Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 406
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 560
В ЗР- олиото 100мл. на Марокан е 58лв. >>обаче в еМаг е wow оферта и е 38лв.

# 1 561
  • Beyond the stars
Не споделям общия възторг от мултифункционалния крем на Olioseta, но пък протеиновия филър ми е много добър. Та сега си харесах една филър маска и се чудя за ей тези ампули https://zlatnaribka.com/collections/olioseta-filler/products/kut … fluid-10-br-15-ml
Ох, след две поръчки от barecare подаръците за Коледа от черен петък ще са си предимно за мен.

# 1 562
Еййййй мохито никакви ги няма.. дали изобщо ще направят нещо?

# 1 563
Последните пъти като съм писала на Емаг, отговорите са някакви темплейтни и не са от истински човек. Аз съм ги зачеркнала, заради нелоялните им практики. Имам жалба срещу тях в КЗП от началото на годината и още нямам отговор от КЗП.
Да, чатбот е, но когато той не може да помогне те свързват с човек, не се отказвайте!  😁
Не прочете ли до край. Дори и жалба в КЗП не помогна.

# 1 564
  • софия
Много съм доволна от Рибката! Заредих стабилно и имат отлично обслужване (набълбуках 3 поръчки, които реших да събера и бяха много мили).

# 1 565
# 1 566
Аз пропускам Златна рибка. Те цените им станали като за златни коси.
В букинг ми излезе съобщение за хотели с промоция за ЧП.

# 1 567
  • Варна
Препоръчайте ми машинка за бръснене (и още нещо) Satisfied за 16 годишен младеж

# 1 568
И аз пропускам рибите. Намерих си продуктите в Амазон на по-ниски цени и без черен петък.

# 1 569
  • Варна
Препоръчайте ми машинка за бръснене (и още нещо) Satisfied за 16 годишен младеж
С ръце и крака Филипс One Blade 360. Моето е на 13 и я ползва от година/мишници и интим/. Никакъв шанс за порязване няма.

# 1 570
  • софия
За бръснене препоръчвам по отзиви на мъжа ми и мои (кожата му става много мека и гладка след бръснене, по-бавно расте четината) продукти на proraso.

# 1 571
Аз си поръчах от ЗР Lola from Rio да изпробвам за първи път.

# 1 572
Аз поръчах само боя от Рибата, с много скромни отстъпки са на този черен петък...7 продукта с намаление 70%...не знам кой ще се възползва ....Най- употребяваните марки с 30%, което може да се намерят почти целогодишно, очаквах повече да ги намалят....

# 1 573
В Златна рибка много неща ги пускат на намаление периодично през годината или се намират в други сайтове на сходни цени, затова според мен няма смисъл от презапасяване. Може би най-много си струва за бои за коса, например. И наистина последно време постоянно им се качват цените. Въпросната маска на L'alga (250 гр) преди на редовна цена струваше, колкото сега след намаление.

# 1 574

Общи условия

Активация на акаунт