💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 234
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 380
Защо толкова държат зелените жени да стигнат "по-далеч" при положение, че някои от тях осъзнават, че няма как и посмъртно да спечелят играта тази година.
Какво ще  докаже и какво ще постигне, защото това което заявяват като цел във визитките са празни приказки.

Защото са на принципа "прецакай другарчето ( нищо, че е по-можещо от теб)" или "мамо, виж, че ме дават по телевизора". Дето казват хората - всеки се излага според възможностите си, а някои даже ги надхвърлят.
"Да им завиди" човек на златното покритие на самочувствието на пернатите птици.

Какво значи прецакай другарчето? Първо не са другарчета и второ всеки е сам за себе си в тази игра. От къде на къде някой ще се жертва за друг, защото оня бил по-добър.Ако на твоята работа дойде нов колега и е по-добър от теб ти ще напуснеш ли доброволно за да остане той на работа? Защото нали другарчето е по-можещо от теб.

# 1 381
Чакам с нетърпение постовете за Краля и пейзаните! Joy

А иначе, моля да не приравняваме пишещите тук с масата от ФБ, която е под всякаква критика. Тук нивото е доста по-високо.

Все си мисля, че човек трябва да има реална представа за възможностите си и като е влязъл в ИВ, да има изпълнима цел. Примерно Виктория Баницата Grinning, наистина ли смята, че може да спечели? Павел, Анита? Би трябвало да са там за забавлението, за преживяването, пък докъдето стигнат, но не и финал, особено с тази конкуренция. Така че да, обяснима е кокошата коалиция, но резултатът от нея е несправедлив и разбирам сълзите на Караолис.

👍 Съгласна съм с написаното, но само за Виктория съм на 99,99% сигурна, че си вярва, че може да вземе наградата .

Сценаристи липсвали по тези реалити формати. Явно е така и събират самозванци-сценаристи.  И затова не се учудвам, че беше сложена репликата - "Гешев с булдозера изкопа дума и зарови Каролис". Мноооого плосък опит за оригиналничене и черен хумор! Нивото на тъй наречените сценаристи е меко казано потресаващо!

# 1 382
  • София
Lili Roze 748420
Абсолютно подкрепям.Нулева социална игра.Всяка жена от племето му е по-запомняща се,за Раду да не говорим.
И се чуди как ще живее след ИВ?! Здраво е в матрицата.
Аз пък защо не вярвам на драматичния разрив при сините.Изправили се вчера и рецитират какви противници са,чак не си вярват.
При всички случаи Гешев и Павел са най-номинираните хора до този момент.Трупат умора вповече,това се отразява и на отборната им игра.Единият се самопредлага,другият харчи пари за някой друг.Интересно е.
Но не се оплакват и не твърдят като Каролис,че са по-добри от останалите си съплеменници.
И да,аз не плаках снощи Simple Smile

# 1 383
Някой ще ми припомни ли Павел откъде се сдоби със сто гроша?

# 1 384
  • София
Някой ще ми припомни ли Павел откъде се сдоби със сто гроша?

От елиминационната, когато победи Благой.

# 1 385
Току виж като си тръгне Павел Ралица дръпнала една реч колко велик войн е, колко силни играчи е надвил, колко пъти се е връщал от елиминация... Joy

# 1 386
  • София
След седмица 6:
прогнози / плюсчета и минусчета
само за понеделник

Твърде добри играчи отпаднаха в рамките на 7 дена (топ фаворита Светлин + Венци и Караолис) и то преди фаза 2, не си спомням друг път такава сеч да е имало.
Това прави много по-лесно да се прогнозира, защото то буквално не остана кой знае колко материал.

Топ фаворити след всичко видяно и излъчено от продукцията като монтаж:
Гешев, Микяй, Раду и Добрин
Гешев продължава да си ми е топ фаворита, което автоматично означава, че няма да спечели... Дано бъркам ама надали... 6 сезона една и съща плоча...

Скритите фаворити:
Капитан Стан, Калоян, Мартин, Силвия Радулова, Анджи и Маги.
От тези с потенциал за нещо по-голямо са само Силвето и Мартин. Останалите максимум финална седмица.

