на пангара? Щом знаят какво ги очаква и пак кандидатстват, значи трябва да са приели, че ще ги прецакват и да не плачат.

# 1 323
  • София
Баницата я яде Виктория. Grinning

# 1 324
Игрите стават все по тежки за участниците, а на мен като зрител за гледане. Битката можеше да се проведе и без тези жилетки. Освен това, достатъчно физическа сила се изисква и за другите компоненти, защо е нужно? Не ми е интересно, като гледам как се мъчат, колкото и да са силни мъжете! Нали все пак идеята е да имаш воля, а не само груба сила. Формата е обречен, ако се продължи по този начин. Абсолютно ненужно е и жени да участват. Колкото и силна да е една жена, няма как по физически показатели да се съревновават.

# 1 325
Епизода скучноват и леко тъжен, ама някои сценки искренно ме развеселиха.

Съвета на блатните ми беше адски безинтересен. От там само Крамарска искам да гледам в играта, може би и Деси от нея не видях много. Димитър съм го отписала, а Анитка ми е дразнеща. Малко го пропуснах, ама видях че ерата на Гладният приключи. Пълна софра му желая, че на жал взе да ме избива след срещата му с прасенцата. Жените висят по дърветата от страх, а наш Кралю пържолки си представя.🤣

Сега ми хрумна, че племето на зеленките, трябва Самопредлагащите да ги кръстят, Ангел повлече крак и всяка седмица там някой доброволно иска да го номинират. Не че им се получава, ама пък се пробват гръмогласно.🤪

Гешев и Павката "аслъ" като сиамски близнаци на всяка номинация си ходят заедно.😁

Раду - робът мисли , че ще си печели свободата на арената. Ама душата,  ти пак при тях ще се върнеш.🤣
Раду към Караолис: " Хайде да потичваме малко. Ето потичваме " ??? Това не можах да си го "преведа".🤔

Стената на плача !? В първият момент си помислих ,че или някакви молитви ще отправят или ще ги карат да си удрят главите по нея. 😉 Хич не ги бива с имената сценаристите. Дано някой фен в Йерусалим не гледа ,че да не взема да се пробва утре да се "чекне " по оригиналната.😉🫣

Ама поне позите им бяха Уникални. Особено Раду и Гешев много близки си станаха по едно време.🤣 Но като цяло освен, че се чекнаха като маймуни, скучничка игра.Голяма грешка на Караолис ,че не дръпна Павката с него.

И кофти за мен битка . Гешев ми е първоначалният фаворит, ама и Пъзередиса много харесвам . Още в началото на визитките като чух ватерполист - математик и ушите ми " светнаха" .😉 И на суша и във вода е добър  и "пипето му сече" ,ама пусто  кофти му се получи със социалната игра . Нооо нормално малък е още душичката- зеленичък и кофти късмет да е в по малобройната коалиция. Тъжно ми стана за него, ама игра е все пак не се е свършил света.И най - хубавото нещо което можеш да научиш е да губиш, защото обезателно рано или късно се случва на всички в живота.
А пък е и нормално Гешев гризлито да го победи на тази игра, неговата сутрешна физзарядка сигурно е подобна, но без чукове ( макар, че може и чукове по саксиите на комшиите да мята, знам ли).😉

Успех в живота Караолис ! Голяма воля и "борбеливост" показа . Браво ! И дано имаш шанс за All stars, че там има пълна липса на пъзелисти (за сега) и определено интелигентно изказващи се участници са удоволствие за гледане. Стискам палци.🤞

