Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 32 147
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Те са почти идентични двете спермограми. Нямам идея защо искат още една. Забравих да попитам и дали трябва да я направи на друго място или няма значение това. Иначе и двете, които предоставихме са по Крюгер - едната е от Щерев, а другата от Доверие.
Доколкото знам се чака още месец, защото само лекарите от комисията могат да вземат решение, а те се събират веднъж месечно. Може да се консултирате и с клиниката да ви кажат защо според тях ви връщат, обикновено връщат при по-голямо разминаване между двете спермограми или да искат още една по Крюгер, но може и директно да изпратите. Щом ви искат още една, а не ви режат директно, ще ви одобрят, но ако ви е спешно, си е неприятно.

# 421
  • София
Някой скоро написа, че са зачестили да искат трета, трябва да казват причината, все пак вие как да гадаете и да не се мотаете излишно. При нас примерно се качиха показателите с 1% след витамини, но като човек има ясни параметри, знае и пуснахме още една направо, която вече покриваше изискванията.

# 422
Ами то това с витамините е временно. Проблемът е че докато чакахме отговор и моят мъж почна да пие едни добавки и се чудя дали сега няма да повишат показателите на анализа. Но това се оказва, че е за много кратък период и не ни помогна за успех по естествен път. Просто говорихме с доктора и той каза за всеки случай да ги пие, като не очаквахме да искат трета спермограма. По телефона жената ми поиска имейл, но така и не разбрах защо, тъй като бях на работа и не можех да говоря спокойно, а още нямам имейл от тях. Някой ако знае ще съм благодарна да каже какво да очаквам да ми изпрати.
Някой скоро написа, че са зачестили да искат трета, трябва да казват причината, все пак вие как да гадаете и да не се мотаете излишно. При нас примерно се качиха показателите с 1% след витамини, но като човек има ясни параметри, знае и пуснахме още една направо, която вече покриваше изискванията.

# 423
Моля ако някой е звънял вече да сподели?

# 424
Моля ако някой е звънял вече да сподели?
Аз мисля, че по празниците няма кой да вдигне и не работят. Отговор се надявам и аз вече да имат утре, защото се замотаха нещата и с почивните дни. Ако някой получи инфо по електронен път утре нека даде знак

# 425
Здравейте, някой знае ли ако не излязат днес резултатите от заседанието дали мога да започна стимулация днес/ утре или задължително трябва да имам получена заповедта. За 1-2 дни може да се отложат нещата с 1месец Sad

# 426
Мисля, че трябва освен да си изчакате решението, трябва да изчакате да получите физическото решение и да го занесете в клиниката. Само тогава може да се започне, поне аз така знам. Някой да ме поправи ако греша.

Здравейте, някой знае ли ако не излязат днес резултатите от заседанието дали мога да започна стимулация днес/ утре или задължително трябва да имам получена заповедта. За 1-2 дни може да се отложат нещата с 1месец Sad

# 427
Задължително трябва да имате заповедта. Въоръжате се с търпение. Ще има такива ситуации по пътя.

# 428
аз съм заявила да си го взема лично от центъра по хигиена, така, че само да кажат, че са излезли и отивам Grinning

# 429
Писах им мейл тази сутрин, утре ми престои ЗЕТ и се надявам заповедите да излязат днес. Аз съм заявила електронно получаване с КЕП. Някой има ли отговор вече?

# 430
И аз съм заявила с електронно получаване. Не съм получила нищо.

# 431
Току що получих електронно заповед. Започнали са да ги изпращат, така че които от вас са избрали от място и ви е спешно за днес/утре - обадете им се или отидете там да ги помолите да ви я дадат.
Успех на всички! ❤️

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 11:43 от _snowflake_

# 432
И аз току що получих електронно.
Успех на всички!

# 433
Аз също получих електронно! Успех, момичета!

# 434
Аз звънях и ми казаха, че не могат по телефона да ми дадат информация… сайта щял да бъде обновен до края на деня.

Общи условия

Активация на акаунт