Тези които са в момента на блатото съм ги отписал. За съжаление и Димитър. Него съм го зачеркнал още от момента в който му издадоха стратегията с Кантарджиева. Вече имах подозрения, но тогава вече се убедих, че продукцията му е подписала билета за вкъщи.
Или е сгафил с нещо или просто те не го харесват по някакъв начин. Или пречи на техния избраник и фаворит за победата (който и да е той) или не го смятат за достатъчно харизматичен и удобен за финалист/победител. И ако го остават в играта само може да нанесе сериозни щети, защото е много добре подготвен стратегически + пъзели и игра на терен.

+ / -

++
Силвето

+
Гешев, Димитър, Анджи и Миряна (една позиция нагоре)

= / +
Борисенко, Стан, Калоян, Павката (една позиция нагоре), Крамарска (две позиции нагоре) Малвина, Маги и Кантарджиева

=
Микяй, Мартин (две позиции нагоре), Пелипенко/Вики (две позиции нагоре и за жените чудо)

= / -
Добрин и Анита

-
Раду

--
Нямам

Прогнози за понеделник

Капитани: Пелипенко, Микяй и Добрин

Териториална битка:
победа за Дръзките, а на дивия плаж заминават Силните.

# 1 387
Ралица му внуши на Караолис, че се провалил и в силовата част на битката и в пъзела. Беше унизително отношение от страна продукцията. Няма смисъл да риташ паднал..
Той плака защото му се играеше още и защото си падна по Полипенко.

# 1 388
Аз не мога да разбера защо всички обвиняват зелените жени за отпадането на Караолис ,като Краля ( и в частност продукцията ) е виновен. Кралев изпрати Пелипенко при тях и бетонира жените.
 А Караолис направи не една ,а три грешки в играта си. Първо избра да не играе с жените заради Раду.(да поддържаш чужди интереси вместо собствени никога не свършва добре за теб в тази игра) Второ не взе печата с който можеше да обърне капитанството. И трето не свали Павката с него. Той какво очакваше да бие Раду или Гешев. Та те не са му в категорията.
Така ,че общо взето той сам си се закопа. И никой не му е длъжен да  ходи вместо него на номинации. Два пъти жените го опазиха, един път когато Калоян отиде вместо самопредложилият се Караолис и втори път с изпращането при дръзки. Еее ами то един път стомничка, два пъти стомничка..и трети път се чупи.
А за жилетките не са нещо ново вкарано само заради отстраняването на Пъзередис. Миналата седмица и Светлин си отиде с такава. Да се радва Караолис ,че и мешка не му бяха дали.😉
Жалко, че си тръгна , ама те почти всички ще си отидат . Финалистите са трима, а победителят един. Няма как всичките мъжкари да стигнат до финала, а като гледам силно са се устремили натам. Жена с такива амбиции не виждам.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 14:56 от Joy 05

# 1 389
Аз не разбирам защо трябва водещите да утешават Караолис и да му се извиняват едва ли не че е отпаднал. Голям мъж. Влязъл доброволно в игра, в която всяка седмица поне по един отпада. Да го утешава майка му като се прибере у дома. Гаджето му. Не им е работа на водещите да го прегръщат и милват по главичката. Излиза здрав, прав. Колко напуснаха контузени.
Мисля, че Караолис имаше нереалистична предварителна представа за Игрите и за това до къде самият той може да стигне. Вярвал е, че ще е сред финалистите. И сега изведнъж е аут. И щял да се срамува. Защо, бе? От какво има да се срамува? Представи се добре, игра колкото му стигнаха силите, тръгва си след тежка битка. Всички без един ще си тръгнат. Кой по-рано, кой по-късно.

Защо ли? Защото си спомням не едно и две емоционални изпращания. Направо си имат скрипт за по-известни или титуловани участници и нищо за останалите. Отчитам и факта, че отпадна в първа фаза, но и Гатьо отпадна в нея. За Гатьо се бяха подготвили да го изпратят 'с почести'.

А между другото, забелязахте ли по Нова как пощадиха Кралев днес? Аз очаквах колаж от издънките му....

