Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 32 185
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Нямам търпение. Късмет на всички.

# 406
Днес ми отговориха на имейл, че сайта ще обновят след 20ти чак… явно ще се звъни.

# 407
Здравейте. Ако се обадим ще ни дадат ли отговор какво е решението? Моля ако някой е звънял вече да сподели?

# 408
Здравейте. Ако се обадим ще ни дадат ли отговор какво е решението? Моля ако някой е звънял вече да сподели?
Аз звънях току що, нямали информация все още

# 409
Аз звънях току що, нямали информация все още

Много ви благодаря.

# 410
Чакам за отговор от ЦАР , но след преглед имаT съмнения , че имам полип …
Това ще попречи ли на инвитро процедурата? Ако се премахне полипа възможно най-скоро, може ли на следващия месец да се направи инвитрото?
Благодаря ви.

# 411
Gergana6789, аз по време на стимулация се оказах с полип. Казаха ми, че ако е до 9мм, може да има трансфер. Не стигнах до трансфер, но веднага след първия цикъл, след стимулацията отидох да го махнат. Така препоръча моята докторка. След махането на полипа май се изчаква поне един цикъл, преди да се пристъпи към процедура, но не съм сигурна. При мен ще са минали два, три цикъла, защото чакам нова заповед.

# 412
Здравейте, моля да ми кажете като изпращате по еконт документите за финансирате заявявате че искате входящ номер или по друг начин го получавате.

# 413
Здравейте, момичета!
Днес писах имейл, за да попитам за статус на заявление подадено на 17.03 и вижте какъв отговор получих за обновяването на сайта.

# 414
Здравейте, момичета!
Днес писах имейл, за да попитам за статус на заявление подадено на 17.03 и вижте какъв отговор получих за обновяването на сайта.
Как така 22.05 (май) ?? Нещо са се объркали явно… върнете им с въпрос, много странно.

# 415
Ама и те отговарят по един типичен за държавна администрация и неясен начин. Актуализирането на сайта както виждаме не се случва в деня, в който започват да се получават заповедите. Миналия път актуализацията беше минимум седмица по-късно.

# 416
Честно казано съм разочарована как действат сега. Кандидатствах през 2022г за пръв път и тогава актуализираха сайта почти веднага след заседанието и изпращаха заповедите 10дни по-късно някъде. Сега докато обновят сайта, докато пратят заповедите. Изключително мудно и тромаво, а за повечето от нас всеки месец е от значение.
Ама и те отговарят по един типичен за държавна администрация и неясен начин. Актуализирането на сайта както виждаме не се случва в деня, в който започват да се получават заповедите. Миналия път актуализацията беше минимум седмица по-късно.

# 417
Честно казано съм разочарована как действат сега. Кандидатствах през 2022г за пръв път и тогава актуализираха сайта почти веднага след заседанието и изпращаха заповедите 10дни по-късно някъде. Сега докато обновят сайта, докато пратят заповедите. Изключително мудно и тромаво, а за повечето от нас всеки месец е от значение.

Не искам и не защитавам никой, но според мен това  нещо не зависи от 1 човек а от няколко и според мен затова има забавяне.. Имайте търпение и късмет на всички 🍀

# 418
Здравейте, момичета! На мен днес ми се обадиха и казаха, че искат още една спермограма. Казаха да я направим и да я отнесем или да в изпратим при нас. Това означава, че чакаме следващата конференция или ще се случат по-бързо нещата? Трябва ли да уведомя доктора или болницата, че ни искат още документи или няма нужда и това тях не ги касае? Звъняли ли са и на някой друг?

# 419
  • София
Доколкото знам се чака още месец, защото само лекарите от комисията могат да вземат решение, а те се събират веднъж месечно. Може да се консултирате и с клиниката да ви кажат защо според тях ви връщат, обикновено връщат при по-голямо разминаване между двете спермограми или да искат още една по Крюгер, но може и директно да изпратите. Щом ви искат още една, а не ви режат директно, ще ви одобрят, но ако ви е спешно, си е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт