💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 242
  • 1 586
  •   2
Отговори
# 1 260
Жал ми стана за това момче Караолис. Харесвах го много и исках да продължи във формата.

# 1 261
Стига с тази тежка битка ,той развоя е ясен.Ето ви един хубав мъж да си оправите настроението  Joy

Хубав, ама без жилетка.. Не важИ!!

Жалко за Никола, чудесен млад мъж. Желая му успех, да не си го слага на сърце. Сигурна съм, че му предстоят много по-хубави неща занапред

# 1 262
Е Гешев леко се обърка. Не е бил Караолис на пъзел, би го на трасе и стигна значително по-рано на пъзела. То не е точно като да го е бил на пъзел. За съжаление чичката тарикат остава Sad

# 1 263
  • У Диспансера ...♥♥♥
И как определят кой да отиде на блатото?
Значи за Благо, можеше, ама за Караолис в къщи.

# 1 264
А защо за Кралев, за Благой има Блато, а за Каролис ..няма!

# 1 265
Гледането на 6 сезона на това предаване е дало резултат. Сценарият е ясен, прогнозата ми нататък също ще се сбъдне😆

Караолис, успех в живота. Други може да са заслужавали повече от теб да са тук, но ти си тук. Такъв е живота. Не подценявай съперника. Грешна стратегия, погрешна социална игра. На мен лично не ми беше интересен с абсолютно нищо😉

# 1 266
  • София
Караолис взима наказание на елиминация😱 скандално!!!
Взема пример от съотборничката си Анджи 😉

Защото я е видял по телевизията, че тя взима, правилно!
Оф…. Пак не ти се получи.
След капитанската битка, твоята любимка разказа какво се е случило на капитанската битка. Следете го това предаване де.

Моята любимка😀 грам не ми пука за Анджи. Просто мразя двойни стандарти, та сега чакам същия вой против Караолис, иначе ще е доста нечестно.

Къде видя някой да е съгласен с вземането на наказания на елиминационна битка, че да говориш за двоен стандарт? Що си измисляш?

# 1 267
Съжалявам за Караолис! Всичко най-добро му пожелавам. И да не им стъпва на тъпите кастинг битки за all stars.

# 1 268
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Достойно представяне на Караолис, много се разстрои милия. Зелените женки са много зле. Тези големи бели птици зорлем сами се закопават.

п.с. Кралят и бисерите му ще ми липсват.

# 1 269
Тази силова игра единия и два пъти по лек от другия. Изходът беше предопределен ха ха..

# 1 270
Други може да са заслужавали повече от теб да са тук, но ти си тук.
Тамън да ми стане мъчно за него и го чух това, че другите в племето заслужавали повече от него да са тук и вече не ми е мъчно. Успех в живота, Караолис! Дано винаги да получаваш според заслугите си.

# 1 271
Караолис взима наказание на елиминация😱 скандално!!!
Взема пример от съотборничката си Анджи 😉

Защото я е видял по телевизията, че тя взима, правилно!
Оф…. Пак не ти се получи.
След капитанската битка, твоята любимка разказа какво се е случило на капитанската битка. Следете го това предаване де.

Моята любимка😀 грам не ми пука за Анджи. Просто мразя двойни стандарти, та сега чакам същия вой против Караолис, иначе ще е доста нечестно.

Къде видя някой да е съгласен с вземането на наказания на елиминационна битка, че да говориш за двоен стандарт? Що си измисляш?

Не виждам страници с хулене, та явно повечето са окей с това... Когато е Караолис/мъж😁

# 1 272
  • На Изток от Рая
Не очаквах такава емоция от Караолис, ще кажеш, че света свърши, не знаел какво щял да прави сега... Имаше си шансовете, но силата не му достигна

# 1 273
Е за Анджела все едно имаше страници
хулене.

# 1 274
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много са нагли водещите! Реално продукцията в лицето на Димо закопа Караолис, защото ако не беше нечестното отсъждане от негова страна, момчето щеше да обърне Гешев на пъзела, въпреки че беше наполовина на неговите килограми и толкова изостана по трасето. Точно минутка му трябваше още.
Много мъчно ми стана за това дете! Успех в живота, момче, представи се чудесно и съм сигурна, че родителите ти се гордеят с теб!

Общи условия

Активация на акаунт