💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 242
  • 1 586
  •   2
Отговори
# 1 290
  • София
Много тежък момент за Караолис. Загубата боли, но продължава напред момчето извън формата.
Но и тук колко важен елемент е социалната игра. Не трябваше да допускат заверата на жените. Раду да му мисли сега. Ще го пращат постоянно на тезгяха.

# 1 291
Кога са го изгонили? Аз май не видях блато днес.
Разбира се, че Раду не искаше да играе срещу съотборник. Нямаше какво да направи и нямаше как да помогне на Караолис в случая.

# 1 292
  • Stockholm
И какъв избор имаше Раду? Можеше единствено да скочи пръв или да скочи веднага след Караолис, което не ги устройваше. Нямаше как да знае, че Гешев ще се пусне преди Павел.

Сега Виктория спокойно може да изяде и на Караолис парчето баница Joy

Кураж, Раду Hands Muscle

# 1 293
  • София-Младост
Ех, тъпо свърши, жалко за Караолис.
Бори се до край!

# 1 294
На Павел и Гешев имам чувство, че са им казали на оперативка на продукцията: Момчета, Кралев си тръгва, ставате злодеи!

# 1 295
Радостта ми от отпадането на Кралев беше помрачена от загубата на Караолис.
Всъщност аз много харесвам и Павката и Караолис. Павката знаеше, че няма шанс на дълга номинационна битка и много хитро си изигра картите. Караолис пък беше изключително наивен, много късно осъзна, че Павката е заел ключовата позиция в центъра. Ако беше малко по-хитър трябваше да свали Павката заедно с него. Беше ясно, че ако не го свали ще играе срещу много физически силните Раду или Гешев.
Много жалко за Караолис, но пък дано играта го е научила на важни житейски уроци - от социалната игра до самата номинация игра наивно.
Успех в живота, лъчезарно момче Караолис!

# 1 296
  • София
Други може да са заслужавали повече от теб да са тук, но ти си тук.
Тамън да ми стане мъчно за него и го чух това, че другите в племето заслужавали повече от него да са тук и вече не ми е мъчно. Успех в живота, Караолис! Дано винаги да получаваш според заслугите си.
Ако това не е поредната клетва в темата /винаги съм неприятно изненадана, че има такива хора Flushed/, то май важи за всеки... и в играта, и извън нея... Sunglasses

# 1 297
Фалафел и Лешев Фризбито JoyJoyJoy

Не разбирам Кармолис защо се чуди какво ще прави след игрите - свястно, умно момче, с образование, ще се радва на живота.

# 1 298
  • Stockholm
Струва ми се, че на играта с лодките във вторник Геша игра, така че Дръзките да отидат на съвет и той да отиде на битка за спасение с Павката, очаквайки да Павката да отпадне.
Днес на битката за спасение игра с Раду и то очевадно.
Павката срещу трима от най-силните в Игрите...
Не исках Каролис да отпадне, но браво на Павел!!!!

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:16 от Нина Енчева 748239

# 1 299
Димитър ако се върне в играта при зелените, ще прати Пелипенко на блатото.

# 1 300
  • Stockholm
tfn2k, Появяваш се винаги в подходящия момент. Благодаря ти, че ми оправи настроението Yellow Heart
"...а племето ще приеме ново име и от "Кокошка кючек" ще бъде преименувано на "Яйца капладъ". JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:01 от silsto

# 1 301
На мен ми се струва, че Гешев си дойде за стоте гроша и си ги прибра без да влага емоции. Някак професионално.

# 1 302
  • Stockholm
Скрит текст:
Караолис взима наказание на елиминация😱 скандално!!!
Взема пример от съотборничката си Анджи 😉

Защото я е видял по телевизията, че тя взима, правилно!
Оф…. Пак не ти се получи.
След капитанската битка, твоята любимка разказа какво се е случило на капитанската битка. Следете го това предаване де.

Моята любимка😀 грам не ми пука за Анджи. Просто мразя двойни стандарти, та сега чакам същия вой против Караолис, иначе ще е доста нечестно.

Къде видя някой да е съгласен с вземането на наказания на елиминационна битка, че да говориш за двоен стандарт? Що си измисляш?
Не виждам страници с хулене, та явно повечето са окей с това... Когато е Караолис/мъж😁
След номинационната битка на Анджи и разрешените и получените наказания, беше редно да има такива и за Караолис. В противен случай би било двоен стандарт 😉
Иначе върни се няколко страници и чети. Видно е, че има несъгласни с наказания на номинационната битка за Караолис и като цяло.

Аз нямам проблем с наказанията на елиминация - нямах оняден, нямам и сега. Просто ми направи впечатление, че тогава имаше много недоволни/разочаровани/възмутени, а сега е тишина по темата.
[/quote]

Аз имам проблем с жилетките. Изобщо не разбирам защо имаше нужда от тях! Играта беше тежка, играха двама мъже....
За следващия сезон да сложат 40 кг жилетки, щото вече всички ще са тренирали с 20 кг!!!!

# 1 303
Караолис (както и Крамарска и Светлин, Венци или дори Шахматистката в началото) просто не са за такава игра, защото са много добродушни и наивни. Тука е за пресметливи и безскруполни хора, който да подпалват форумите.

Според мен, накрая Караолис не се разтрои само заради отпадането си - (дори без да го осъзнава) мисля, че емоцията беше смесена (с relief) защото като цяло имаше напрежение в неговата игра - от това, че не се представяше на ниво на пъзелите, влезнал беше с някакви очаквания, нон-стоп облъчване от Раду, който вместо да го мотивира и нахъса, по-скоро го наплаши.

За Караолис живота тепърва предстои и тази игра му е един урок. Не съм сигурна, че имаше кой знае още какво да покаже повече.

Реално на финала, предполагам както обикновено ще гледаме мъжете, жените една по една ще опадат. Нищо ново под слънцето. Дали Караолис щеше да падне днес или след 1-2-3 максимум седмици няма особено значение защото не го виждах на финала.

Отделно, да не говорим, че тези игри са 100% нагласени и режисирани. Дори не знам дали не са с договори и примерно да трябва да правят това което им се каже. Поведението на Гешев и Димитър ми е мистерия. Димитър просто се мотае на това блато, все едно някой му е казал да стои там за бройката гласове докато продукцията си наредят играчите според сценария. Правилата се сменят според играчите. Пародия.

Та Караолис, да не му плаче много - нищо не е станало, още повече предвид в какъв измислен формат е участвал.

# 1 304
Никой от четиримата не исках да си тръгва. Имат си уникален чар и четиримата за мен. Жалко за Караолис, трудно понася загубите попринцип доколкото са давали. Предполагам затова беше и по-емоционален накрая. Изненадах се чак толкова. Чакам подкаста с интерес.
Иде ми мини банкет да вдигна за напускането на Кралев.😁 Ако някой гледа подкаста би ли могъл да сподели по-интересното? Час и половина просто няма да му изтърпя алабизмите, ама то аз нищо от това не направих така, които предполагам ще бълва през голяма част от времето.
Учудена съм от толкова доброто сработване между Раду и Гешев до падането на Караолис, страхотно придвижване по стената. При Павел и Караолис пак си бяха културни нещата, като цяло. За мен отначалото Караолис тръгна малко по-грубо, а после и Павел реши да си го върне пак леко така.
Раду имам чувството, че ще е като болен без Караолис в компанията на женската коалиция. Чак му съчувствам.
Стискам палци на Деси или Димитър да излязат от блатото другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт