Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 919
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някой да има информация за Vivre, тъй като не намирам инфо, по мои спомени миналата година акциите им бяха след 20.11 или бъркам?

# 421
  • Варна
Някой да има информация за Vivre, тъй като не намирам инфо, по мои спомени миналата година акциите им бяха след 20.11 или бъркам?

От днес  е Черния петък там

# 422
Да ви е попадало промо за някакъв тип дневник/албум "моята първа годинка"?

# 423
  • На морето!
Как разбрахте, че продукта е менте?
От Нотино ми продадоха неоригинален продукт за коса, естествено с 30% по-евтин отколкото в Дълглас и Рибката, но менте.
Няколко човека ме питаха, използвам този въпрос, за да отговоря. Става въпрос за продукт, който ползвам от много време
Скрит текст:
Color Wow Dream
. Още след първата употреба видях, че изобщо няма същия ефект, но реших, че е нещо от измизването или сушенето, при вторят провал разледах по-внимателно гърба на опаковката и разни незабележими на пръв поглед детайли. После се зарових и намерих доста информация за техни имитации и клипове, които сравняват продуктите. Не съм връщала, просто спрях да пазарувам от тях и си поръчах от Дъглас.

# 424
Момичета, понеже по-назад стана въпрос за обновяването на сайта на "Златна Рибка" и липсващата в профилите ви клиентска карта, може ли да попитам, вие къде гледате?
Понеже, като си вляза в "История на поръчките", под тях има надпис "Натисни тук, за да видиш твоята карта" – и като цъкна на него, ми излиза снимка на картата, с номера ѝ и наличните точки. Т.е. това значи, че при мен картата не е липсваща и не трябва да се свързва допълнително, така ли? Simple Smile
Да, щом картата ти се вижда там, значи нямаш проблем. Вчера ходих в магазина и момичетата на място се мъчиха и опитваха да свържат картата с профила - при тях в системата излиза картата ми и натрупаните точки, но в моя акаунт я няма и не успяха да я добавят. Взеха ми тел. номер и ще пуснат съобщение за проблема към техните софтуерни отговорници. Обещаха да посочат, че е проблем на много акаунти, не само на моя пък да видим дали и кога ще го оправят.

# 425
Дали L'Erbolario има черен петък?
Мисля, че имаха 20% отстъпка на всичко на сайта, или 25 - нещо такова.

# 426
  • София
Аз чакам Комсед.
https://www.hippoland.net/

# 427
Момичета, понеже по-назад стана въпрос за обновяването на сайта на "Златна Рибка" и липсващата в профилите ви клиентска карта, може ли да попитам, вие къде гледате?
Понеже, като си вляза в "История на поръчките", под тях има надпис "Натисни тук, за да видиш твоята карта" – и като цъкна на него, ми излиза снимка на картата, с номера ѝ и наличните точки. Т.е. това значи, че при мен картата не е липсваща и не трябва да се свързва допълнително, така ли? Simple Smile
Да, щом картата ти се вижда там, значи нямаш проблем. Вчера ходих в магазина и момичетата на място се мъчиха и опитваха да свържат картата с профила - при тях в системата излиза картата ми и натрупаните точки, но в моя акаунт я няма и не успяха да я добавят. Взеха ми тел. номер и ще пуснат съобщение за проблема към техните софтуерни отговорници. Обещаха да посочат, че е проблем на много акаунти, не само на моя пък да видим дали и кога ще го оправят.
И аз имах проблем с картата, на телефона за контакти момичето го оправи за минута. Вече се визуализира картата, натрупаните точки и левовата им равностойност.

# 428
# 429
Някой да е ползвал четките за зъби Aeno? От време на време ги имат във Фантастико, но нищо не знам за тях. Струва ли си да се пробва някой модел? https://www.emag.bg/elektricheski-chetki-za-zybi/brand/aeno/c

# 430
  • Пловдив
Някой да е ползвал четките за зъби Aeno? От време на време ги имат във Фантастико, но нищо не знам за тях. Струва ли си да се пробва някой модел? https://www.emag.bg/elektricheski-chetki-za-zybi/brand/aeno/c

Доста инфлуенсъри ги рекламират като марка, но нямам лични наблюдения.

# 431
Само да направя едно лирическо отклонение, защото многократно тук питахте за четките за зъби на Филипс, а сега тук и за друга марка. Ползвам безизвестните в бг Silki’n. От това лято тази марка се предлага и в Технополис, имат и други уреди, имам няколко техни неща. Много мога да я похваля тая марка. А за четките им имат много разл. цветове-ако за някой това е от значение. Друго, което помня че им се изтъкваше, като предимство, е че батерията им държала по една година. Не я знам държи ли, не ли, защото я имам от 3 месеца, зареждала съм я само в самото начало, но и не я ползвам само нея (понеже обитавам две места и на едното е тя, на другото Филпс) Конкретно за четката им-тя е с много много по-нежна вибрация от Филипс, имам и нея и мога да направя сравнението, тоест е за по-чувствителни зъби и венци. Хубава е -пак почиства зъбите хубаво, с усещане за чисто след миенето - ако сте ползвали ултразвукова четка, знаете за кое усещане говоря-нищо общо с обикновена четка и ако щете паста от 100 лв.
По цена са като всички ултразвукови четки-скъпи. В олх има обяви за уреди на тази марка вкл и на четките им. Разгледайте ги, мисля че са Джелезна марка. И другите им уреди бих похвалила.

# 432
# 433
Я пък аз пак да попитам, за Бюти картата в Златна рибка, просто се трупат точки от покупките, т.е. лоялен клиент..
Или има и друго обвързване,  парично 😊

# 434
Всеки 1 лв. от закупен продукт се равнява на 1 точка. Като се съберат точки, общият им брой се дели на 20 и се получава левовата равностойност, която може да се използва за намаление при следваща покупка. Всичко го има подробно обяснено на сайта.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 20:22 от Meddyy

Общи условия

Активация на акаунт