Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 803
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Привет! Ще търся от ЧП уред за гладене на пара и безкабелна прахосмукачка. Може ли да споделите моделите от които сте доволни?

# 482
Забелязвам доста постове от типа на "препоръчайте ми..", "картата ми не става" и т.н. Хора, това е тема за Black friday, има си отделни теми за целите на вашите други питания. Нека се споделят постове за Black friday. Mr Bricolage имат ЧП до 13.11 Simple Smile

# 483
  • Бургас
Добро утро!
Някой има ли проблем със сайта на Хиполенд?
Зарежда ми се сайта, но ми излиза едно съобщение за бисквитки, с опция приемам всички или настройки, но и двата бутона са ми не активни.
Това се случва и на телефона и на компютъра. 🙄

# 484
  • Sofia
Забелязвам доста постове от типа на "препоръчайте ми..", "картата ми не става" и т.н. Хора, това е тема за Black friday, има си отделни теми за целите на вашите други питания. Нека се споделят постове за Black friday. Mr Bricolage имат ЧП до 13.11 Simple Smile

В тази тема традиционно се обсъждат всякакви детайли, свързани с поръчките около Black Friday. Не виждам проблем в това. Дискусията, така или иначе, е активна само за определен период от време.

# 485
Мога да се включа с Ботанка.бг. Имат безплатна доставка до 11 ноември на всичко. И миналата година беше така

# 486
Излиза ми, че в момента Практикер има някаква черна седмица, в която обаче няма намалено това, което искам. Това ли ще е или чакаме някакъв действителен черен петък/уикенд?

# 487
Как може да видим румънския емаг?

# 488
Как може да видим румънския емаг?

emag.ro
Има добри оферти, сигурно и тук ще са подобни.

# 489
В Тенденз знае ли се кога ще е ЧП. Помня , че съм поръчвала на ЧП, но не помня кога.

И аз следя Тенденз,че ми трябват боти от естествена кожа за малката.

# 490
https://www.emag.ro/
Това трябва да е.

# 491
  • Сливен

Ремикс

# 492
  • Варна, България
Бърз отчет:
Черен петък Аптеки Гален
Имат промоция и на американския бранд CeraVe - поръчах си два продукта. Ползвала съм тестери, много ми допадна техния cream to foam.
Направих набързо 2 поръчки:yum:  Money и на Avene слънцезащита

Вчера влязох във Фешън дейс - гледах за сина ми едни маратонки на Nike, но сравнявайки със тези в сайта на Nike и Sport Depot, много фалшиви ми се сториха. Лоша имитация.

Знаете ли дали Sport Depot правят Черен петък и кога е?
В момента върви MID Sale и тези маратонки са -20% и ги поръчах, но се чудя дали няма още да поевтинеят???

# 493
  • Somewhere far away
във Фешън дейс имитация? съмнява ме.

# 494
Сега си направих труда да погледна в бързината някои от нещата, които пазарувам от Емаг. В Румънския сайт с намалението излизат горе долу като цените, които са в нашия в момента, а съм взимала на доста по-ниски миналия ЧП, според мен нашите цените няма да са като в румънския, но знае ли човек. 😁

Общи условия

Активация на акаунт