Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 804
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 055
Има везни, на които можеш да теглиш в различни мерни единици. Wink

# 2 056
Милилитрите са мярка за обем, не за тегло. Simple Smile

# 2 057
На The Mall не ми се зарежда пълният списък, и при вяс ли е така?

# 2 058
Black Friday в Estil!
21.11.2024
Намаление от 20% на всички стоки в магазина на 29, 30 ноември и 01 декември в магазин Estil!

От сайта на МОЛ Пловдив го намерих, но се надявам да бъде и онлайн като миналата година.

# 2 059
  • Melmak
Получих днес поръчката от barecare, пусната на 20.11. Не ми беше спешна, но я чаках с нетърпение. Обичам мостри и подаръци. Добре я бяха опаковали с изключение на смачканата кутия, която вероятно спиди са наранили. Продуктите си бяха ок вътре.

Получих поръчката и от елинор, пусната на 20.11 или на 21.11. Всичко е точно, зарадвах мм с нов парфюм.

Снощи късно пуснах поръчка от Гален. Обичам да пазарувам там, защото цените са добри и често бият и ремедиум. Смейте ми се, но поръчах и домакински неща като разни хартия за печене и подобни, че ми се видя изгодно. Получих известие, че утре ще е при мен.

# 2 060
Видео ли искаш? Темата за това ли е?
Има везни, на които можеш да теглиш в различни мерни единици. Wink
🙈😂🙈
Леле.....😲😲😲 Не може да е истина!
🙈🙈🙈🤐🤐🤐🙉🙉🙉
Пп. Моята везна е от обикновените и тия гимнастики не ги може 🙃 Тя и твоята не ги може, но ти не го знаеш...за съжаление.

# 2 061
  • 🌊
Невероятната възможност да мери мл има везна от Лидл за 5.99, който иска да види осмото чудо на света да заповяда там. Сменя 4 мерни единици.

Иначе моя отчет:
Ампули от Гален с 30% намаление
Чорапи на Пирин Хил с 20%
Таблет за дядо ми от Озон
Малко дрехи от Абаут Ю, за които разказах в темата.

Orsay Black Friday стартира тази вечер от полунощ. Ще ги погледна и тях, преди време правиха красиви дрехи, последно обаче имаха доста грозновати модели.

# 2 062
  • Варна
В Златна рибка как става връщането? Поръчах от маската с алгае. Струва ми се, че не е нова. Вътре количеството е наполовина. Някой който я е поръчал, може ли да каже как е при него.
Да, малко е количеството на маската,100 мл.
62 лв никога не биха дала,честно казано за толкова количество...но си е добра маската ,спор няма  Simple Smile
Само че,миризмата е доста силна за мен.
Скрит текст:

# 2 063
На мен ми се вижда нормално количеството на маската.. какво очаквате и капачката ли да бъде пълна?

# 2 064
Невероятната възможност да мери мл има везна от Лидл за 5.99, който иска да види осмото чудо на света да заповяда там. Сменя 4 мерни единици.

Хора, излагате се. Няколко пъти ви казахме, че везна мл не може да мери. Това е вярно само за водата и то чиста вода, където 1 гр е равно на 1 мл. За никое друго вещество това не е вярно.

# 2 065
  • 🌊

Хора, излагате се. Няколко пъти ви казахме, че везна мл не може да мери. Това е вярно само за водата и то чиста вода, където 1 гр е равно на 1 мл. За никое друго вещество това не е вярно.
Лидл се излагат, goldish, Лидл. Ние просто им купуваме продуктите с функциите, които те са отбелязали.
Сега нарочно премерих, понеже е важен научен въпрос и 210 мл в мерителната кана си ги засече точно.

# 2 066
И за мен е нормално количеството на маската на снимката, никога не е пълна до ръба, но и не е наполовина, очевидно.

# 2 067
  • Тра-ла-ла
На мен ми се вижда нормално количеството на маската.. какво очаквате и капачката ли да бъде пълна?
Някои маски за коса или лице са пълни догоре или до защитното капаче. Просто L’Alga не са направили подходящи опаковки и оставят впечатление, че липсва количество. При моят шампоан още повече се вижда празното и първата ми асоциация беше, че липсва количество.

# 2 068
Тъй де, аз изначално тръгнах от относителното тегло, но или не е ясно какво значи или не се чете.
И не, не е важен научен въпрос, а нещо съвсем елементарно. Която и везна да тегли в ml, по подразбиране е ясно, че се отнася само и единствено за вода, а тук се теглят шампоани и маски /в  ml/.
Типична черта на българина е да мисли, че е прецакан! Сигурно някой ще си направи труда да си скапе реномето за 2 супени лъжици продукт.
goldish, благодаря, че си го написала.
 Дано модератор да измете  че да не останат отговорите на великия въпрос в архив.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 23:45 от •mimoza•

# 2 069
Някой да е срещал мъжки  ватирани карго паналони?
Много са зле с описанията на продуктите...

Общи условия

Активация на акаунт