💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 233
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 305
  • На Изток от Рая
Гешев се сработи добре с Раду не от топли чувства към него, а просто искаше да се задържи възможно най-дълго и през това време, ако може Павел да падне. За него беше ок да е с/у него. Даже си мисля, че разликата щеше да е още по-голяма.

# 1 306
Скрит текст:
Караолис (както и Крамарска и Светлин, Венци или дори Шахматистката в началото) просто не са за такава игра, защото са много добродушни и наивни. Тука е за пресметливи и безскруполни хора, който да подпалват форумите.

Според мен, накрая Караолис не се разтрои само заради отпадането си - (дори без да го осъзнава) мисля, че емоцията беше смесена (с relief) защото като цяло имаше напрежение в неговата игра - от това, че не се представяше на ниво на пъзелите, влезнал беше с някакви очаквания, нон-стоп облъчване от Раду, който вместо да го мотивира и нахъса, по-скоро го наплаши.

За Караолис живота тепърва предстои и тази игра му е един урок. Не съм сигурна, че имаше кой знае още какво да покаже повече.

Реално на финала, предполагам както обикновено ще гледаме мъжете, жените една по една ще опадат. Нищо ново под слънцето. Дали Караолис щеше да падне днес или след 1-2-3 максимум седмици няма особено значение защото не го виждах на финала.

Отделно, да не говорим, че тези игри са 100% нагласени и режисирани. Дори не знам дали не са с договори и примерно да трябва да правят това което им се каже.
Скрит текст:
Поведението на Гешев и Димитър ми е мистерия. Димитър просто се мотае на това блато, все едно някой му е казал да стои там за бройката гласове докато продукцията си наредят играчите според сценария. Правилата се сменят според играчите. Пародия.

Та Караолис, да не му плаче много - нищо не е станало, още повече предвид в какъв измислен формат е участвал.
И аз така смятам. В самите договори е упоменато предвиден сценарий, който са задължени да следват. А ние тука се надъхваме на постановките и повтаряните заснеманки. Микро дозирана спонтанност има в шоуто.

# 1 307
  • Stockholm
На Павел и Гешев имам чувство, че са им казали на оперативка на продукцията: Момчета, Кралев си тръгва, ставате злодеи!

Защо Павката да е злодей?
За Геша съм съгласна, нещо се промени в последните епизоди.
Но Павката каза днес, че ако иска да играе гадно можеше да бутне Никола, но не иска така да играе.

# 1 308
Мале колко студено Димо и Ралица отпратиха Караолис. Стояха тъпо пред него, сякаш нямат нищо написано по сценарий за такъв случай. 😐

Тия игри много ми се сринаха. Сякаш два робота стояха пред него и нямаха програма за съкрушен мъж.

# 1 309
Караолис беше наказан още в началото с тази жилетка. Не беше честно. Той е наполовина на килограмите на Гешев. Все пак, момчето се бори мъжки.

Скрит текст:
Караолис взима наказание на елиминация😱 скандално!!!
Взема пример от съотборничката си Анджи 😉

Защото я е видял по телевизията, че тя взима, правилно!
Оф…. Пак не ти се получи.
След капитанската битка, твоята любимка разказа какво се е случило на капитанската битка. Следете го това предаване де.

Моята любимка😀 грам не ми пука за Анджи. Просто мразя двойни стандарти, та сега чакам същия вой против Караолис, иначе ще е доста нечестно.

Къде видя някой да е съгласен с вземането на наказания на елиминационна битка, че да говориш за двоен стандарт? Що си измисляш?
Не виждам страници с хулене, та явно повечето са окей с това... Когато е Караолис/мъж😁
След номинационната битка на Анджи и разрешените и получените наказания, беше редно да има такива и за Караолис. В противен случай би било двоен стандарт 😉
Иначе върни се няколко страници и чети. Видно е, че има несъгласни с наказания на номинационната битка за Караолис и като цяло.

Аз нямам проблем с наказанията на елиминация - нямах оняден, нямам и сега. Просто ми направи впечатление, че тогава имаше много недоволни/разочаровани/възмутени, а сега е тишина по темата.
[/quote]

# 1 310
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Извънредна анкета до понеделник, да има с какво да се занимавате през уикенда.
Идеята ми е в понеделник с новата тема да пусна само един основен въпрос в заглавието и само отговори, т.е. класическа анкета, защото въпросът ще е класическия такъв...
Приятно разцъкване.

# 1 311
  • Stockholm
Има една настолна игра The Wichers, там всеки играе сам за себе си и вкички срещу играта, защото играта може да победи.
Последните два сезона на Игрите ми изглеждат точно така.
И с това коментирате/подиграване с участниците продукцията не знам какво цели. Като тук нямам някой специален. Според мен давайки се оценки на представянето, от които повечето са негативни, било в игра или стратегия, е подигравка към хора, които са отделили време да се подготвят и да участват.

# 1 312
Е хубава работа ,какво толкова стана така да се разстрои Каролис  🤔 Да, проблема на това поколение презадоволено със всичко от най-ранна възраст е,че не могат да губят, искат винаги да успяват и не осъзнават ,че това значи друг да загуби . Ралица и Димо се отнесоха много даже със съчувствие, вие какво искате, да го запрегръщат и утешават, че някой е по-добър от него в случая и го победи.

