💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 155
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Няма значене кое племе е по-силно.
Жените си гледат техния си интерес.
Те не сам там вещи, за да бъдат бутани, когато им се прииска на мъжете по ред на номерата.

Напротив, Иване, Раду недвусмислено и поне 3 пъти го каза, включително и в последния епизод, че Силвия е най-силната жена и единствено достойната в неговите очи. Това не значи, че не желае да я елиминира разбира се.

# 1 426
Разбира се, че трябва да помогнат на  някой, ако изпадне в криза. Не са там само да рецитират сценария. Като водещи им влиза в задълженията и да реагират на неочаквани ситуации, да дават първа помощ, да следят за опасности, да потушават конфликти, да допринасят за нормална среда, да са гъвкави.  Но са видя, че "големите актьори" са гола вода в това отношение. Ама и аз какво се учудвам. Фактът, че работят за това предаване е показателен.

Абсолютно.  Като си мислех в тази насока снощи ми хрумна че те са редовно иструктирани да няма импровизации, да слушат гласа в слушалката и без своеволия. Оттам и ступора който се получи.

# 1 427
  • Stockholm
И явно в слушалката са казали:   "Айде, разкарайте го вече тоя. Ралица, давай нещо за довиждане"

# 1 428
Благодаря на всички, които преразказват ПОД, НАД и други кастове.
От разказаното от Кралев, разбрах, че Димитър е имал записки и стратегии как да играе играта. Сега, за себе си обяснявам защо е в това положение. Драгата продукция му показва, че и той няма да я надиграе, само и единствено, защото няма ПРАВИЛА.

Очаквам следващите преразкази. За Караолис прочетох, че в депресия е бил след игрите. Жалко. Вкарал се е във филма сериозно.

# 1 429
Гледах Гатьо в Тик Ток.Възмущава се как Силните имали 2 мъже и ги пратили на битка.Много прости жените там.Същото както в Амазонките ,пратили Гатьо и Момчи. Това не било правилно ,мъжете ги извеждат на резиденция .И че да се разбере -жена никога няма да спечели ИВ.

# 1 430
  • София
Димо вика: -Представям ви гладиаторите ....  и излиза Елвиса ..40 кила с мокри дрехи.. 😆😆😆

# 1 431
Леле тия изгореха

# 1 432
  • Stockholm
Ах, тези заложиха на Мартин Joy

# 1 433
За тия двамата защо няма жилетки??? 😾

И вчера на Караолис не даваха да се качва отстрани на рова! 😾😾😾

# 1 434
  • София
Май само Миряна беше за Любо.
Да не стане като със Силвето и Томи срещу Мишо?

# 1 435
Оле тука още продължава сагата на зелените амазонки😆 Мислех, че нещо сме минали напред, ама явно няма да е скоро😀

Иначе за днешната игра. Значи на едните, ако загубят ги наказват с неизгодна позиция в следващата игра, а миналата седмица зелените трябваше да си заформят един експедитивен племенен съвет😆 Дааам, продукцията хич не си действа според нейния сценарий...ама хич😆

# 1 436
Да им имам и залозите.  Едните отлъчват човек от племето, другите най-много да не ядат кренвирши и луканка за няколко дни

# 1 437
Наби ми се в главата “Делвиса” от кралевския хроникьор в темата и така ще си остане.

# 1 438
  • София
Мартин се измори много след 1-ия курс.
Любо пък не е добре с плуването. Щом плува бруст е ясна работата...
Чука ще е решаващ, ама Любо си е с предимство.

# 1 439
Имам чувството, че участниците всеки път се чувстват задължени да залагат на бивши участници от лоялност. И по-често грешат.

Общи условия

Активация на акаунт