💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 329
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 500
Защо толкова държат зелените жени да стигнат "по-далеч" при положение, че някои от тях осъзнават, че няма как и посмъртно да спечелят играта тази година.
Какво ще  докаже и какво ще постигне, защото това което заявяват като цел във визитките са празни приказки.

Защото са на принципа "прецакай другарчето ( нищо, че е по-можещо от теб)" или "мамо, виж, че ме дават по телевизора". Дето казват хората - всеки се излага според възможностите си, а някои даже ги надхвърлят.
"Да им завиди" човек на златното покритие на самочувствието на пернатите птици.

Какво значи прецакай другарчето? Първо не са другарчета и второ всеки е сам за себе си в тази игра. От къде на къде някой ще се жертва за друг, защото оня бил по-добър.Ако на твоята работа дойде нов колега и е по-добър от теб ти ще напуснеш ли доброволно за да остане той на работа? Защото нали другарчето е по-можещо от теб.
😀😀😀Това няма как да стане, причината е, че сама съм си шеф. Хипотетично да приемем описаната ситуация - щом са взели нов колега, значи че е имало свободна позиция за точно такъв кадър. Аз няма да претендирам за неговото място, нито ще прецакам друг колега да напусне, заради евентуални  мои машинации.

Браво на Митко, щом и Кралев го е харесал и определя като най-подготвения. Пък и забавен бил, но ПР решиха да ни занимават с прашки и баници.

Ама какви машинации? Това е играта.Трябва да се номинират някой.Сигурен съм, че и ти на тяхно място нямаше да си тръгнеш, защото има по-добри в предаването.Ето като сам си си шеф, примерно кандидатстваш за някакъв проект.За същият проект кандидатства и някоя по-голяма фирма, по-добра според някои от теб.Ще си оттеглиш ли от проекта сама?Никакви машинации. Или ти, или конкуренцията.

# 1 501
Какво имаме дотук. Сякаш някакво засилване напоследък, но неуверено защото има и спадове

# 1 502
  • Stockholm
Доста евтин им излиза 6-ти сезон. Да не говорим колко спестиха  само от гладната седмица на Резиденцията  Joy

За сезон 7-ми да помислят за повече гладолечение, жилетки по 40 кг, само тройни варели, мешки, пълни  с 30 броя  пясъчни торбички по 2 кг и  на халките да се захващат с железни куки по 10 кг едната.

# 1 503
Един от малкото моменти на радост когато марто уцели с чука.
Нарочно го забавих малко че да се виждат по-добре физиономиите им.
Е това са истинските моменти.

Ама радост може да се извади по много начини. Няма нужда първо да умориш хората от глад, да им стъпчеш достойнството, че накрая да се радват на трохите които им подхвърляш.

По добре без тия "награди" другия сезон.
Не  може да ти набутват нещо дето не го искаш!!!  Ако ги питаха колцина от тях щяха да кажат айде да ходим на "награда" и колко щяха да предпочетат да си останат без риска този ден?

За мен щеше да е най-интересно щеше да е да им кажат 2 дни по-рано - можем да пуснем на трасе тия двамата - с имена, снимки, кой колко медали има. Ще залагате на тях.   Ако спечелите  ще ви дадем 5кг салам, 3 дини, 5 топло изпечени хляба и една кофичка нутела. Ако загубите, на следващата битка ще тръгнете с една минута след другите. И се започва гласуване да ходим ли на "награда" или да не ходим.

# 1 504
  • София
Очевидно е за мен защо трябваше червените да загубят. За, да имат другите две племена предимство на териториалната. Ясно е, че жени сами трудно ще победят в силова игра, каквато обичайно е териториалната. Така дават шанс на зелените. И не, това, че ми е ясно, не променя подкрепата ми към коалицията на жените, но продукцията е решила да не повтаря гаврата с женското племе от миналата година. Нищо, че тази година жените знаят, че най-вероятно ще са на брега - поемат си риска, а и Раду очевадно ще спомогне за което. Ако не друго бъдещи участници да са наясно - жените са там за допълнителен глас, за нищо друго. Няма как, невъзможно е жена да вземе дори капитанска битка - ако се случи е нагласено. Та жени с идея да демонстрират, че са силни, няма смисъл изобщо да кандидатстват. Само кифли и тип Мани 1 има защо.

# 1 505
Силвия вече пътува към къщата на Миряна
💀🧍‍♀️🔫🏃‍♀️

# 1 506
Миряна цялостно тия дни ми става все по-неприятна. Смотана и нахакана. Сигурно е в мен проблема, но не харесвам такива хора.

Стан милия явно вече е много крив, ама не му е виновен Елвиса. Не може другия ти вариант да е леко атлет на 20 години, и ти да избереш да заложиш на Мартин.

Все пак трябва да отбележа, че Елвис приятно ме изненада. Реално наистина си пролича, че се е готвил, защото за без малко далтонизъм можеше и да бие младока.

Раду е много смешен. Ако наистина саботира, ще е голям майтап. Принципно се забавлявам като виждам хората да се озлобят и да правят напук.

На мъжа ми му стана кофти за Караолис. Според него не е честно, че на някои хора им се дават втори шансове, докато други си отпадат директно. От друга страна е ясно, че като си голям стратег, трябва да играеш не само д умна социална игра, но и интересна. За да получиш облаги от продукцията, трябва да станеш и техен любимец. Каролис си цъкаше, но много не се чуваше.