А Павел е опасен играч, психиката му е он Пойнт и това понякога печели дори без силна физика

# 1 313
Съчувствието ми е убягнало. Може да е било след като поздравиха Гешев, че му “взел главата”
Да, да, знам, че са в роля и т.н.

# 1 314
Ралица каза "съжалявам, Гешев беше по-добър. " То ще кажеш, че се е наранил, хайде моля нищо му няма здрав, прав, млад, умен ,за какво да го утешават , вие съвсем се филмирахте 😂

# 1 315
И каква беше тази безумна игра на стената и някакви цифрички вадени в удобен момент - специална за дългокракия разказвач. Много неспортсменски и грубо игра срещу Каролис и с мазната си мутра  намери оправдание за грубиянството си  как Каролис  първи му стъпил на краката , (  да , но не беше нарочно   а защото беше единствена възможност  и звездата не се помръдна)  . Умишлено  му препречваше , грубо му буташе ръката и стъпваше на крака.  И после обеснява как му било лесно на стената и било епична битка.  Каролис си каза -игра на ръба на почтеността .  , а Павел с гордост заявява как му се падало.
На Наталия вагонетки да бута , на разказвача топчета и пръчици.
Светлин, Венци , Каролин , Кралев извън играта , топ слабакът на сезона е  още в играта синхрони да прави.
Жалко за Каролис , но не зелените жени  го извадиха от играта  , а продукцията , за да спаси звездата Павел с голямата уж фенска  маса , почитатели на шедьовъра Къде си брааат.
Продукцията реши да прави циркове с Раду и четири жени и словоохотливия стратег  Павел.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 00:18 от gerido

# 1 316
Аз пък обратни, почнах да харесвам Павел

# 1 317
На мен Каролис е със съдбата на Крум. Даваха му невероятно предимство, той не го взе и с това се обрече. Като че и продукцията го задраска. Даже бе повярвах, че с толкова лека ръка го отказа. Светлин също избра да не предаде племето и племето се освободи от него.

Към всички бъдещи участници: дават ли ви специално лично предимство на спечелена капитанска, вземайте го. Има огромен шанс невземането да се обърне срещу вас. Не бъдете самонадеяни. Още помня думите на Караолис, че той ще разчита на добрата си социална игра и затова няма да му трябва предимство. Мислеше, че щом всички го харесват, значи владее положението. Е, няма и седмица по-късно задухаха ветровете.
Трябва да се взема и да се трупа. По-добре да имаш и да не ти трябват като Момчи, отколкото да рониш сълзи преждевременно.

И на мен ми стана много мъчно. Удоволствието от спасението на Павел беше съвсем краткотрайно. А Кралев пък бях на път да забравя, че съществува (но се зачетох в темата и ми припомнихте).

Гешев малко навява асоциации с Момчил. Все пак и този сезон трябва някой да изнася битките.

Чакам с нетърпение какво ще стане с Димитър. Изглежда ми посърнал. Ако се върне в играта, не съм сигурна колко ще има да се раздава. Като че ли не го искам при силните. Предпочитам при дръзките, а при силните Крамарска. Анита и е време да си ходи. За Деси при дръзките май няма място. Дали няма да им дадат и на тях един кръст?!?

Павката ми е един положителен Елвис. Чудя се докъде ще стигне. Кефя се колко се кефи на играта. Ако не бяха той и thf2k, сигурно щях да пропусна сериите до финала...

# 1 318
Павел ме учуди в този епизод, затова преди коментирах, че е като инструктиран да го дава по-рязко. Имам чувство, че откакто Гешев го пусна на играта с въжето, са ги мъмрили да не го раздават добри момчета.
Макар че по някакъв начин Гешев го пусна и сега.

# 1 319
Караолис се разстрои, защото осъзна, че е "сготвен" от продукцията - примери много от т.нар. битка. Димо и Ралица такова съчувствие проявиха, че дори книга не му дадоха. Досега май даваха на всеки, който отпадне. Нямаше да се изненадам ако за по-сигурно продукцията беше скрила някоя част от пъзела му - още помним нерешимия пъзел на Валентин от сезон 3....,т.е. играеш ролята, която продукцията ти е отредила без да мрънкаш. Нямаш право на емоции....В резултат натрупах негативизъм към Гешев! Еми антипатичен ми е. Как дебнеше като хрътка къде е Караолис, също както Рълев се оглеждаше с ужас, когато Момчи го настигаше...Победи, и какво от това - Момчи е любимецът на хората!
А функцията на жилетките в тази битка беше да забави Караолис. Когато трябваше Борисенко да влезе в племената и в битката продължиха той, Кралев и Крамарска - мъжете защо не бяха с жилетки? Там май нямаше нужда от изравняване на силите.....Феър плей, много феър!

Очаквам Димитър да е поредният "сготвен" от продукцията....

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 00:05 от virgin2012

Общи условия

Активация на акаунт