Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 238
  • 763
  •   2
Отговори
# 180
Ще има заседание и Януари, не е минало още.
Момичета, някой сменял заповед, дали мога от нета да изтегля документи и да ги пратя директно към фонда, за да не губя време.

# 181
На сайта им пише, че всеки месец има заседание и се разглеждат всички молби приети от предишното заседание до текущото. Предполагам, че е вярно.
https://www.cfar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 182
На сайта им пише, че всеки месец има заседание и се разглеждат всички молби приети от предишното заседание до текущото. Предполагам, че е вярно.
https://www.cfar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D … 0%B0%D0%BD%D0%B5/
Да. Този месец би трябвало да разглеждат молбите получени преди последното обновяване на сайта.

# 183
Здравейте. Документите ни са приети на 19.12, имаме входящ номер и статуса е “прието заявление”. Има ли някакъв шанс да мине заседанието и да получим заповед до края на месеца?

# 184
Здравейте. Документите ни са приети на 19.12, имаме входящ номер и статуса е “прието заявление”. Има ли някакъв шанс да мине заседанието и да получим заповед до края на месеца?

Здравейте,
ние си подадохме документите лично в ЦАР на 06.01 и казаха, след 20ти да проверяваме в сайта, но за получаване в оригинал не знам дали ще е до края на месеца.

# 185
Ще ги получите до края на месеца, щом сте подали предния месец. Вземете си входящия номер от клиниката и проверявайте на сайта. На сайта пише, че са въведени заявления подадени до 3 януари.
https://www.cfar.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%ba%d … 1%83%d1%81%d0%b0/

# 186
Благодаря ви за отговора. Имам вече входящ номер, но от клиниката ми казаха, че може да мине още месец докато ни одобрят и затова се чудих дали до края на този има шанс да получим заповед, за да започнем февруари.

# 187
Здравейте, момичета! Включвам се и аз в темата на “чакащите” .. Заявлението го подадох на 11.12 и ми се иска да знам колко време горе/долу се чака решението? Simple Smile

# 188
По принцип до към 20то число горе долу трябва да мине заседанието и след това разпращат заповедите. Най-бързо става взимането на заповедта от място, но то се заявява предварително при подаване на документи.

Ако много бързате и сте в София им звъннете да го променят на взимане от място. Аз така направих последния път, защото се притеснявах да не изтървем началото на цикъла и съответно месеца.

# 189
Бързо става и чрез Системата за сигурно електронно връчване. Може да се ползва с ПИК на НАП, ПИК на НОИ и КЕП. Три заповеди имам до сега и съм ги получавала на 15то или 16то число на месеца. Предвид че всеки месец има заседания, за около месец и половина максимум имате заповед.

# 190
Момичета,имам въпрос към по-запознатите.Имам едно ин витро и сега искам да сменя клиниката,освен амх,протокол от ин витрото и копие от заповедта,друго ще трябва ли?

# 191
Моника, и аз сменям клинката, но документите ми ги подготвиха от новата клиника. Утре ще получа документите, за да попълня каквото е необходимо и да ги разпиша  и ще ти пиша какво има в комплекта.

Към всички останали момичета, днес звънях в ЦАР, дамата любезно ми обясни, че още подновяват договорите с клиниките и заседанието ще е към края на месеца.
Успех на всички!

# 192
Здравейте, през м. Декември кандидатствах за фонда (чрез репродуктивната клиника).
В системата обаче все още пише прието заявление. Отдолу пък пише, че подадените след 3.01 не са въведени в сайта и са със статут "прието заявление".

Аз съм подала Декември, а статута ми е "прието заявление"???
Така ли трябва да бъде или е някаква грешка?

# 193
  • София
Така е, като мине заседанието, което е веднъж месечно и обновят сайта, ще пише "издадена заповед" или отхвърляне. Дават заповед на всеки, който отговаря на критериите.

# 194
Здравейте,
заседанието е минало, но казаха да търсиминформация на сайта след 25.01 (тогава ще го обновяват).. а дали знаете след колко време ще го получим в оригинал, тъй като ми се иска на 06.02 да отида на преглед и да зпочнем процедура, но знам, че бавно пристигат.. и дали има възможност да си я вземе в оригинал на място след като вече сме предоставили друг адрес Thinking

Общи условия

Активация на акаунт