Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 303
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Тук най-отдолу има един линк за изтегляне на заявление: https://shterevhospital.com/polezna-informaciya/izdavane-na-epikriza Попъвате го и го пращате на имейла, написан в същата страница, ще получите потвърждение за получена заявка. След това чакате. Аз си исках една документация (не епикризи) от преди 3 години, чаках около месец. Обясниха ми, че били в архив и отнемало време да ги намерят, после си ги взех срещу подпис от регистратура.
Успех!

# 91
Много, много благодаря! Нямах представа за тази система! Мислех да ходя на място да се моля и разправям, а то нямало нужда

Тук най-отдолу има един линк за изтегляне на заявление: https://shterevhospital.com/polezna-informaciya/izdavane-na-epikriza Попъвате го и го пращате на имейла, написан в същата страница, ще получите потвърждение за получена заявка. След това чакате. Аз си исках една документация (не епикризи) от преди 3 години, чаках около месец. Обясниха ми, че били в архив и отнемало време да ги намерят, после си ги взех срещу подпис от регистратура.
Успех!

# 92
Здравейте, някой има ли новини от фонда? 😊

# 93
Аз лично всеки ден гледам поне по 100 пъти и нищо. По нагоре четох че щели да обновят сайта до 20то число този месец.

# 94
И аз проверявам по сто пъти на деня ,все се надявах да е преди 20 ,но явно ....

# 95
Явно ще си е на 20 число.

# 96
  • София
Здравейте,
Днес получих моята заповед чрез Системата за сигурно електронно връчване. Още когато входирах документите, дамата ми каза да очаквам решение между 15-ти и 20-ти този месец.

# 97
Аз сега получих съобщение от Еконт и утре заповедта ще е при мен. Успех, момичета! Simple Smile

# 98
Получих от Еконт че е приета пратка от центъра за мен . Като отворя сайта и си видя статуса обаче не пише че е одобрено. Какво трябва да пише

# 99
Сайтът не е обновен, пише, че данните са актуални към 1.11 - затова там не ти излиза одобрението. Утре ще си получиш заповедта, което е важното.

# 100
Аз вече не знам да се смея ли, да плача ли. Отново сме с липсващ документ. Вече не знам за кой път ... уж клиниката ни подават документите и все нещо не им е наред. Отново ще чакаме, изморих се психически само от чакане.

# 101
Здравей,
Помня те от миналато заседание на ЦАР, което се забави доста и чакахме с нетърпение, често пишехме във форума и се надявахме на информация.
Защо така се получава с вашите документи? Можете ли да прегледате документите и да ги обсъдите с лекаря си или с администрацията на клиниката, преди да ги изпратят? Можете ли да поговорите с тях?
Така наистина е страшно изморително.
Аз вече не знам да се смея ли, да плача ли. Отново сме с липсващ документ. Вече не знам за кой път ... уж клиниката ни подават документите и все нещо не им е наред. Отново ще чакаме, изморих се психически само от чакане.

# 102
Здравейте Yordanova35, много несериозно е това от страна на клинката, защото те би трябвало да знаят най-добре.

Ако е опция, по принцип ЦАР приемат документи и на място в Сградата на центъра по хигиена са, ет. 11, не помня в кой кабинет приемаха обаче. Много са любезни, на място ще ви прегледат документите и ще ви кажат ако нещо липсва.

# 103
  • София
Би било полезно да се пише и какво е липсвало, за да се избегне при четящите тук.

Миналият месец помня, че не беше липсващ документ, а не бяха харесали становището от уролога, не пишело, че се препоръчва инвитро, а сега какъв е проблемът?

# 104
Би било полезно да се пише и какво е липсвало, за да се избегне при четящите тук.

Миналият месец помня, че не беше липсващ документ, а не бяха харесали становището от уролога, не пишело, че се препоръчва инвитро, а сега какъв е проблемът?
Здравейте, точно така. Миналия месец беше проблем становището на уролога, че не пишело, че ни праща към ин витро процедура. Този месец им липсва следното " хистологичен резултат на биопсичния материал, взет при извършената клиновидна резекция на тестис и епидидим на партньора Ви  .... ", тази сутрин клиника го пратиха към ЦАР, но трябва да чакаме заседание декември. Всичко е много хубаво, но откъде да съм сигурна, че и тогава няма да им липсва нещо. Говорих с клиниката, попитах защо така става, отговора беше " правим всичко, което искат " и толкова. Безброй пъти днес говорих и с репродуктивния и той беше безкрайно учуден " защо са се заяли ", накрая с мъжът ми не ни издържаха нервите и взехме решението да си платим процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт