Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 582
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 570
Немския Амазон има ли черен петък?

# 571
А МебелМаг имали ли са черен петък предни години?

# 572
Аз си взех поръчката от Гален. Забавиха се с няколко дни, защото нямаха наличност. Позвъниха да питат искам ли да откажа поръчката и да ми възстановят сумата, но аз избрах да изчакам докато им доставят всичко.

При поръчка преди два месеца ми бяха пратили тестерче на Виши, този път нямаше подаръци, но както и да е. Като цяло съм доволна, бързи и коректни са и имат наистина добри оферти.

# 573
Wooden spoon -25% на всичко в сайта им.

Winter11, ,другата седмица ще има -30% в комсед, но там няма наличност на много неща.

Честно казано в озон нещата, които харесах бяха с между 1 и 4 лева надолу спрямо намалението на хиполенд,та поръчах от озон, а от хиполенд взех само книжки или неща,които в озон ги няма. Озон подбиват цените според мен,ама си се възползвах.

# 574
  • Тополовград
В обувки бг и модиво кога според вас ще е черен петък. Благодаря.

# 575
Гален са едни от малкото, които са ми давали в колетите тестери, но аз им правя и много оборот. Понеже поръчвам основно бебешки неща, слагали са понякога и на скъпа бебешка козметика тестери. Иначе в нашата физическа аптека цените се различават. Онлайн често пускат от хубавата козметика и от моите хранителни добавки с 20-30% надолу. Нещо ако им липсва, бързо реагират, както и при грешка. Фен съм.

По спомен в Декатлон има детски обувки тип боти.

Пак по спомен Хиполенд покрай Великден имат намаления. Преди няколко години така си взехме бебефон, травълбед и др.

В сайта на Комсед отсега за много неща пише, че няма наличност онлайн, но за физически магазин не знам.

Едит: аптеки subra дали ще имат чп? Преди години имаха много добри промоции на козметика.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 08:49 от Spasiyka

# 576
В немския амазон пише от 21.11-2.12.
Там следя за едно лего, но то сега е намалено и като нищо ще му вдигнат цената…

Иначе и ninja продуктите следя, в техния сайт и амазон са на по-добри цени от българските сайтове.

Някой, ако има опит с немския амазон да сподели дали има добри оферти на черния петък и дали му е правило впечатление намалените вече продукти да им се вдигат цените. 😀 Simple Smile

# 577
За Технополис някой има ли идея кога ще са намаленията? Че ги пазят в тайна, ще кажеш е рецептата на Кока Кола.
И Дъглас следя.

# 578
В дъглас вече има singles' days с 20 % отстъпка на всичко при поръчки над 49 лв. Автоматично в кошницата се начислява отстъпката. За Технополис ще питам мъжа ми, когато се събуди. Не работи там, ама трябва да знае. Grinning

# 579
В дъглас вече има singles' days с 20 % отстъпка на всичко при поръчки над 49 лв. Автоматично в кошницата се начислява отстъпката. За Технополис ще питам мъжа ми, когато се събуди. Не работи там, ама трябва да знае. Grinning
В Дъглас , пише че : -20% за ВСЯКА покупка над 49 лв. /не важи за Адвент календари, комплекти, бюти техника и марките THE ORDINARY, CLARINS PRECIOUS, TOM FORD PRIVATE BLEND COLLECTION, ESSENCE и CATRICE./
Та не е баш на всичко Wink

# 580
Това не видях къде е написано. Добре че ме поправяш. Wink

# 581
  • ново
В Дъглас всеки ден беше различна промоция.

# 582
Записвам се тук, защото без вас преди малко изпуснах ЧП в хиполенд. Някой знае ли дали ще има пак някакви намаления? Спомням си, че май преди Коледа имат пак 25 процента, но не съм сигурна.
Миналата година взех подаръка на малката от ЧП на Хиполенд. Преди Коледа също беше намален и беше на същата цена.
Тази година попаднах преди ЧП в Хиполенд на адвент календар на Лего за 35 лв. Същият беше намален и в озон, но за 43 лв.

# 583
  • Варна
11.11. 2024 MoiataKozmetika.com  50%  отстъпка на всичко при поръчки над 350 лв

# 584
Гален са едни от малкото, които са ми давали в колетите тестери, но аз им правя и много оборот.
Аз често поръчвам от Медея и винаги имам подаръци, а не съм правила кой знае колко високи сметки. Дори са ми пращали крем на Caudalie в стъклена опаковка 15мл. 😁

Общи условия

Активация на акаунт