💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 257
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Караолис, успех в живота, момче!
Никой няма да те обвини. Отпадна с чест и достойнство и ако беше играл подмолно, можеше да си с Павел на елиминация и да го пратиш вкъщи.

# 1 276
  • Stockholm
Браво, Караолис. Много рядко се е случвало някой така емоционално  да преживява загубата. Стана ми наистина мъчно.

Благодарение на Жените-чудо напуска един достоен за финалист участник, разстроен от несправедливостта, с горчив привкус от участието си ИВ.

И сега се сещам за поговорката, когато волът изял един къшей хляб/вечерята на стопанина си. И станало така, че стопанинът останал абсолютно гладен, а волът дори и не усетил къшея в стомаха си. Та подобна е и ситуацията с Жените -чудо, Караолис и Финалът.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 22:20 от silsto

# 1 277
Жал ми стана за Караолис - той наистина е все още дете. Толкова ли не можа поне Ралица да го прегърне, за да се успокои малко. А не, продължават да го снимат докато е толкова разстроен. И сега защо нямаше блато за него. Или става само за Кралев и поданиците му. Егати двойните стандарти.

# 1 278
Караолис на колко години е?

# 1 279
Караолис, успех в живота, момче!
Никой няма да те обвини. Отпадна с чест и достойнство и ако беше играл подмолно, можеше да си с Павел на елиминация и да го пратиш вкъщи.
И аз си помислих същото. Павел играе много хитро и стратегически. Знае, че е физически слаб, но е пъргав и използва всякакви шансове да додрапа по-напред в играта. Игра нечестно и неспортсменски.
 Коментарите на Караолис, че не заслужаваше да е на елиминации -  Анджи много ги забави в реденето на дъските, доколкото си спомням. Не беше негово забавянето.

# 1 280
Много ми стана жал за Караолис. Много е  млад и искрено се разстрои. Наистина не заслужаваше да е на номинация - има много принос за племето си. Но не е интересн персонаж за продукцията- не носи скандал, не влиза в конфронтации. Не се представи като изключителен пъзелист. Няма достатъчна наглост за се препречи на Павел. Не му стигва житейско ловкост да се договори с Павел- по-леки се и можеха да си отвисят там. Старите пушки ги прекараха- в т.ч. "приятелят " му Раду. Това разликата межу поколението "y" и "милениалите". За малките все още цинизмът не преобладава. Не са готови на всичко и на всяка цена. Раду сега защо не си направи един самоанализ? Как прецака Караолис?

# 1 281
Достойно представяне на Караолис, много се разстрои милия. Зелените женки са много зле. Тези големи бели птици зорлем сами се закопават.

Кокошарника разплака това умно и чисто младо момче. Трябва да са много доволни 4-те каки. Сега да им видим и реакциите - тарторката с хитра самодоволна усмивчица в стил кума Лиса, Пропиленко върти очите и нахилена с недотам сполучливо "коригираната" си уста, Анджи може и да прояви някакво съчувствие и да покаже гузна съвест, а Виктория... Виктория ще върти глава  на всички страни с отворена уста.

БРАВО, Каролос! Остави у зрителите прекрасни впечатления с твоето премерено и интелигентно участие!
Животът е пред теб! Дерзай смело и си остани все такъв чист и позитивен човек! 🍀

# 1 282
Голям кеф битката за спасение 🤩😁

# 1 283
Как така го е прецакал? Струва ми се ,че каза, че без него е загубен в женското племе.

# 1 284
  • София
Скрит текст:
Караолис взима наказание на елиминация😱 скандално!!!
Взема пример от съотборничката си Анджи 😉

Защото я е видял по телевизията, че тя взима, правилно!
Оф…. Пак не ти се получи.
След капитанската битка, твоята любимка разказа какво се е случило на капитанската битка. Следете го това предаване де.

Моята любимка😀 грам не ми пука за Анджи. Просто мразя двойни стандарти, та сега чакам същия вой против Караолис, иначе ще е доста нечестно.

Къде видя някой да е съгласен с вземането на наказания на елиминационна битка, че да говориш за двоен стандарт? Що си измисляш?
Не виждам страници с хулене, та явно повечето са окей с това... Когато е Караолис/мъж😁
[/quote]
След номинационната битка на Анджи и разрешените и получените наказания, беше редно да има такива и за Караолис. В противен случай би било двоен стандарт 😉
Иначе върни се няколко страници и чети. Видно е, че има несъгласни с наказания на номинационната битка за Караолис и като цяло.

# 1 285
Успешен и лек житейски път на това момче. Разревах се и аз с него. Искам да има повече младежи като него. За мен е герой.

# 1 286
Как така го е прецакал? Струва ми се ,че каза, че без него е загубен в женското племе.
Според мен Раду игра много промислено в партньорство с Гешев. Уж щеше да ходи за жълтици, а си сътрудничеше със синия. Може би с оглед бъдещ съюзник.

# 1 287
  • София
Раду игра джентълменски до момента, в който падна Караолис.
След това играта му стана различна и не отстъпваше и на милиметър да се захване някъде Гешев - явно не искаше да излиза срещу Караолис на елиминация.

# 1 288
  • София
Омръзна ми от тези жилетки в и без това силови битки. Сега постигнаха само това, че забавиха още повече Караолис. Макар че, като видях каква ще е битката бях сигурна, че Гешев ще победи. Просто си беше неговата игра това. Иначе браво и на двамата!
Раду сега ще страда, но поне за едно трябва да е спокоен - никакъв шанс него да го изпратят на блатото. Който и да влезе, дори и Димитър да е, няма да изпрати единствения мъж. Пелипенко също може да е сравнително спокойна - има двама горди с шанс да се преборят, а тя е близка и с двамата. Смятам, че Анджи или Виктория ще бъдат изпратени там, като една идея повече Анджи подозирам, че ще е.

Иначе най-приятното за мен в епизода - изгониха Кралев! Сега остава Крамарска и Димитър да се преборят за влизане и да се приключва вече с това блато.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:18 от gg__

# 1 289
Скрит текст:
Караолис взима наказание на елиминация😱 скандално!!!
Взема пример от съотборничката си Анджи 😉

Защото я е видял по телевизията, че тя взима, правилно!
Оф…. Пак не ти се получи.
След капитанската битка, твоята любимка разказа какво се е случило на капитанската битка. Следете го това предаване де.

Моята любимка😀 грам не ми пука за Анджи. Просто мразя двойни стандарти, та сега чакам същия вой против Караолис, иначе ще е доста нечестно.

Къде видя някой да е съгласен с вземането на наказания на елиминационна битка, че да говориш за двоен стандарт? Що си измисляш?
Не виждам страници с хулене, та явно повечето са окей с това... Когато е Караолис/мъж😁
След номинационната битка на Анджи и разрешените и получените наказания, беше редно да има такива и за Караолис. В противен случай би било двоен стандарт 😉
Иначе върни се няколко страници и чети. Видно е, че има несъгласни с наказания на номинационната битка за Караолис и като цяло.
[/quote]

Аз нямам проблем с наказанията на елиминация - нямах оняден, нямам и сега. Просто ми направи впечатление, че тогава имаше много недоволни/разочаровани/възмутени, а сега е тишина по темата.

Общи условия

Активация на акаунт