Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 33 461
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Вчера пуснах ново амх и с него оформихме документите. Предното ми беше от януари и нямаше да стане с него. Ако бяха минали по-малко от 6м, не знам дали щяха да искат амх.

# 736
Lubanik, а СГ защо ви искаха? Вие май не бяхте с МФ, а даже и с такъв не искат нова, а само становище от уролог. За другите неща явно всяка клиника има различни изисквания.
Иначе аз звънях даже в ЦАР да питам какво ще искат те за новото кандидатстване от старата клиника и ми казаха, че самият ЦАР си иска само АМХ и становището, а останалите неща епикризи и т.н. ги искат от самата клиника за тях си т.к.
За личните карти само ни питаха дали са същите като при предния опит.
Аз не знам все още дали сме одобрени де, но в клиниката ме увериха, че това е достатъчно.

# 737
С неизяснен фактор сме. Предния път изпращахме протоколи от 4инсеминации, СГ, амх.
Така ми казаха днес. Даже се наложи да ходя до другата клиника за подпис и печат на СГ. Би било тъпо да ме разкарват напразно, ако е била само за тях! Няколко часа си утрепах с това. Резултатът от чхг не го искаха с подпис и печат. Сигурно искат да се вържат, че всичко са подали? 🤷♀

Вчера с док не очаквахме амх да излезе повече от 0.5, защото се видя един фоликул. Дори каза, че нямало смисъл да пускам този месец, по-добре следващия. Но аз исках да видя колко е. И като видях, че е минал заветната граница от 0.5, веднага се задействах да оформя и подам всичко. Въобще не съм се сетила да звъня в ЦАР.

# 738
  • Sofia
С неизяснен фактор сме. Предния път изпращахме протоколи от 4инсеминации, СГ, амх.
Така ми казаха днес. Даже се наложи да ходя до другата клиника за подпис и печат на СГ. Би било тъпо да ме разкарват напразно, ако е била само за тях! Няколко часа си утрепах с това. Резултатът от чхг не го искаха с подпис и печат. Сигурно искат да се вържат, че всичко са подали? 🤷♀

Вчера с док не очаквахме амх да излезе повече от 0.5, защото се видя един фоликул. Дори каза, че нямало смисъл да пускам този месец, по-добре следващия. Но аз исках да видя колко е. И като видях, че е минал заветната граница от 0.5, веднага се задействах да оформя и подам всичко. Въобще не съм се сетила да звъня в ЦАР.

На мен нито от болницата, нито ЦАР са ми искали резултат от ЧХГ, от 1вият ни опит. Бях го пускала в друга лаборатория, но не го бяха прикачили. Имаме заповед и сме одобрени за финансиране, така че не е задължително това.

# 739
Здравейте! Някой знае ли до колко часа работят в ЦАР момичетата, при които се подават документите? Спомням си, че информацията в интернет не беше актуална.

# 740
Вчера пуснах ново амх и с него оформихме документите. Предното ми беше от януари и нямаше да стане с него. Ако бяха минали по-малко от 6м, не знам дали щяха да искат амх.
С колко Ви е паднало след стимулацията?
Аз го мерих няколко месеца след първата стимулация и от 0,58 беше станало 0,57, но второто изследване е в Рамус, там уж е леко завишено, та не знам реално колко е паднало. След втората стимулация не смея изобщо да го изследвам ..

# 741
Не мога да го определя като паднало, особено на фона на броя антрални. Като цяло амх зависи от броя антрални фоликули в съответния месец. Даже док се изрази, че амх ми излизало завишено спрямо реалната картина. (Да отбележа, че най-после успях да си вкарам витамин Д в оптимална стойност).
Сега проверих, че е бил 0.88 през януари със 7-8АФ. Преди това ми е бил 0.7. Сега с 1АФ е 0.6. Не го отчитам като спад, варира си месец за месец.
Щастлива съм, че не отложих изследването и поне с новото кандидатстване няма да губим ценно време!

Общи условия

Активация на акаунт