И малко от коментарите на Димо (Ииии Да ), че два епизода без него и се затъжих.🫠
" Мечката се опитва да изпълзи, да видим какъв е нейният план"
" Дърпането се оказва много по- трудно отколкото той си представяше"( Май  Димо и телепат е станал 😉 )
" Гешев излиза на понтона. А вижте какво прави самият понтон."
" Караолис отново прилага своята техника - гоненето на чук"
" И да видим какво е научил Гешев  Ахх, не много"
" А Караолис все още е на път."
"Добра новина кануто вече е на платформата. Иии още една добра новина кануто вече е в рова"
"Гешев продължава да вади части от пъзела, очевидно има търсене. А Караолис е в дупка."
" Ето го Караолис, излиза на шопинг в търсене на нови парчета"
" Всичко може да се случи на пъзела. Виждал съм дори пъзели да обръщат финал"
( Ееех тези неодушевени предмети пъзели, канута и понтони, как само оживяват покрай Димо.😉)
И много ми беше интересно как Гешев вади кану от окопа, а Караолис каяк.
Гешев стреля по гърне, ама уцелва делва. Гешев излиза от окоп, а Караолис от дупка.
А беее ГолЕм е Димо.😉😁

# 1 326
Гадно ми стана за Караолис, но чак пък такива сълзи... Крамарска номер 2. Наивни и лабилни. Приемат нещата твърде насериозно. Тоя сезон голяма драма, голям рев и от двата пола. Явно клаузата за леене на сълзи е за всички.

# 1 327
Караолис много ме докосна и трогна, почувствах силното му огорчение и разочарование. Просто не можа да понесе цялата несправедливост в развоя на предаването от негова гледна точка и си е прав. Той е много умно момче, но е невинен и малко наивен. Игра и се представи достойно и почтено и много съжалявам, че си тръгна.

Павел най - накрая започна да си показва истинското лице. През цялото време ми е фалшив, позира и целенасочено играе ролята на готиния, лек характер, но от самото начало не му вярвах. Има си  неговите положителни страни, но не харесвам болно амбициозни хора, готови с всякакви средства да постигнат целта си. Време му е да си ходи вече.

# 1 328
Баницата я яде Виктория. Grinning

🤣🤣🤣

Макар че по някакъв начин Гешев го пусна и сега.

Раду дали се е сетил, чи рискувайки да отиде на елиминационен дуел може да спаси приятелчето си? Дали би му стискало? Защото инак на приказки е много силен.
Ох, и Силвия отново била с нощниЧКа, въпреки многократните му забележки.
И за капак на всичко- само тя ги изпрати…
Как се живее така, как?

# 1 329
  • Stockholm
Караолис се разстрои, защото осъзна, че е "сготвен" от продукцията - примери много от т.нар. битка. Димо и Ралица такова съчувствие проявиха, че дори книга не му дадоха. Досега май даваха на всеки, който отпадне. Нямаше да се изненадам ако за по-сигурно продукцията беше скрила някоя част от пъзела му - още помним нерешимия пъзел на Валентин от сезон 3....,т.е. играеш ролята, която продукцията ти е отредила без да мрънкаш. Нямаш право на емоции....В резултат натрупах негативизъм към Гешев! Еми антипатичен ми е. Как дебнеше като хрътка къде е Караолис, също както Рълев се оглеждаше с ужас, когато Момчи го настигаше...Победи, и какво от това - Момчи е любимецът на хората!
А функцията на жилетките в тази битка беше да забави Караолис. Когато трябваше Борисенко да влезе в племената и в битката продължиха той, Кралев и Крамарска - мъжете защо не бяха с жилетки? Там май нямаше нужда от изравняване на силите.....Феър плей, много феър!

Очаквам Димитър да е поредният "сготвен" от продукцията....

virgin2012 Топ коментар.
Да, и Димитър е "сготвен", но имам чувството, че знае за това, докато Караолис не знаеше. Нещо ми напомня и за Момчи и Цецо от миналата година. Какво са подписвали и защо никой не казва нищо по този въпрос? Битките за All stars също ми струват по договор.  Голяма измама е всичко, аабсолютен факт.

# 1 330
Голяма измама е всичко, аабсолютен факт.

Надявам се поне новородената дакелчета на Димо да е реална. ☺
Шегичка.

# 1 331
  • Stockholm
Една от най-неприятните ми битки, с цялото хамалско влачене, дърпане, мъкнене, та и аз се напрягам с тях, докато гледам и се моля някой да не припадне. Но за продукцията явно идва твърде лекичка, така че я да ги закичим с по 20 кила отгоре, ей тъй, щото имаме!
Много жалко за Караолис, уважавам интелигентните хора, още повече възпитани и добронамерени. Още по-жалко, че така се разстрои, дано не го е държало дълго, не си заслужава тази глупост! Успех напред в живота!

