Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 279
  • 763
  •   2
Отговори
# 120
Съгласна съм с вас , но все пак да се ориентирам. Процента си е процент , разбира се са важни и броя случаи. Започнах да чета , явно ще е дълга процедура. Hug

И още един въпрос , за колко време излиза заповед?

Това също е относително. Зависи кога си подадете документите. Дали ще влязат на заседанието в текущия месец или ще останат за следващото. Както и дали са Ви добре документите, ако не са или липсва нещо, ще Ви връщат докато всичко не е ок.

# 121
Здравейте! Бякой знае ли кога ще е заседанието този месец?

# 122

Здравейте! Предполагам, че ще се състои следващата седмица, защото казаха да следим сайта от 16-и нататък.

# 123

Здравейте! Предполагам, че ще се състои следващата седмица, защото казаха да следим сайта от 16-и нататък.

Заседанието е минало, звъняха ми преди малко. До средата на месеца ще обновят сайта.

# 124
Здравейте, как пращат резултатите, ако съм избрала "куриер"? До колко дена?

# 125

Здравейте! Аз бях отбелязала с куриер, изпратиха ми заповедта с Еконт, не знам колко точно се забави, защото още не бяха обновили сайта и статуса, но получих имейл от Еконт, когато я изпратиха. Simple Smile

# 126

Попринцип карат по ред на входящите номера.

# 127
Проверих на сайта, заявлението ми е от 22 ноември и е със статус "прието". Това какво означава? Още не са ги въвели?

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 14:40 от shadowpanda

# 128
Проверих на сайта, заявлението ми е от 22.11 ноември и е със статус "прието". Това какво означава? Още не са ги въвели?

Не са ги въвели. Аз полудях вече от нерви. По цял ден им влизам в сайта.

# 129

Попринцип карат по ред на входящите номера.

Ох и това е много относително. Ние подадохме септември, още ни мъчат с липсващи неща и все сме със статус " допълване на мед. Документация ", бяхме се отказали от фонда, но заради завишен пролактин при мен, мооооже и да изчакаме заповед, ако този месец всичко им е ок. Та ... мисълта ми беше, че на заседанието октомври, имаше момичета вече получили заповеди, по куриер с по - високи вх. Номера, а тези с по - ниски нямаха. Не знам какъв е " алгоритъма " на изпращане, но помня, че центъра се бяха оправдали с нещо от сорта на " не зависи от нас, а от куриерите " .

# 130
Здравейте! Когато ви искат допълнителни документи, информират ли ви по телефона или чакате обновяването на сайта?
Не се сдържах и току-що им се обадих да попитам дали вече разполагат с по-конкретна информация кога ще бъде обновен сайта. Отговориха ми - до края на другата седмица Satisfied Аз ще припадна дотогова!

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 15:10 от Carica Papaya

# 131
Може да звъннете и да попитате до кой входящ номер са разгледали на заседанието. Някакъв ориентир е все пак. Октомври до 10 дни след заседанието заповедите бяха изпратени.

# 132
Здравейте! Когато ви искат допълнителни документи, информират ли ви по телефона или чакате обновяването на сайта?
Не се сдържах и току-що им се обадих да попитам дали вече разполагат с по-конкретна информация кога ще бъде обновен сайта. Отговориха ми - до края на другата седмица Satisfied Аз ще припадна дотогова!
 При нас за липсващи документи, които изискваше комисията, не са звънели по телефона, а пратиха мейл до мен с копие до клиниката ни, която ни движи документите. Миналата седмица от центъра ми звъннаха, за да ми кажат, че на едното приложение им липсва нещо, което дописах, сканирах им го и го пратих. Уж сега всичко е ок, ако и комисията са на това мнение, ще вдигна банкет. Много е тегаво с това чакане и аз проверявам всеки божи ден, по 1000 пъти, как не им блокира сайта, не знам. Обикновенно около 15 - 16 то число вече са обновили информацията. Но по телефона колкото и както да ги питате, нищо не казват. Изпробвано ... няколко пъти 🤣

# 133
 При нас за липсващи документи, които изискваше комисията, не са звънели по телефона, а пратиха мейл до мен с копие до клиниката ни, която ни движи документите. Миналата седмица от центъра ми звъннаха, за да ми кажат, че на едното приложение им липсва нещо, което дописах, сканирах им го и го пратих. Уж сега всичко е ок, ако и комисията са на това мнение, ще вдигна банкет. Много е тегаво с това чакане и аз проверявам всеки божи ден, по 1000 пъти, как не им блокира сайта, не знам. Обикновенно около 15 - 16 то число вече са обновили информацията. Но по телефона колкото и както да ги питате, нищо не казват. Изпробвано ... няколко пъти 🤣

Благодаря! Значи, чакаме. 😀

# 134
Момичета, имахме издадева заповед на естествен цикъл, от която направихме само 1 опит, тъй като мъжът ми започна несъвмесгимо лечение, което скоро приключва. Но заповедта изтича. Знаете ли При това положение дали можем да кандидатстваме за нова заповед пред ЦАР?

Общи условия

Активация на акаунт