Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 299
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Когато ви искат допълнителни документи, информират ли ви по телефона или чакате обновяването на сайта?
Не се сдържах и току-що им се обадих да попитам дали вече разполагат с по-конкретна информация кога ще бъде обновен сайта. Отговориха ми - до края на другата седмица Satisfied Аз ще припадна дотогова!
 При нас за липсващи документи, които изискваше комисията, не са звънели по телефона, а пратиха мейл до мен с копие до клиниката ни, която ни движи документите. Миналата седмица от центъра ми звъннаха, за да ми кажат, че на едното приложение им липсва нещо, което дописах, сканирах им го и го пратих. Уж сега всичко е ок, ако и комисията са на това мнение, ще вдигна банкет. Много е тегаво с това чакане и аз проверявам всеки божи ден, по 1000 пъти, как не им блокира сайта, не знам. Обикновенно около 15 - 16 то число вече са обновили информацията. Но по телефона колкото и както да ги питате, нищо не казват. Изпробвано ... няколко пъти 🤣

Моите очаквания са, че до края на другата седмица ще изпратят заповедите. На мен на няколко пъти ми казаха, че около 15-то число ще е обновен сайтът и до 20-ти ще ги изпратят.

След това идват празници/отпуски и не мисля, че толкова много ще се бавят, защото вече ще дойде 2025г Simple Smile. Очакванията ми са петък-понеделник да е обновен сайтът.

# 136
Идвам да споделя, че току що си получих заповедта чрез Системата за сигурно електронно връчване.

# 137
Идвам да споделя, че току що си получих заповедта чрез Системата за сигурно електронно връчване.

Поздравления! Късмет!

# 138
Благодаря! Hug Ще имам нужда от огромна доза късмет. Grinning Аз така или иначе следващ опит ще стартирам догодина. Написах го за тези, които писаха, че обновяват сайта постоянно, да знаят че се приключва вече с чакането.

# 139
Мерси много Minnie, аз даже сега си отворих пощата, да видя дали нямам мейл, че нещо не ми е ок по документите. Е, нямам Grinning

# 140
Minnie.Mouse Кой е твоят входящ номер?

Благодаря! Hug Ще имам нужда от огромна доза късмет. Grinning Аз така или иначе следващ опит ще стартирам догодина. Написах го за тези, които писаха, че обновяват сайта постоянно, да знаят че се приключва вече с чакането.

# 141
77324, WitherWings.

Elvira, ти чрез Системата за сигурно електронно връчване ли избра да получиш заповедта?

# 142
Моят е 77032. Аз съм отбелязала получаване чрез куриер. Дано скоро да пристигне. 🍀

77324, WitherWings.

Elvira, ти чрез Системата за сигурно електронно връчване ли избра да получиш заповедта?

# 143
Здравейте, моят номер е 77153 и съм заявила получаване на заповедта на място. Когато обновят сайта, дали веднага мога да отида да си я получа, ако имам издадена такава? Другият ми въпрос е, когато отказват финансиране, дали вече трябваше да са ме уведомили?

# 144
[/quote]

Не, за съжаление, имам ел. подпис и съм регистрирана, но реших, че ще стане по-бързо ако отбележа "на място", е сгрешила съм явно.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 11:11 от ElvirA DarK

# 145
Здравейте, как пращат резултатите, ако съм избрала "куриер"? До колко дена?

Попринцип карат по ред на входящите номера.

Ох и това е много относително. Ние подадохме септември, още ни мъчат с липсващи неща и все сме със статус " допълване на мед. Документация ", бяхме се отказали от фонда, но заради завишен пролактин при мен, мооооже и да изчакаме заповед, ако този месец всичко им е ок. Та ... мисълта ми беше, че на заседанието октомври, имаше момичета вече получили заповеди, по куриер с по - високи вх. Номера, а тези с по - ниски нямаха. Не знам какъв е " алгоритъма " на изпращане, но помня, че центъра се бяха оправдали с нещо от сорта на " не зависи от нас, а от куриерите " .

Да, реално зависи от куриерите, но знам че ги изпращат по входящи номера. Като цяло е все тая, защото всеки ще си получи заповедта и последния ден да е пак ще я получи.

# 146
Момичета, сайта е обновен, проверете си статуса 😊😊😊

# 147

Ура! Най-накрая! Късмет на всички ни! Nature Star2

# 148

Ние сме одобрени, дано всички имат късмет! ❤️

# 149