Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 883
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 375
  • там, където ми харесва
Изчетох до тук всичко , но нищо не казвате за чп за технополис, зора и техномаркет. Те и не казват де, питах един служител в технополис , но не ми каза. В техномаркет една служителка ми каза за тях , че ще са на 15-ти.Аз щакам за пералня тях. Емаг също го чакам за смарт часовник.

# 376
За Санте специално това намаление за ЧРД си е чист маркетингов трик.
Ние винаги резервираме там двуспален апартамент. Отворих да погледна цената за май - 659 лв. с 35 % намаление /уж от 1059 лв./, отварям за юли - отново 659 лв. без никакво намаление... /това 1059 лв. не фигурира като редовна цена изобщо/...🤔

# 377
  • На морето!
От Нотино ми продадоха неоригинален продукт за коса, естествено с 30% по-евтин отколкото в Дълглас и Рибката, но менте.

Аз смарт ТВ ще дебна и тоалетка за гримиране за Коледа.

# 378
  • София
Някой да има идея къде да дебна за котешка катерушка/драскалка? Търся нещо по-големичко понеже котките са три
Миналата година купих много намалена от Емаг. Май намалението беше 70% или нещо подобно.

Ето тази беше за 60-65 лв - https://www.emag.bg/katerushka-za-kotki-mellow-didi-55x55x120-sm … 787/pd/D8D842BBM/

# 379
  • 🌊
https://gymbeam.bg/black-friday
Дават отстъпка до 80%, сега ми излезе реклама

# 380
Как разбрахте, че продукта е менте?

От Нотино ми продадоха неоригинален продукт за коса, естествено с 30% по-евтин отколкото в Дълглас и Рибката, но менте.

Аз смарт ТВ ще дебна и тоалетка за гримиране за Коледа.

# 381
  • sofia
Момичета, до кога е намалението във Fashion days? 🌷

# 382
  • Beyond the stars
Изчетох до тук всичко , но нищо не казвате за чп за технополис, зора и техномаркет. Те и не казват де, питах един служител в технополис , но не ми каза. В техномаркет една служителка ми каза за тях , че ще са на 15-ти.Аз щакам за пералня тях. Емаг също го чакам за смарт часовник.

Обикновено са заедно .. при Зора съм забелязала, че е повече време - три дни примерно. В Зора и Техномаркет е на конкретни продукти, в Технополис имам спомен за 10% на всичко.
За пералня - Техномикс може да проверите, ние от тях взехме покрай черен петък и цената беше най-ок.
Техмарт също може да проверите.

# 383
https://gymbeam.bg/black-friday
Дават отстъпка до 80%, сега ми излезе реклама

Много са лоши тез.
През няколко дни добавят нови артикули и примерно аз съм поръчала вече (доставката е платена). Пускат нещо, което ми трябва, пак плащам доставка. После пак така и то реално намалението се губи в доставките.
 Смисъл че не са публикувани всички намалени артикули накуп, а през няколко дни добавят още.

# 384
Дали някой знае дали ще има намаление в Косара?

# 385
Здравейте, случайно да знаете кога Sport Vision ще имат ЧП? Виждам, че в сайта са споменали, но няма дата. А други магазини за спортни обувки имат ли хубави отстъпки покрай ЧП?

# 386
  • София
Исках за подарък и намерих много добра цена, за търсещите. 🙂

# 387
  • varna
За Комсед ако някой чуе нещо да пише.Харесах си чанта на Anekke и чакам намаление.

# 388
За Комсед ако някой чуе нещо да пише.Харесах си чанта на Anekke и чакам намаление.

Има ги и в E mag, виж ги и там като цени.

# 389
Момичета, до кога е намалението във Fashion days? 🌷
Преди малко в реклама по тв казаха10 ноември.

Хиполенд този уикенд -25% на покупки на стойност над 10 лв. в един касов бон.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт