Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 883
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 390
За Комсед ако някой чуе нещо да пише.Харесах си чанта на Anekke и чакам намаление.

[/quote

Защо не погледнеш сайта им. Лятото купувах за подарък и там бяха в пъти по-евтини от предлаганите тук. Предполагам също ще имат черен петък. Аз хванах и безплатна доставка и подарък мешка.

# 391
Nespresso правят ли по-големи намаления от това, което има и в момента на някои машини - 50%, но при купуване на съответен брой капсули според модела?

# 392
  • Beyond the stars
За Комсед ако някой чуе нещо да пише.Харесах си чанта на Anekke и чакам намаление.

Други години са били събота и неделя след Хиполенд и още веднъж в следващите уикенди. Ама Хиполенд доста рано тази година, та не знам.

# 393
Реално кои правят намаления? Защото все си мисля, че  преди това надуват цените и уж има отстъпка.

# 394
  • София
От Нотино ми продадоха неоригинален продукт за коса, естествено с 30% по-евтин отколкото в Дълглас и Рибката, но менте.
Върнете им го, това поне е лесно.

# 395
  • Ланкър, планините Овнерог
Answear дали правят ЧП, че съм си харесала една чанта, пък не ми се плаща сегашната цена, а нямам спомен за предишни години?

# 396
От Нотино ми продадоха неоригинален продукт за коса, естествено с 30% по-евтин отколкото в Дълглас и Рибката, но менте.
Върнете им го, това поне е лесно.
Как разбрахте че е менте. Имам съмнения за един крем за коса на Moroccanoil но не знам как да разбера.

# 397
  • Троян
Здравейте, записвам се и аз Simple Smile
Вече имам покупка от Черен петък в Рино, благодарение на вас. Поръчах една сокоизстисквачка в недедля и вчера вече беше при мен. Снощи даже влезе в употреба и прави страхотен сок, изстисква всичко до край. Продължавам да следя за още неща и подаръци за коледните празници.
Успешни покупки и доставки в срок на всички Simple Smile

# 398
Това "разцъкване" в Рино хич не ми се отрази добре финансово. 🤣 Първата и част от втората ми поръчка дойдоха много бързо. Втората беше разделена в две пратки и остатъка още го чакам...

# 399
Здравейте, за Комсед къде видяхте че е на 10ти черен петък? Никъде не намирам, а дост неща имам набелязани Grinning

# 400
По-скоро ти грешно си разбрала Grinning
И аз го чакам, но не съм попадала на такава информация все още.

# 401
  • Сливен

Мисля,че зад този сайт стоят собствениците на рено.бг.

# 402
То и на Брабантия сайта е техен.

# 403
Nespresso правят ли по-големи намаления от това, което има и в момента на някои машини - 50%, но при купуване на съответен брой капсули според модела?
В амазон в момента inissia е на чудесна цена. Доставката до бг адрес заради това че сумата е над 49евро е безплатна
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00G5YOVZA?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 10:27 от second

# 404
Къде пускат хубави намаления на  марката THE NORTH FACE (за мъж)?

Общи условия

Активация на акаунт