Доскучават ми епизодите напоследък.

# 1 507

От къде на къде някой ще се жертва за друг, защото оня бил по-добър.Ако на твоята работа дойде нов колега и е по-добър от теб ти ще напуснеш ли доброволно за да остане той на работа? Защото нали другарчето е по-можещо от теб.
😀😀😀Това няма как да стане, причината е, че сама съм си шеф. Хипотетично да приемем описаната ситуация - щом са взели нов колега, значи че е имало свободна позиция за точно такъв кадър. Аз няма да претендирам за неговото място, нито ще прецакам друг колега да напусне, заради евентуални  мои машинации.

Браво на Митко, щом и Кралев го е харесал и определя като най-подготвения. Пък и забавен бил, но ПР решиха да ни занимават с прашки и баници.
[/quote]

Ама какви машинации? Това е играта.Трябва да се номинират някой.Сигурен съм, че и ти на тяхно място нямаше да си тръгнеш, защото има по-добри в предаването.Ето като сам си си шеф, примерно кандидатстваш за някакъв проект.За същият проект кандидатства и някоя по-голяма фирма, по-добра според някои от теб.Ще си оттеглиш ли от проекта сама?Никакви машинации. Или ти, или конкуренцията.
[/quote]

Примерът ти не е удачен и няма нищо общо с коментираната ситуация. Никой не казва да си ТРЪГНАТ, а да ходят на битки, нали за това са влезли във формата. Значи и ти не ги считаш достатъчно подготвени щом за теб отиване на битка е равнозначно на отпадaне. Не съм част от предаването 😀, но все пак ще обясня за последен път. Ако участвам в конкуренция с по-голяма фирма, ще се оградя с можещи и подготвени колеги и ще се боря за място под слънцето ( така да го кажа). Моето участие  в конкурса се равнява на ИЗЛИЗАНЕ НА БИТКА на някоя от жените. Няма да се откажа доброволно, но няма да се коалирам с някакви посредствени и да правя мръсни номера, само и само и другата фирма да загуби.
Всеки в игрите много или малко показва как би постъпил и в живота.

Елвиса така беше почервенял в лицето, че направо мислех, че ще получи удар. Защо предишни участници се подлагат на това!?

# 1 508
  • софия
Пак някакво подвеждащо промо.
Не вярвам Раду да саботира. Но ще нарежда още по-здраво момите и ще им скъса нервите. И моите също Joy

Драмата ще е при сините предполагам, затова и коментарът е на Гешев.

На блатото са четирима. Колко от тях ще влязат, двама? И двама отпадат?

Това ли ще е последната седмица с три племена? Не помня колко бяха предния сезон преди втора фаза... Thinking

# 1 509
  • Stockholm
Раду го дадоха как саботира, цопвайки в басейна и след това Анджела вадеше дървените трупи, а той седеше на пясъка.

От блатото излиза един и изхвърля един.

Следващата седмица е последната преди обединението.

# 1 510
  • софия
Тц, не вярвам аз. Раду е страшен мрънкалник популист ( в моите очи), но и ненадминат феърплей спортсмен и истински боец ( в неговите си). Ще се кефи ако момичетата се денят по трасето, но няма да саботира умишлено.
Да видим де...... Grinning

А за блатото, нали ще го  "затварят"  уж,  мислех, че до сливането само  ще стои, ама нещо не ми излиза бройката.....

# 1 511
Насила хубост не става. Когато някой е изгубил стимул да играе, трябва да му дадеш стимул (не заплахи!!!).
Ники Майонезата протегнат на тревата е един от любимите ми моменти на всички сезони, защото продукцията нямаше адекватен предварително премислен ход. А явно и следварително не е имала, за да го излъчи така както го видяхме.

# 1 512
Правилно саботира Раду, слабачките Анджи, Пелипенко и Виктория останаха, а Караолис си замина. Нали са много силни, нека се оправят ами.
Да, ако Караолис беше бутнал със себе си Павката щеше да е друго, ама гой не е такъв  подмолен човек.  Да, наивно беше да се откаже от лично предимство, за да се чуе Раду с близките си, но беше благородна постъпка. Абе добро е момчето, ама добротата няма място в ИВ.

# 1 513
Дори и без далтонизма Елвиса нямаше много шанс на пъзела. Та той беше пред топлинен удар, свършил курса отвсякъде. Що не му наденаха и една 20кг. жилетка и щеше да си остане в рова завинаги. Така се беше зачервил, че се притесних да не го убият тези. А червените май не са гледали миналия сезон, че заложиха на този куц кон.

# 1 514
  • Be realistic - plan for a miracle.
Кралев “много достойно се държал”, хаха. Когато човек е наяден, облечен, на лукса, в собствения си режим и задоволства е много лесно да нахлузиш маската на достойното държание. Когато сме гладни, уморени, изтормозени, изядени от комари и дразнени от нетипична обстановка - тогава маската се изхлузва и излиза истинското ни Аз. Този е поредното нарцистично човече възпитавано в “аз съм по-равен от другите” и съм сигурна, че от него са пропищявали и ще пропищяват хора тепърва още, просто няма да се чуе никога.

Общи условия

Активация на акаунт