Ах, да, и точно тази битка подбрали за снажния Мартин!! Гледам, до тъмно са се мъчили...

Кралев ще ми липсва с безценното си присъствие, а още повече обзорите на нашия съфорумец! Grinning

Ааа, обзорите, надявам се ще продължат.
Относно снажният Мартин Joy дали ще му дадат жилетка?

# 1 332
Ако пуснат Елвиса с жилетка утре задължително ще гледам , че такъв екстаз за душичката ми не бих пропуснала.😁 Ама искам и мешка да му дадат да си я връзва и развръзва еее тогава нЕма да мръднЯ от ТВто.

# 1 333
  • Брюксел / София
Кофти за Караолис. Наивността не е порок. Разплака се защото си даде сметка, че е вън от играта, а някак не го очакваше.
Аз чакам да видя номинираните Виктория, Полипенко и Анджела, и съответно отпадането им. Не вярвам нито една от тях да добута до финала. Силвия вече я видяхме и тя колко неадекватно се държи като е номинирана. И ако може продулцията да не им прати никой, та да видя коя е най-смела и ще излезе на елиминация с Раду. Аз ако съм на негово място ще саботирам игрите.

# 1 334
  • София
Да напомня, че има нова анкета само за уикенда. 😊

Тъжен епизод, но пък добър. Аз бях сигурен, че Павката отпада, не виждах как може да победи точно тези тримата, ама Павката е като котка, има девет живота. Вече изхаби три, остават му цели шест в запас.
Караолис поне според мен беше много комплексен, защото има плуване, средна сила и бързина, но си ги има, има и издръжливост, има точен мерник и е добър на пъзелите. Като тегля чертата е доста над средното ниво.
Обаче като видях тази чисто нова игра ми светна лампичка, че може и Павката да се спаси. Гризлито беше най-зле за тази игра, а и релефа на елиминационната битка си беше точно като за него направен. Мислех, че ще отпадне първи. Според мен и Гешев и Раду чакаха Павката да падне. Ако Павката беше паднал според мен Гешев щеше да се пусне със сигурност, а почти съм сигурен, че и Раду.
Груба грешка на Караолис, че не повлече Павката със себе си. Със сигурност щеше да го бие на тази тежка игра.
Гешев на тази типично силовашка и кросфитърска игра може да загуби само от някой колега. Фифо със сигурност щеше да бие, защото щеше да го унищожи на плуването, може би и Цецо от сезон 5, ама не съм сигурен там. Доста прилично плуване показа Гешев. Ама много плуват този сезон. Дори и 50 метра няма до понтона. Поне на око като го гледам. И се гази с крака поне 20 метра. Според мен Гешев щеше да си победи и без жилетка. Но съм твърдо против тези жилетки, защото пречат на самата игра. Не я правят атрактивна, а правят така все едно гледаме едни бавни атлети на терен. Загрозяват се битките. А атлетите са бавни, защото просто е много тежко да мъкнеш 20 кила на гърба, които да те теглят назад. Освен това как може да слагаш 20 кг. на хора с близо 15 кг. разлика? Гешев е тежка категория, а Караолис средна. Абсурдно е това, хора!

И аз мисля, че който и блатен да дойде няма да прати Раду на блатото, защото знаят съдбата на амазонките от сезон 5, а скоро ще предстои и фаза 2, т.е. едно племе ще се разформирова и играчите в него ще бъдат изпратени на заколение в другите племена. Но не се заричам де. Всичко може да стане.

Единственото промо, което гледам е петък срещу събота Ами Мартин не бива да се подценява ама чух, че съпеникът му е шампион по лека атлетика, така че би трябвало да победи на трасето. Обаче ако не се е упражнявал на пъзели, Мартин ще го обърне.
Не че има значение. Ако Мартин иска да участва в Ол Старс винаги ще бъде поканен. Такъв кадър никоя продукция няма да изпусне току-така.

Общи условия

Активация на акаунт