# 1 390
Аз не мога да разбера защо всички обвиняват зелените жени за отпадането на Караолис ,като Краля ( и в частност продукцията ) е виновен. Кралев изпрати Пелипенко при тях и бетонира жените.
 А Караолис направи не една ,а три грешки в играта си. Първо избра да не играе с жените заради Раду.(да поддържаш чужди интереси вместо собствени никога не свършва добре за теб в тази игра) Второ не взе печата с който можеше да обърне капитанството. И трето не свали Павката с него. Той какво очакваше да бие Раду или Гешев. Та те не са му в категорията.
Така ,че общо взето той сам си се закопа. И никой не му е длъжен да  ходи вместо него на номинации. Два пъти жените го опазиха, един път когато Калоян отиде вместо самопредложилият се Караолис и втори път с изпращането при дръзки. Еее ами то един път стомничка, два пъти стомничка..и трети път се чупи.
А за жилетките не са нещо ново вкарано само заради отстраняването на Пъзередис. Миналата седмица и Светлин си отиде с такава. Да се радва Караолис ,че и мешка не му бяха дали.😉
Жалко, че си тръгна , ама те почти всички ще си отидат . Финалистите са трима, а победителят един. Няма как всичките мъжкари да стигнат до финала, а като гледам силно са се устремили натам. Жена с такива амбиции не виждам.
Никой не е е длъжен и  на жените ,ама всеки сезон гледаме Наталии, Джаферовички и Анджита, дето искат да се номинират ама нямат желание Joy
Няма и да видите, като сте със широко затворени очи. Всеки там е с амбициЙ за финал. Абсолютно всеки. Друг е въпросът, колко му личи.  Не се чувствайте длъжни да ми отговоряте.  Просто , като вас изразявам мнение. Peace out

# 1 391
  • София
Добре де ама само две седмици по-рано, Караолис беше виновен и пое отговорност да отиде на елиминация. И наистина беше виновен.
Защо тогава принципния Раду не го номинира? Жените също не го номинираха, просто защото в йерархията го слагаха на 2 място след Раду.
И тогава кои отидоха на битка? Силвия и Калоян.
А да ви напомня ли, че точно в тази седмица Силвия беше големия герой със супер представания на терен и всички я хвалиха. Ние, участници, продукция (и имаше защо).
И кой мисли повече за племето? Вижте логиката и мисленето.
Значи Силвия (приемаме, че е лидера на жените) до последно пази Раду и не го номинира и винаги е казвала и е била честна с нас, че за нея той е най-добрия и най-важния за племето.
Раду смята Силвия за единствено достойна да е в голямата игра, но стреляше по нея.
Т.е. мъжете чистят най-силната жена, а жените чистят от най-слабия към най-силния (според тяхното виждане, ние на хартия няма как да знаем на една сложна битка на терен кой ще победи Калоян или Раду). Т.е. кой мисли повече за силата на племето?

# 1 392
Защо толкова държат зелените жени да стигнат "по-далеч" при положение, че някои от тях осъзнават, че няма как и посмъртно да спечелят играта тази година.
Какво ще  докаже и какво ще постигне, защото това което заявяват като цел във визитките са празни приказки.

Защото са на принципа "прецакай другарчето ( нищо, че е по-можещо от теб)" или "мамо, виж, че ме дават по телевизора". Дето казват хората - всеки се излага според възможностите си, а някои даже ги надхвърлят.
"Да им завиди" човек на златното покритие на самочувствието на пернатите птици.

Какво значи прецакай другарчето? Първо не са другарчета и второ всеки е сам за себе си в тази игра. От къде на къде някой ще се жертва за друг, защото оня бил по-добър.Ако на твоята работа дойде нов колега и е по-добър от теб ти ще напуснеш ли доброволно за да остане той на работа? Защото нали другарчето е по-можещо от теб.
😀😀😀Това няма как да стане, причината е, че сама съм си шеф. Хипотетично да приемем описаната ситуация - щом са взели нов колега, значи че е имало свободна позиция за точно такъв кадър. Аз няма да претендирам за неговото място, нито ще прецакам друг колега да напусне, заради евентуални  мои машинации.

Браво на Митко, щом и Кралев го е харесал и определя като най-подготвения. Пък и забавен бил, но ПР решиха да ни занимават с прашки и баници.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 15:40 от mery_poppins1

# 1 393
Наталия аз вече я приравнявам по мрънкане с Раду. Кога беше в силната коалиция ни рИва, като се обърна палачинката то рев, то чудо. Наталия затри Светлин, Раду — Караолис. Продукцията подпомогна с една жилетка и една мешка.

# 1 394
  • Sunshine state
Яд ме е, че Караолис отпадна, по-скоро исках да е Гешев, че не му симпатизирам хич напоследък. Това определено беше играта на Павел и се радвам, че остана. Изкефи ме как се разочароваха жените като видяха Раду да влиза. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт